Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Glamour @ 2015 07 20, 10:36)
Man daktare Eva Barkane labai patiko. Fet pas ją pavyko, bet negimdinis gavosi. Ir bendravimo, dėmesio atžvilgiu pliusas jai, nes tikrai stengiasi viską paaiškinti, nėra sarkazmo, aiški rusų k. tartis.

Man ta daktarė tiek patiko, kad nebenoriu pas gyd.T.Dabar dar T nebus per planuojama įsodinimą, administratorė nesileidžia į kalbas, kad susitarti jog procedūrą atlitų gyd. B, pirmiausiai kalba apie gyd Gasinš. O aš pas jį bijau, blogų atsiliepimų prisiskaičiusi. Dabar sėdžiu ir panikuoju, žliumbiu vos ne kasdien, nes bijau sprendimą priimt išvis bijau aš tų procedūrų. Kadangi dar turime užšaldytų embrionų tai neturime kito pasirinkimo, tik daryt.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2015 07 20, 10:36)
Man daktare Eva Barkane labai patiko. Fet pas ją pavyko, bet negimdinis gavosi. Ir bendravimo, dėmesio atžvilgiu pliusas jai, nes tikrai stengiasi viską paaiškinti, nėra sarkazmo, aiški rusų k. tartis.

Man ta daktarė tiek patiko, kad nebenoriu pas gyd.T.Dabar dar T nebus per planuojama įsodinimą, administratorė nesileidžia į kalbas, kad susitarti jog procedūrą atlitų gyd. B, pirmiausiai kalba apie gyd Gasinš. O aš pas jį bijau, blogų atsiliepimų prisiskaičiusi. Dabar sėdžiu ir panikuoju, žliumbiu vos ne kasdien, nes bijau sprendimą priimt išvis bijau aš tų procedūrų. Kadangi dar turime užšaldytų embrionų tai neturime kito pasirinkimo, tik daryt.
Atsakyti
O negalima padaryti trep kojele? Kas per tvarka, pas ką nori pas tą lankaisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 07 20, 12:04)
O negalima padaryti trep kojele? Kas per tvarka, pas ką nori pas tą lankaisi...  g.gif

Nu gi bandžiau, sakiau, gal reik pasiūlyti primokėti.
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 06 30, 15:58)
As daktaru nekaltinu,bet Treisas nesigilina i beda,tyrimu praktiskai neskiria,jau IVF daro be jokiu tepineliu.Jei esi apsiskaiciusi ir pasiruosusi daug ka tirtis pati,tai jau pusiau daktare pati esi  lotuliukas.gif

Kai prisimenu Trejsa.... brrr, iki siol kistume pinigus jei ne kita klinika doh.gif

Atsakyti
Glamour, manau tikrai nereikia leisti, kad administratore priiminetu tokius spendimus. O ji kodel taip užsispyrudi?Kuom grindžia tokį sprendimą? Jei iš tikrųjų toks stresas dėl kito gydytojo, aš sakyčiau griežtą NE.Nepasiduokit smile.gif
Atsakyti
Ai man apskritai stresas, kai pagalvoji. Bandysiu derėtis, kad skirtų gydytoją B., bet jei bus kitaip, matyt taip lemta. Lauksim rezultatų, o tada spręsim ką toliau daryti.
Gal susidūrėte kuri, ar Embrions vis dar sudaro galimybę į skolą Ivf daryti? Ar esate kuri pakeitusi daktarą sekančiom procedūrom? Kaip suprantu T. ten šefas?
Atsakyti
Na ką gi bandžiau derėtis, kad gyd T. pavaduotų gyd. B įsodinimo metu. Ir mano derybos buvo nutrauktos pasakant, kad ji atostogaus.

Iš pokalbio supratau, kad nesutampa jų požiūriai į gydymus. Bet man jos gydymo strategija tiko ir patiko. Gal kuri esate Embrions keitę daktarus tolimesniam gydymuisi, ar tiesiog keisdavote įstaigas? Noriu pereiti pas gyd. B
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 07 28, 13:51)
Na ką gi bandžiau derėtis, kad gyd T. pavaduotų gyd. B įsodinimo metu. Ir mano derybos buvo nutrauktos pasakant, kad ji atostogaus.

Iš pokalbio supratau, kad nesutampa jų požiūriai į gydymus. Bet man jos gydymo strategija tiko ir patiko. Gal kuri esate Embrions keitę daktarus tolimesniam gydymuisi, ar tiesiog keisdavote įstaigas? Noriu pereiti pas gyd. B

Na jei ji atostogaus, tai turbut nieko nepakeisi...O kada isodinimas? Nes mes planuojam vizita rugpj 17 , tai bus pas B.
Atsakyti
Gal teko ką nors girdėti apie šią kliniką? http://www.ivfriga.ru/
Atsakyti
Kažkas įdomaus g.gif Taip suprantu, jei daro PGD.
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2015 08 07, 12:27)
Gal teko ką nors girdėti apie šią kliniką?  http://www.ivfriga.ru/

Bet kokios PGD kainos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 07, 21:54)
Bet kokios PGD kainos  doh.gif  verysad.gif

Bet cia yra viso komplekto kaina-ne vien PGD... Vieninteliai pabaltijy tai daro...Reiks pasidometi labiau...
Atsakyti