As daktaru nekaltinu,bet Treisas nesigilina i beda,tyrimu praktiskai neskiria,jau IVF daro be jokiu tepineliu.Jei esi apsiskaiciusi ir pasiruosusi daug ka tirtis pati,tai jau pusiau daktare pati esi
Glamour, manau tikrai nereikia leisti, kad administratore priiminetu tokius spendimus. O ji kodel taip užsispyrudi?Kuom grindžia tokį sprendimą? Jei iš tikrųjų toks stresas dėl kito gydytojo, aš sakyčiau griežtą NE.Nepasiduokit
Ai man apskritai stresas, kai pagalvoji. Bandysiu derėtis, kad skirtų gydytoją B., bet jei bus kitaip, matyt taip lemta. Lauksim rezultatų, o tada spręsim ką toliau daryti. Gal susidūrėte kuri, ar Embrions vis dar sudaro galimybę į skolą Ivf daryti? Ar esate kuri pakeitusi daktarą sekančiom procedūrom? Kaip suprantu T. ten šefas?
Na ką gi bandžiau derėtis, kad gyd T. pavaduotų gyd. B įsodinimo metu. Ir mano derybos buvo nutrauktos pasakant, kad ji atostogaus.
Iš pokalbio supratau, kad nesutampa jų požiūriai į gydymus. Bet man jos gydymo strategija tiko ir patiko. Gal kuri esate Embrions keitę daktarus tolimesniam gydymuisi, ar tiesiog keisdavote įstaigas? Noriu pereiti pas gyd. B
Na ką gi bandžiau derėtis, kad gyd T. pavaduotų gyd. B įsodinimo metu. Ir mano derybos buvo nutrauktos pasakant, kad ji atostogaus.
Iš pokalbio supratau, kad nesutampa jų požiūriai į gydymus. Bet man jos gydymo strategija tiko ir patiko. Gal kuri esate Embrions keitę daktarus tolimesniam gydymuisi, ar tiesiog keisdavote įstaigas? Noriu pereiti pas gyd. B
Mums nereikia, bet gal yra kam reikia, vis maloniau zinoti, kad yra kazkur arciau, nebutina i kita europos krasta belstis. Pas mus implantaciniai sutrikimai...Bet tikiu, kad si karta bus viskas gerai...