Nu pagaliau ramybe, i mokykla patekom
Dabar kitas rupimas klausimas- kokia mokytoja gausim
QUOTE(dadadam @ 2016 04 18, 11:39)
Nu pagaliau ramybe, i mokykla patekom
Sveiki,
Dėl mokytojų, ko gero, daugumai jau aiškėja situacija
Tik įdomu būtų sulaukti nuomonių apie mokytojas, kurios turės pirmokėlius. Gal esamų ketvirtokų mamytės galėtų pasidalinti patirtimi? Pas kurią mokėtės, ar patenkinti?
QUOTE(Majaja @ 2016 06 09, 22:18)
Sakykit.o mokytojos visos senai dirbancios? Ar didele kaita?
kaitos nepastebėjau, visos jau seniai dirbančios
man tik kitas klausimukas neduoda ramybės, kad ne tik "Mašioto"bet ir "Ryto" mokykla jau skamba garsiai visur su savo rinkliavom remontui, "ale tėvai daro", po direktorės viešo pasisakymo per susirinkimą, kad ūkiškai tėveliai apsidairykit ko reikia...mūsų klasej vargu ar po 100eur užteks
QUOTE(Kristiniux @ 2016 06 20, 12:32)
kaitos nepastebėjau, visos jau seniai dirbančios
man tik kitas klausimukas neduoda ramybės, kad ne tik "Mašioto"bet ir "Ryto" mokykla jau skamba garsiai visur su savo rinkliavom remontui, "ale tėvai daro", po direktorės viešo pasisakymo per susirinkimą, kad ūkiškai tėveliai apsidairykit ko reikia...mūsų klasej vargu ar po 100eur užteks
Deja, bet rinkliavos priklauso nuo paciu tevu uzmoju, ir kiek placiai jie pasiruose atverti pinigines.. vieni is proto eina del remontu, o kiti tyli, taip ir isauga rinkliavu sumos...
Lieknam berniukėliui galime padovanoti keletą nebereikalingų uniformų. Visos daugiau mažiau dėvėtos, nešiojo ketvirtokas. gal kažkam reikia pakaitinėms reikmėms, ar persisiūti.
Rašykite až
atsiprašau, kad ne į temą
Rašykite až
atsiprašau, kad ne į temą
Sveikos, mamytes. Gal galit pasidalinti patirtimi apie dabartiniu ketvirtoku ir busimu 2017m pirmoku mokytojas Edita Baueryte, Vilma Nikitiene ir Rima Papeiviene. Galit ir i AZ, aciu ;)
QUOTE(*WildBerry* @ 2016 09 19, 16:17)
Sveikos, mamytes. Gal galit pasidalinti patirtimi apie dabartiniu ketvirtoku ir busimu 2017m pirmoku mokytojas Edita Baueryte, Vilma Nikitiene ir Rima Papeiviene. Galit ir i AZ, aciu ;)
ir man labai aktualu būtų sužinoti
Musu vyresnelis mokinasi siuo metu sioje mokykloje: Jokiu dideliu kazkokiu rinkliavu nebuvo bent jau musu klaseje nebuna. Taip butinoms islaidoms renkam teveliai bet remontuoti neteko dar klases. Kas del mokymosi lygio: mes turim super gera, reiklia ir stipria mokytoja . Kruvis nemazas, bet zinojom kur einam ir ko siekiam. Ko norejom, ko tikejomes ta ir gaunam!!! Antra vaika planuojam leisti mokintis i ta pacia mokykla.
Sveiki, gal kam kelniu i mokyklą, labi kokybiskos atiduosiu uz 18 eur
https://www.musumazy...umines-kelnes-s
https://www.musumazy...umines-kelnes-s