QUOTE(ernoja @ 2015 04 04, 07:44)
Sierovasss, o kur Vėtrungės (Suzuki) mokyklos priėmimo tvarkoje nurodyta, kad iš mokyklai priklausančios seniūnijos?
"Eto k delu ne otnositsia."
Tai buvo pavyzdys, kad mokyklos gali, kai nori... Ryto nenori... Ir man aišku, kodėl.
O ir suzuki metodika ne visiems priimtina.
Pritariu... "Kawasaki" irgi...
Fox_lady, negi iki šiol nežinote, kokie mokesčiai Panemunės pradinėje? Didesni ko gero nei Mašiote.
Kolegos, ar ne laikas
kainą susieti su
verte?
Niekada nežiūriu į kainą... Žiūriu į vertę, į tai ką gaunu, ir tik tada į kainą...
Pati viena kaina - toks pats beprasmis dalykas, kaip "
biusthalteris" be
krūtinės....
Esu buvęs Panenumės mokykloje darbiniais reikalais... Jei ten kainuoja - net neprofesionalo akimis matosi, kodėl.
Pridavinėjau dokus dabar ir Mašioto... Jei ir čia kainuoja - tai nesuprantu kur keliauja pinigai...
Mokykla apgriuvusi, atriušusi.... Atrodo biedniau nei Ryto pradinė, kurioje mokėti nereikia...
Taip kad jaunimas: ne
kaina, o gaunama
vertė...
Kai tai suprasite - gyvenimas taps paprastesnis...
Skaičiai iš lempos, bet paskaičiuokime:
Sakykime, kad stojimo mokestis 2000 LT. Jei kiekvienais metais stoja 3 klasės (2 x pirmokus ir 1x nulinukus), tai "fondas" pasipildo 150 000 lt.
Per tris metus už šiuos pinigus galima pastatyti naują mokyklą... Statant protingai.
Aš jau neskaičiuosiu mėnesinių mokesčių... Ne mano tai reikalas...
Ką gero pamačiau? Keli vamzdžiai pakeisti... Elektros laidai administracijoje... Žodžiu - nekašką....
Taip kad - ne kainas žiūrėti reikia, ne kainas....