Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Ryto" pradinė mokykla

[quote=jovdim,2015 04 07, 21:24]
Papildyta:
Na rajone tai taip, nėra didelio pasirinkimo, bet galima gi vežioti kažkur smile.gif
[/quote]
Prieš kelis metus išsirinkome šią vietą gyventi,nepasirinkom tų "prestižinių" gyvenviečių,būtent dėl vaikų, kad galėtų būti savarankiški, su laiku nueitų patys į mokyklą, grįžtų, lankytų patys būrelius. Abu dirbam, kažkuris negali pastoviai taksistu dirbti, dukra va jau ir tapo savarankiška. O vaikų vežiojimas, laikymas iki vakaro mokykloje yra sudėtinga visai šeimai, ypatingai nuvargsta vaikai
[/quote]
mąstantys taip kaip jūs turėtų pasidžiaugti, kad gyvenate Lietuvoje, o ne Anglijoje ar Norvegijoje - ten vaiką privalai atvesti už rankytės iki mokyklos durų ir perduoti rankytę mokytojai. Tas pats su būreliais - vaikas savarankiškai nuėjęs pas tave gali atgal ir nebesugrįžti. O nuo 7 metų paleisti vaiką vieną į mokyklą, po mokyklos irgi pats vienas, visą dieną..... ai gal tiek to, aš gal pasivežiosiu.
Atsakyti

mąstantys taip kaip jūs turėtų pasidžiaugti, kad gyvenate Lietuvoje, o ne Anglijoje ar Norvegijoje - ten vaiką privalai atvesti už rankytės iki mokyklos durų ir perduoti rankytę mokytojai. Tas pats su būreliais - vaikas savarankiškai nuėjęs pas tave gali atgal ir nebesugrįžti. O nuo 7 metų paleisti vaiką vieną į mokyklą, po mokyklos irgi pats vienas, visą dieną..... ai gal tiek to, aš gal pasivežiosiu.
[/quote]
Jei skaitėte, ką parašiau, tai ten buvo paminėta, kad 'su laiku'. Labai džiaugiuosi, savo dukros auginimo ir auklėjimo modeliu, norėčiau, kad gautųsi pritaikyti ir sūnui. Kiekvienas turim savo priežasčių kas, kodėl ir kaip daroma. Niekur neminėjau, kad bus paliktas vienas 4u.gif , taigi Barnevarne man kviesti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
[/quote]
[quote=jovdim,2015 04 08, 09:05]
[/quote]
Jei skaitėte, ką parašiau, tai ten buvo paminėta, kad 'su laiku'. Labai džiaugiuosi, savo dukros auginimo ir auklėjimo modeliu, norėčiau, kad gautųsi pritaikyti ir sūnui. Kiekvienas turim savo priežasčių kas, kodėl ir kaip daroma. Niekur neminėjau, kad bus paliktas vienas 4u.gif , taigi Barnevarne man kviesti nereikia thumbup.gif
[/quote]
na jei ,,su laiku" , tai pradinė mokykla ,,po langais" neturėtų būti aktuali, taip kad tai aktualu gerb. Sierovasss, ane? mirksiukas.gif
P.S. - kol kas LT dar varnos nekranksi, Ačiū Die, doh.gif
Atsakyti
Grįžtant prie "Ryto" temos, per atvirų durų dieną direktorė minėjo, kad galima arba vedžioti vaiką į mokyklą, arba parašyti kažkokį raštą, kad tėvai sutinka, kad vaikas pats ateitų/pareitų namo.

Man atrodo, kai gyveni vos ne mokyklos kieme, ne problema kad vaikas pats pareitų. Kol dar pas mus negalioja norvegiškos taisyklės smile.gif

O vieną visą dieną nebūtina palikti, juk yra būreliai mokykloje, papildoma grupė, iki 17h berods jie gali ten išbūti. Aišku, pavargt tai pavargs, bet po kelių mėn. turėtų adaptuotis....tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 04 08, 08:17)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nesu aš koks neformalas, rasistas ar seksistas... Bet....
Sunkiausiai aš toleruoju "sepermamas", nežiūrint į tai, kad forumas būtent toks...

Esu sutikęs tokių daug... Tarkime darželyje...
Atveža supermama vaikutį, priduoda, pamojuoja pro langelį - ir SPA... Manikiūras, pedikiūras, ...kiūras... Ir jau vakaras... Tekinom vėl į darželį...

Apsaugok Viešpatie su tokiom mamytėm susirinkime dalyvauti.. Jos gi laiko turi į valias... Kai pradės čiauškėti, siūlyti, pasakoti - nors imk ir primink, kad šiandien ne kovo 8-oji....

Gerbiamos (vos išlemenau) Supermamos... turėtumėte suprasti, kad yra ir kitokių žmonių... Kurie nesėdi vyrui ar valstybei ant sprando... Dirba, daug daug... Nu ir gal negali kasdien už rankutės atvesti, už rankutės parvesti, dar per pietus prie lango prieiti ir pamojuoti...
Ir tokių šeimų vaikai, kai tik gali - į mokyklą eina patys... Kada - čia jau kitas klausimas... Tegul pirmais metais nesugeba, tai antrais...
Bet visą pradinę už rankos vedžioti... Tai gal ir "ant puoduko sodinti" - nuo 11 klasės? O iki tol - su pampersais?

Žodžiu.... Sėkmės Jums auklėjant ir auginant Lietuvos ateitį....
Ar Norvegijos? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sierovasss: 08 balandžio 2015 - 13:15
QUOTE(Sierovasss @ 2015 04 08, 13:14)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nesu aš koks neformalas, rasistas ar seksistas... Bet....
Sunkiausiai aš toleruoju "sepermamas", nežiūrint į tai, kad forumas būtent toks...

Esu sutikęs tokių daug... Tarkime darželyje...
Atveža supermama vaikutį, priduoda, pamojuoja pro langelį - ir SPA... Manikiūras, pedikiūras, ...kiūras... Ir jau vakaras... Tekinom vėl į darželį...

Apsaugok Viešpatie su tokiom mamytėm susirinkime dalyvauti.. Jos gi laiko turi į valias... Kai pradės čiauškėti, siūlyti, pasakoti - nors imk ir primink, kad šiandien ne kovo 8-oji....

Gerbiamos (vos išlemenau) Supermamos... turėtumėte suprasti, kad yra ir kitokių žmonių... Kurie nesėdi vyrui ar valstybei ant sprando... Dirba, daug daug... Nu ir gal negali kasdien už rankutės atvesti, už rankutės parvesti, dar per pietus prie lango prieiti ir pamojuoti...
Ir tokių šeimų vaikai, kai tik gali - į mokyklą eina patys... Kada - čia jau kitas klausimas... Tegul pirmais metais nesugeba, tai antrais...
Bet visą pradinę už rankos vedžioti... Tai gal ir "ant puoduko sodinti" - nuo 11 klasės? O iki tol - su pampersais?

Žodžiu.... Sėkmės Jums auklėjant ir auginant Lietuvos ateitį....
Ar Norvegijos?  g.gif  g.gif

oi, kaip jums tikrai, kaip kažkuri jau minėjo trūksta normalios ,,moteriškos" logikos lotuliukas.gif

o aš tikrai supermama, be kabučių. Auginu tris, į mokyklą ir būrelius vežioju, nes nuosavas kiemas, ramybė ir neprišikta pievelė (8 metus pragyvenau Šilainiuose, tai neįtikinsit, kad pas jus ne taip) man buvo svarbesni. Taip mokykla už 7 km ir autobusu nepaleidžiu. Bet vyrui ant sprando nesėdžiu - dirbu su juo nuosavoje įmonėje, tad kaip juokauju, vaikus suvežiot man direktorė (t.y. aš pati) leidžia tongue.gif
Tiesa - turiu neįkainojama pagalba - dvi supermočiutės, kurios gali padėti jei nespėju.

ir man tiesiog nepriimtina, kai pradinukai patys turi ir į mokylą, ir į būrelius suvaikščioti. Juolab, kad būrelių nepasirinksi - yra tik tie, kurie šalia, ane? ir iki 18 h vieni? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fox_lady @ 2015 04 08, 10:51)
Grįžtant prie "Ryto" temos, per atvirų durų dieną direktorė minėjo, kad galima arba vedžioti vaiką į mokyklą, arba parašyti kažkokį raštą, kad tėvai sutinka, kad vaikas pats ateitų/pareitų namo.

Man atrodo, kai gyveni vos ne mokyklos kieme, ne problema kad vaikas pats pareitų. Kol dar pas mus negalioja norvegiškos taisyklės  smile.gif

O vieną visą dieną nebūtina palikti, juk yra būreliai mokykloje, papildoma grupė, iki 17h berods jie gali ten išbūti. Aišku, pavargt tai pavargs, bet po kelių mėn. turėtų adaptuotis....tikiuosi  unsure.gif

ir kur jis pareis? į tuščius namus? pats pavalgys, nueis į būrelius, pasidarys namų darbus. O dėl papildomos grupės - žinot kiek ji kainuoja? Sekmės, vaikai bet kokiu atveju adaptuosis - ir spaudžiami (mano nuomone be reikalo) Ryto mokykloje dėl mokslų ir išmokinami patys savimi pasirūpinti.

Suprantu, kad galimybės visų skirtingos, tad tik dar kartą galiu palinkėti jums sekmės ir pakliūnant į Ryto pradinę, ir auginant savarankiškus vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 08 balandžio 2015 - 15:31

! 
Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).

Klonai šaldomi, pagrindiniam vardui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
Ech jau 04.09. Kažin kiek dar laukt rolleyes.gif
Praneškit jei kas gausit laišką iš Ryto pradinės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 09 balandžio 2015 - 10:42
Sveiki, ar jau gavo kas nors laiska g.gif As galvoju, kad vistiek turi parasyti ar papuolem ar ne g.gif Jau siandien paskutine diena, reiks turbut skambintis i mokykla ir klausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 04 15, 08:13)
Sveiki, ar jau gavo kas nors laiska g.gif As galvoju, kad vistiek turi parasyti ar papuolem ar ne g.gif Jau siandien paskutine diena, reiks turbut skambintis i mokykla ir klausti g.gif

schmoll.gif ta nzn žudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 04 15, 08:58)
schmoll.gif  ta nzn žudo  doh.gif

Jau nebeilgai žudys- ką tik skambinau į mokyklą, pasakė, kad šiandien visi gaus laiškus- ir tie, kurie pateko, ir kurie nepateko. Tad laukiam....
Atsakyti
Na pas mane dar tyla. Turbūt ir pas jus?

Paskambinkit kas nors jei nebus laiškų iki 16.30, įdomu ką tada pasakys- gal sakys "rytoj" tikrai gausit? doh.gif

Tel. (8 37) 377 610
Atsakyti