Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

Užjaučiu dėl sugriuvusių planų, bet manau , kad gydytojas tikrai teisingai pasielgė. Niekas nevyksta šiaip sau. Gal kitas kartas bus pats sėkmingiausias.

Man va irgi atsidės turbūt vėl viskas tik dėl bakterinės vaginozės
Atsakyti
g.gif sveikutes, esu nauja tiek SM tiek sioje temoje. Po diagnozuotos endometriozes Lt gydytojai vis garsiau kalba apie ivf. Norejau paklajsti ar kuri nors rasete Embrions klinikai el.pastu del informacijos ir ar greitai sulaukete atsakymo? nes man jau dvi sav neatraso nieko...reiks gal bandyti skambintis... aciu is anksto!
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2015 09 08, 07:24)
g.gif  sveikutes, esu nauja tiek SM tiek sioje temoje. Po diagnozuotos endometriozes Lt gydytojai vis garsiau kalba apie ivf. Norejau paklajsti  ar kuri nors rasete Embrions klinikai el.pastu del informacijos ir ar greitai sulaukete atsakymo? nes man jau dvi sav neatraso nieko...reiks gal bandyti skambintis... aciu is anksto!

Nelauk, skambinkis. Nelabai jie raso tuos meilus. Nors skambuciu nelabai ka issiaiskinsi, nes atsilieps adnministratore-sekretore, tai tik bendrus klausimus gales atsakyti.

Atsakyti
labas vakaras,pastebėjau, kad ši tema jau primiršta...
Ketinu vykti į embrions kliniką, ir neapsisprendžiu pas kokį gyd. registruotis. Gal yra kuri buvusi ne pas gyd.Treisą? Kokie atsiliepimai. Ačiū....
Atsakyti
negi niekas visai nebevažiuoja į Latviją??
Atsakyti
Aš važiavau. Ir lietuviškų balsų ten girdisi nemažai. Berods kai punkcija man buvo, dar dviems lietuvaitėms punkciją irgi darė. Lankiausi pas Treijs, vieną kartą kai jis atostogavo buvau pas Gasins. Jei reiktų kokios info rašyk a.ž.
Gal kam pravers bendra informacija: paprastam IVF su pirmine konsultacija buvo iš viso 7 vizitai, kaina gavosi apie 2000 eur (be kelionės išlaidų). Vaistai ten kažkiek pigesni. Įsodinimas būna vieną kartą, nedaro kaip Lietuvoje per du kartus.
Atsakyti
[quote=log02,2015 09 15, 19:53]
labas vakaras,pastebėjau, kad ši tema jau primiršta...
Ketinu vykti į embrions kliniką, ir neapsisprendžiu pas kokį gyd. registruotis. Gal yra kuri buvusi ne pas gyd.Treisą? Kokie atsiliepimai. Ačiū....

Rekomenduočiau pas Evą Berkans
Papildyta:
Lietuvaičių retai kada ten nesutiksi.
Atsakyti
ačiū už atsakymą.
Jūs lankėtės pas ją nuo pat pradžių? Ar ilgai reikia laukti norint pas ją patekti, ar susikalbama rusų kalba?
Atsakyti
Sveikos, Damos 4u.gif
vis paskaitau, paskaitau ir uždarau forumą. Nepastojam jau 8 metus. 3 IUI pas Pleskačiauską, 2 IUI pas Žiobakus, 1 IUI VK pas U ir 1 IVF+ICSI+PICSI pas U (VK) ir ką? absoliutus 0 skaičių aibėj. Iš visų tyrimų žinau tik tiek, kad su MB turtu prasti popieriai, ir kad be vaistu mano gleivinė lėtai auga.
Rankų nenuleidžiam, bandysim ir toliau, tik nežinau. Niekas nieko dorai nepaaiškina iš U apskritai žodį pešti reikia.
Tai dabar galvoju, ar 2 IVF daryti VK, (gal atidžiau žiūrės?), ar visgi viską metus važiuoti į LV, nors ten iš Jūsų visų pasisakymų irgi ne stebuklai g.gif
Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2015 09 30, 11:02)
Sveikos, Damos  4u.gif
vis paskaitau, paskaitau ir uždarau forumą. Nepastojam jau 8 metus. 3 IUI pas Pleskačiauską, 2 IUI pas Žiobakus, 1 IUI VK pas U ir 1 IVF+ICSI+PICSI pas U (VK) ir ką? absoliutus 0 skaičių aibėj. Iš visų tyrimų žinau tik tiek, kad su MB turtu prasti popieriai, ir kad be vaistu mano gleivinė lėtai auga.
Rankų nenuleidžiam, bandysim ir toliau, tik nežinau. Niekas nieko dorai nepaaiškina iš U apskritai žodį pešti reikia.
Tai dabar galvoju, ar 2 IVF daryti VK, (gal atidžiau žiūrės?), ar visgi viską metus važiuoti į LV, nors ten iš Jūsų visų pasisakymų irgi ne stebuklai  g.gif
Ką patartumėt?

Bandykit Turkijoj arba Lenkijoj 4u.gif Aš nebuvus LV, bet irgi paskaitau šią temutę ir Tr temutę, tai nėra ko lygint... Sėkmės priimant sprendimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2015 09 30, 12:02)
Sveikos, Damos  4u.gif
Tai dabar galvoju, ar 2 IVF daryti VK, (gal atidžiau žiūrės?), ar visgi viską metus važiuoti į LV, nors ten iš Jūsų visų pasisakymų irgi ne stebuklai  g.gif
Ką patartumėt?

Sveika
pas mus irgi su MB turtu prastroki reikalai ir bandem LV dare 1 ISCI, 2 bandymas viska uzsalde ir nieks neatsilo tai labai nusiviliau jais ir nuomone apie juos prasta verysad.gif
Norejom vaziuot i Turkija bet isgirdom geru atsilepimu apie Lenkijos klinika Bocian tai vaziuosim ten
ir tikiuosi kad lenkai pades ir neprireik Turku pagalbos smile.gif
Manau jei yra galimybe geriau bandykit Lenkijoj ar Turkijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 30 rugsėjo 2015 - 12:07
QUOTE(Millano @ 2015 09 30, 12:05)
Sveika
pas mus irgi su MB turtu prastroki reikalai ir bandem LV dare 1 ISCI, 2 bandymas viska uzsalde ir nieks neatsilo  tai labai nusiviliau jais ir nuomone apie juos prasta verysad.gif
Norejom vaziuot i Turkija bet isgirdom geru atsilepimu apie Lenkijos klinika Bocian tai vaziuosim ten
ir tikiuosi kad lenkai pades ir  neprireik Turku pagalbos  smile.gif
Manau jei yra galimybe geriau bandykit Lenkijoj ar Turkijoj.

Millano, jeigu turėsite galimybę ir noro, tai po apsilankymo Lenkijoje, papasakokite kaip ten Jums sekėsi... 4u.gif Gaila, kad merginos, kurios lankėsi tenai nepasakoja nieko daugiau, kaip kad Turkų temutėj... unsure.gif oj, atsiprašau, nukrypau nuo temos.. blush2.gif
Atsakyti