Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Naminė @ 2015 07 27, 00:20)
per mano įkeltą nuorodą tai  rusų k. titrai eina,kalba turkiškai.

O per kur įgarsinta?

As rusiskai igarsintas 6 serijas perziurejau mundo-latino.ru, o toliau irgi kankinuosi su titrais doh.gif
Atsakyti
O kas per vaizdelis (vyriškis) pas Milagrą paraše? Ir taip žiūriu, ir kitaip, bet neatrenku. ax.gif Lapočka...
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 27, 21:29)
O kas per vaizdelis (vyriškis) pas Milagrą paraše? Ir taip žiūriu, ir kitaip, bet neatrenku.  ax.gif Lapočka...

İbrahim Çelikkol good.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 27, 21:29)
O kas per vaizdelis (vyriškis) pas Milagrą paraše? Ir taip žiūriu, ir kitaip, bet neatrenku.  ax.gif Lapočka...

Ui, šitas mano! Prašom rankom nečiupinėt cool.gif biggrin.gif
Jis Lietuvoje plačiosioms masėms nežinomas, t.y. per TV nerodytas. Ibrahim Çelikkol.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 07 29, 01:27)
Ui, šitas mano! Prašom rankom nečiupinėt  cool.gif  biggrin.gif
Jis Lietuvoje plačiosioms masėms nežinomas, t.y. per TV nerodytas. Ibrahim Çelikkol.

Per vėlu, jau tiesiasi rankos. lotuliukas.gif
Kaip plačiosioms masėms nežinau, bet aš jį mačiau. Vai, taigi čia Firatas iš Merhamet, ką tik wikipedijoj perskaičiau. Viskas, vadinasi, jau seniai jis mano akiratyje. thumbup.gif Ir dar nebaigiau žiūrėti su juo serialo "Keskin Bıçak" / "Острый нож". Ir prieš kelias dienas žiūrėjau filmą, kur jis vaidino, pavadinimą užmiršau, bet ten buvo akla herojė, kuri per jį apako. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 29, 18:22)
bet ten buvo akla herojė, kuri per jį apako.  drinks_cheers.gif

blink.gif jei gerai pamenu,ji buvo akla g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 30 liepos 2015 - 11:14
O nera temos naujam serialui? Kiba nebus ziurinciu? biggrin.gif As i prieki paziurejus pora seriju jau esu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 07 30, 13:39)
O nera temos naujam serialui? Kiba nebus ziurinciu?  biggrin.gif  As i prieki paziurejus pora seriju jau esu  cool.gif

Kas netingi, gali sukurti. aš bandysiu žiūrėti. Senokai ką nors su Turkijos kaimu ziurejau smile.gif Serijų padorus skaičius, aktorių daug nematytų man. Gal nieko ziuresis smile.gif Kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 30, 14:57)
Kas netingi, gali sukurti. aš bandysiu žiūrėti. Senokai ką nors su Turkijos kaimu ziurejau smile.gif Serijų padorus skaičius, aktorių daug nematytų man. Gal nieko ziuresis  smile.gif Kaip tau?

Bandysiu ir as. Tik laikas man nepatogus, tai teks rusu kalba ziuret. Ir kur ziuriu, serija trunka apie 50 min, tai lnk turbut rodys po dvi? Kol kas net nezinau, kazkuom primena Meile ir bausme, gal tie visi paprociai, ar kad seimos galva pasake ir sventa biggrin.gif ... O ta brolio zmona ne Fusun ar kokia ten buvo 1001 nakti? Nes tik ji man matyta. O aktoriai kol kas nelimpa man, reik laiko susigyvent su jais cool.gif tas pagrindinis skaiciau vos ne sex simbolis turkijoj, labai populiarus, jei aisku nemaisau as jo su kuo nors laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 07 29, 17:22)
Per vėlu, jau tiesiasi rankos.  lotuliukas.gif

doh.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 07 30, 11:12)
blink.gif  jei gerai pamenu,ji buvo akla  g.gif

Ne, ji per avariją apako, kuri kaip ir netiesiogiai dėl jo kaltės įvyko 4u.gif
Atsakyti
As is turkisku esu perziurejus visa "Kismet(dudaktan kalbe)", iki siol jo muzika ausyse skamba.. smile.gif O ir pabaiga netradicine
https://www.youtube....h?v=xrbLTn30aN0
Atsakyti
Sveikos, merginos, atsiprasau, jei kartojuos, tiesiog nera laiko viska skaityti ax.gif Gal zinot, kokiuose dar serialiuose vaidina aktore Beren Saat? Esu perziurejus Uzdrausta meile, Fatmagul (Be kaltes kalta) bei Kerstas. Mane si aktore tiesiog pakerejo wub.gif
Atsakyti