Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Ryto" pradinė mokykla

Sveiki smile.gif

matau,rezultatai jau aiškūs smile.gif

Aš tai galvoju,kad turinčių teisę patekti į tą Ryto mokyklą yra kur kas daaaug daugiau nei vietų yra smile.gif tai normalu,kad daug ir nepateko.Laimėjo pirmieji ir tiek .
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2015 04 16, 22:51)
Sveiki smile.gif

matau,rezultatai jau aiškūs smile.gif 

Aš tai galvoju,kad  turinčių teisę patekti į tą Ryto mokyklą yra kur kas daaaug daugiau nei vietų yra smile.gif  tai normalu,kad  daug ir nepateko.Laimėjo pirmieji ir tiek .

4u.gif
Žinoma.
Tik man sukčius nuo sąžiningo skiriasi tik vienu bruožu....

O va žmogaus vertė - tonomis... Tik tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2015 04 16, 22:58)
4u.gif
Žinoma.
Tik man sukčius nuo sąžiningo skiriasi tik vienu bruožu....

O va žmogaus vertė - tonomis... Tik tiek wink.gif

tai gal ir nebuvo tų "sukčių" smile.gif juk visaip būna smile.gif .O kad labai liūdna,kai langai šalia ir nepatenki,tai jau tikrai nesmagu. Manau ir aš taip jausčiausi.Ir visuomet tas klaujstukas išlieka ,kad "ar tikrai viskas skaidru?" ....

Tai va tik tiek smile.gif

Labos nakties .
Atsakyti
QUOTE(renatele26 @ 2015 04 15, 20:59)
Mes taip pat pateko
E, nors buvau tikra jau, kad nepateksime kai isvydsu 7 ryto tokia eile...

QUOTE(dadadam @ 2015 04 16, 12:34)
Ir mes patekom  thumbup.gif

Sveikinu abi 4u.gif

O kelintą valandą Jūs atėjot dadadam?

Mes buvom prieš 5h, tad turbūt natūralu kad patekom, bendram sąraše (po 25 pradinukų) buvom 40 kažkelinti. O Jūs, renatele26? Jei Jūs atėjot apie 7, turėjot būt gal jau virš 80? Įdomu, kiek prametė iš to sąrašo iki Jūsų. Jei parašysite, bus aiškiau, ar tikrai kiti, kurie kaip sakot deklaravosi prieš dieną iki priėmimo, buvo išmesti...

Sierovass, aš pas direktorės pavaduotoją ėjau prieš priėmimą, tai sakė, kad jau pora metų toks antšlagas ir ne visi vietiniai patenka. Tai aš ja patikėjau.. smile.gif
Atsakyti
Sierovasss toks karingas buvote pridavęs dokumentus, o dabar tokia lyrika užpuolė. Nieko nesuprantu g.gif (čia nesarkazmas).

Dar klausimas: negi Jūsų sūnus neina į darželį netoliese? neturite kieme vaikų kurie jau lanko šią mokyklą, nepasikalbate su tėvais? nes man keista, kad nežinojote apie "anšlagą", kuris tęsiasi jau kelis metus ir kad reikia prie tų vartų gulėti.
Suprasčiau jeigu Vytėnuose tvorą apsitvėręs gyventumėte ir nieko nežinotumėte.O dabar tas pats "kaimas" prie mokyklos.
Pritariu, kad gaila kai mokykla po langais ir nepapuoli, bet yra kaip yra...
Atsakyti
Vat būtent aš abejoju ar nežinojo apie ta mokyklos "užgulima" nuo išnaktu....jau legendos eina kokie treti metai..ir šiaip pirmam vaikui buvo gera mokykla ir mokytojos geros,dabar kai nepatekot į ja jau šmeištas ir tt.labai karingas buvot,bet kaip sakoma karavanas eina o šunys loja...ne jūs toks vienas Sierovass kuris nepatekote yra daug tėveliu kurie gyvena šalia mokyklos ir kaip sakėte galit spjaudyti per savo langa ant mokyklos stogo,bet čia nieko nepakeisi laimėjo pirmieji kurie nakvojo prie mokyklos...suprantu tikrai nesmagu juolab,kad vaikui pačiam parbėgti saugu ir patogu.
Beja,mačiau mokykloje viena tėveliuka kuris labai jau karingai nusiteikęs "pamokslus" sakė mokyklos valdžiai ax.gif tai pagalvojau ar ne tik forumietis užėjo kuris gražias pasakas seka rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif o jūs manote kad aš slepiu kažka kad čia mane prigaudinėti reikia.... Juk jūs pats sakėt žinote nick'a kuris darbuotojas iš šios mokyklos čia vis paskaitinėja,gaila bet ne aš rolleyes.gif
Sierovass,aš pasakysiu kodel teikiau šiai mokyklai pirmenybę:
1.yra prailginta grupė (ko Grušo m-kloj sakė kad nėra nebent susirinks vaiku)
2.ji maža darželio patalpose nebus streso su dičkiais.
3.Netoli namu

Bet tiesa ši kart pritariu jums,vėliau po 4-iu klasiu vėl nauja mokykla vėl naujovės vaikui.
Apie duru trankyma tai laikraščiai nerašo nei lietrytis nei 15min niekas tiesiog "nugirdau" ir tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 17 balandžio 2015 - 15:20
QUOTE(Sierovasss @ 2015 04 17, 15:57)
Nu nu nu... ir ko gi ten dabar ėjote? Tusčiomis rankomis ėjote, ar ką nešėtės?
Pas kurią pavaduotoją? Ar tik ne pas tą, kuri vėliau tapo priėmimo komisijos pirmininke?

Ir kaip paskui su tuo skaidrumu, aaa?
g.gif  lotuliukas.gif

Nu tik nereikia čia. Juk rašiau, kad nuo 5 stovėjau. tongue.gif
Ką jau aš ten nešiuos.. o ir kodėl turėčiau, jeigu mums čia mokytis teisėtai priklauso. g.gif

Atsakyti
Aš pati mokiausi Grušo mokykloje tai nei itin blogu nei super geru prisiminimu kaip ir neturiu tiesiog normali mokykla buvo bent jau man ax.gif
Taip vyresniu klasiu mokiniai net nesusisitinka su mažaisiais net lyg jei gerai pamenu mažiukus vesdavo skirtingu laiku į valgykla.Viskas gerai su ta mokykla būtume pėdinę ten jei ne ta prailginta grupė,ypač kai pusė darželio gr eis į Grušo m-kla.Deja,kaip bebūtu gaila neturime tokios galimybės pasiimti vaika iškart po pamoku arba,kad vienas namuose būtu.Na tas buvimas namuose tai ok (gal ūt g.gif ) bet kad ir to noro vienam bent pora val nelabai parodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2015 04 17, 16:47)
Nu tik nereikia čia. Juk rašiau, kad nuo 5 stovėjau.  tongue.gif
Ką jau aš ten nešiuos.. o ir kodėl turėčiau, jeigu mums čia mokytis teisėtai priklauso.  g.gif

biggrin.gif ok, ok... Pats gi mačiau - maišiukas buvo tusčias wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2015 04 17, 17:55)
Aš pati mokiausi Grušo mokykloje tai nei itin blogu nei super geru prisiminimu kaip ir neturiu tiesiog normali mokykla buvo bent jau man  ax.gif
Taip vyresniu klasiu mokiniai net nesusisitinka su mažaisiais net lyg jei gerai pamenu mažiukus vesdavo skirtingu laiku į valgykla.Viskas gerai su ta mokykla būtume pėdinę ten jei ne ta prailginta grupė,ypač kai pusė darželio gr eis į Grušo m-kla.Deja,kaip bebūtu gaila neturime tokios galimybės pasiimti vaika iškart po pamoku arba,kad vienas namuose būtu.Na tas buvimas namuose tai ok (gal ūt  g.gif ) bet kad ir to noro vienam bent pora val nelabai parodo  ax.gif

Tai ir mūsų aplinkoje yra šeimų, kurių vaikai mokosi Grušo. Nei kas gero, nei kas blogo. Sutvarkytas pastatas, tai rodo, kad vadovauja protingas vadovas. O kaip seksis konkrečiam vaikui - tai nuo mokyklos priklauso nedaug... Gera mokytoja gali būti ir Grušo, ir Domeikavos ir Simno... Oi, Simne dal pagalbinė? biggrin.gif

Dabar galvoju, ar ne čia kuri moterėlė statistika siuntė.. Tai "geriausia pradinė iš viso - kokiame Krosne ar kitam Alytaus ar pan rajono miestelyje, kurio net žemėlapyje nera (juokauju aišku).
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2015 04 17, 19:30)
"geriausia pradinė iš viso - kokiame Krosne ar kitam Alytaus ar pan rajono miestelyje, kurio net žemėlapyje nera (juokauju aišku).

Alytaus rajono Krokialaukio T.Noraus – Naruševičiaus vidurinė mokykla cool.gif
Atsakyti
Faktas tas,kad kas pirmi atėjo tie kaip sakant laimėjo.Aš jau treti metai galvojau apie šia mokykla dėjau pliusus ir minusus ir tikrai senai žinau kad čia budėti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 17 balandžio 2015 - 20:36