Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Milagra @ 2015 07 15, 10:33)

Nebetraukia manęs jau jokios Paslaptys ir jokios Ponios Dilia, nežinau kokią čia naują aistrą susirasti biggrin.gif

o kaip paslaptys turkiskai?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 07 15, 13:17)
o kaip paslaptys turkiskai?

Kayip
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 07 15, 14:07)
ai, tas visiskai neidomus, esu jau seniai ziurejus, tiagomutina visiska

Cia ponia Dila? Anonsas tai intriguoja, bet kadangi rodo tokiu laiku, kai darbe bunu, tai ziuret neiseis nebent, nebent per tv1 vakarais kai rodys...

Raimiux imesk linka kur paskaityt apie rudens naujienas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 07 15, 15:25)

Raimiux imesk linka kur paskaityt apie rudens naujienas?  ax.gif

Blembacki, tokio vieno net nezinau, gali cia pabandyti paskaitinet :
http://www.ashkimsin...a/forum771.html
Siaip info daugiausia galima surast vk. com, bet tu jame nenori regintis tongue.gif
Kiek zinau, tai didziuaisa nuajiena dabar " Kesem Sultan" su Beren ir kitu nemaziau garsiu pavardziu smile.gif
Paskui su Muratu ir Meryem Uzerli, bet ji vel lyg nukele.
Paskui dar su Burak Ozçivit apie ta girdeta sprogima, ku Turkijoj buvo. ( Sitas man pagal tema butu idomiausias, bet Burako rimtoj dramoj as kazkaip neisivaizduoju ax.gif )
O siaip nemazai ten iseis tu serialu, bet apie siuos kazkaip daugiausia teko girdeti smile.gif Atvirai pasakius, nelabai domejausi ax.gif
Dar zinok, yra vasariniu nauju serialu nemazai, jie turetu buti tokie "lengvesnio" formato smile.gif Cia, turint noro, galima pasiskaityti smile.gif
http://www.ashkimsin...a/forum653.html
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 15, 14:09)
Kuris čia? Gal tas ponia Dilia?

NE, SITAS Samanyolu
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 15, 16:42)

Kiek zinau, tai didziuaisa nuajiena dabar " Kesem Sultan" su Beren ir kitu nemaziau garsiu pavardziu smile.gif
Paskui su Muratu ir Meryem Uzerli, bet ji vel lyg nukele.
Paskui dar su Burak Ozçivit apie ta girdeta sprogima, ku Turkijoj buvo. ( Sitas man pagal tema butu idomiausias, bet Burako rimtoj dramoj as kazkaip neisivaizduoju  ax.gif )

Beren jau pasilgau, reikes gal paziuret ax.gif
Burakas cia tas Ciauskutis? biggrin.gif

QUOTE(Zivilka @ 2015 07 15, 16:50)
NE, SITAS  Samanyolu

drinks_cheers.gif mano irgi mestas pusiaukeleje, meksika kvepiantis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 07 15, 15:58)
Beren jau pasilgau, reikes gal paziuret  ax.gif
Burakas cia tas Ciauskutis?  biggrin.gif

Bet kiek suprantu ji tik veliau pasirodys, nes pradzioj mergaite vaidins. Na as gal uzmesiu aki, bet man Didingas amzius nepatiko, tai ir i sita vilciu nededu smile.gif Nors neabejoju, kad Turkijoj jis bus lyderis kitais metais smile.gif

Tas pats Ciauskutis biggrin.gif tik naujam serialui, dar barzda stipria paaugines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 15 liepos 2015 - 16:01
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 13, 22:57)
aš ziurejau, bet pradžios irgi nemaciau rolleyes.gif Mačiau nuo tos vietos, kai tam policininkui pasiūlė imtis šio darbo. Tai per tą laiką rodė šiek tiek apie tos šeimos narius. Matosi, kad visi kažką slepia. Paskui man matosi, kad tą sekretorė ar kokias ji ten pareigas uzima mirksiukas.gif įsimylėjus berniuko tėvą. Speju bus meilužiais. Tėvas ir tas brolis ryškiai kažkokias nešvariais darbeliais užsiima. Tas, kur vadovauja pagrobimui, keršija, nes turbūt bus pakistas ir už tai neteisingai atsedėjęs. Tas policininkas kolkas protingas atrodo, bet kolkas į ji daug vilčių nedesiu lotuliukas.gif

Įtraukė mane šis filmukas biggrin.gif ,tik nesuprantu kas tas plikis (atkreipkit dėmesį ar jis jums į Putiną nepanašus ax.gif ) šeimai,kieno jis brolis ar ta Defnė kieno sesuo ,jei jis jos vyras g.gif ir kodėl ta sekretorė buvo pirmoj serijoj kartu namuose?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2015 07 20, 10:23)
Įtraukė mane šis filmukas biggrin.gif ,tik nesuprantu kas tas plikis (atkreipkit dėmesį ar jis jums į Putiną nepanašus ax.gif ) šeimai,kieno jis brolis ar ta Defnė kieno sesuo ,jei jis jos vyras g.gif ir kodėl ta sekretorė buvo pirmoj serijoj kartu namuose?

Na aš kiek supratau ta sekretorė, ten užima dabar kažkokias aukstesnes pareigas. Ir ji žmonos artima drauge, automatiškai gaunasi, kad ir seimos drauge smile.gif Plikis irgi nesupratau, kieno brolis, gal zmonos g.gif Tiesa, aš nemačiau antros serijos (pamirsau, kad ji turi buti tongue.gif ), įdomu, ją ikelia kur nors, nes rusiškus titrus tikrai Tingiu skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 20, 11:44)
Na aš kiek supratau ta sekretorė, ten užima dabar kažkokias aukstesnes pareigas. Ir ji žmonos artima drauge, automatiškai gaunasi, kad ir seimos drauge smile.gif Plikis irgi nesupratau, kieno brolis, gal zmonos g.gif Tiesa, aš nemačiau antros serijos (pamirsau, kad ji turi buti tongue.gif ), įdomu, ją ikelia kur nors, nes rusiškus titrus tikrai Tingiu skaityti biggrin.gif

o kur yra su rusiškais,jei galima nuorodą mestelk 4u.gif pažiūrėsiu pradžią thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2015 07 20, 10:51)
o kur yra su rusiškais,jei galima nuorodą mestelk 4u.gif pažiūrėsiu pradžią thumbup.gif

http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 07 20, 12:15)

ačiū,jau žiūriu thumbup.gif

bet pavadinimas tai ne PASLAPTYS rusiškai g.gif
Atsakyti