Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Foksiuke @ 2015 06 24, 13:14)
Gal nuo dozes priklauso? Pas mane jis kaip augo vienas taip ir augo, nei greiciau nei leciau..kaip ir natur cikle smile.gif bet pradejau leisti kai jau buvo 15 mm lyg...
Siandien jau 19 diena po O..testas nerodo nieko..mazai ir vilciu sad.gif Ryt kraujuka priduosiu aisku, bet... sad.gif

Tai taip aš nuo 3 cd ir po 37.5 į dieną 6-8 dienas. Tai gaudavos 3-4 dozes.
Tau skyrė nuo ciklo vidurio ne dėlto kad šiaip o dėl to kad foli suvaldyt. Nu ir liuks.

Na jei ir pabegtu dabar zirniukas kita karta viskas bus gerai! Pastoti gali! O kol hcg nepatvirtino kad nėštumo nėra tol kumstukai!!!!!
Atsakyti
Sveikos, merginos,
bandau užsiregistruoti, bet pas Treis vietos yra tik rugsejo men.
Gal kuri galėtų pakomentuoti apie šiuos gydytojus?
Egīls Gasiņš and Dr. Eva Barkāne.
Dr. Juris Vītols ?
Pas juos gyva eilė...kaip suprantu -važiuoji ir sėdi lauki?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2015 06 30, 10:46)
Sveikos, merginos,
bandau užsiregistruoti, bet pas Treis vietos yra tik rugsejo men.
Gal kuri galėtų pakomentuoti apie šiuos gydytojus?
Egīls Gasiņš and Dr. Eva Barkāne.
Dr. Juris Vītols ?
Pas juos gyva eilė...kaip suprantu  -važiuoji ir sėdi lauki?

Sveika,apie kitus daktarus nieko nezinau o Treis nieko gero neturiu ka pasakyti 4ivf ir 2saldyti ir nieko...Tik daug pinigu isleista...Histero pas ji daryta irgi nieko,tik sumeketi pinigai...
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 06 30, 10:56)
Sveika,apie kitus daktarus nieko nezinau o Treis nieko gero neturiu ka pasakyti 4ivf ir 2saldyti ir nieko...Tik daug pinigu isleista...Histero pas ji daryta irgi nieko,tik sumeketi pinigai...

Mano sąskaitoj irgi nepavykęs 1IVF ir 1FET,
bet aš tikrai nekaltinų gydytojų, nes jie vis dėlto tik žmonės. Niekas garantijų neduoda...DEJA
O gal yra žinančių apie kitus gydytojus?
Atsakyti
Merginos apie Vitols gerai atsiliepdavo.

Man labai patiko EGV (www.egv.lt), ten be konvejerio, labai daug skiria dėmesio. Tik pas juos brangiau.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2015 06 30, 12:56)
Mano sąskaitoj irgi nepavykęs 1IVF ir 1FET,
bet aš tikrai nekaltinų gydytojų, nes jie vis dėlto tik žmonės. Niekas garantijų neduoda...DEJA
O gal yra žinančių apie kitus gydytojus?

As daktaru nekaltinu,bet Treisas nesigilina i beda,tyrimu praktiskai neskiria,jau IVF daro be jokiu tepineliu.Jei esi apsiskaiciusi ir pasiruosusi daug ka tirtis pati,tai jau pusiau daktare pati esi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 06 30, 15:58)
As daktaru nekaltinu,bet Treisas nesigilina i beda,tyrimu praktiskai neskiria,jau IVF daro be jokiu tepineliu.Jei esi apsiskaiciusi ir pasiruosusi daug ka tirtis pati,tai jau pusiau daktare pati esi  lotuliukas.gif

Kiek aš pabendrauju su kitomis ir susidaro toks įspūdis kad nesigilina... Na bet eilės rodo kad užimtas gyd matyt rezultatai yra g.gif
Atsakyti
noreciau tarti pagiriamaji zodi Evai Barkane. Mes kai ten vaziavome skaiciau daug atsiliepimu apie Treis ir galvaojau pas ji vaziuoti, bet kadangi pas ji tuo metu kai man reikejo buvo uzimta, man pasiule Eva barkane. Ir iki siol dziaugiuosi kad taip atsitiko, nes jos deka dabar jau krykstauja mano vaikelis smile.gif pasiseke is pirmo karto IVF, ir turejau tik 2 folius, abu apsivasino, abu isodino. Daktare isigilina i situacija, maloni, prisimine mano visus HCG smile.gif nes as jai telefonu siunciau HCG tyrimu skaiciukus kelis kartus, ir nuvaziavus visus man isvardino mintinai smile.gif buvau maloniai nustebinta. O apie Treis galiu pasakyti, kad viena karta kai turejau vaziuoti i LV, Eva buvo isvykusi i seminara i Vokietija, todel pasiule tuokart Treisa. Tai palyginimui galiu pasakyti, kad man tikrai nepatiko, gal biolaukai nesutapo, bet jis toks abejingas pasirode. Mano testosteronas zemokas buvo, tai jis tiesiai sviesiai paklause kodel as cia is vis atvaziavau dabar, sake reikia hormonus tvaarkytis, bet galu gale po ilgo savo monologo kaip man nepasiseks, jis paskambino Evai ir su ja pakalbejes paskyre man vaistus. tai tiek, jei kas dar domins klauaskite smile.gif
Atsakyti
EGV tiria daug.
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus:) Aš jau pertirta, skersai išilgai, viskas kaip ir ok, tik policistines kiausides, nors ciklas beveik reguliarus + - kelios dienos, tik va MB rezultatai prastoki....Tai natur matyt nesigaus...
Atsakyti
Sekmes didziausios jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lutuke,sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Man daktare Eva Barkane labai patiko. Fet pas ją pavyko, bet negimdinis gavosi. Ir bendravimo, dėmesio atžvilgiu pliusas jai, nes tikrai stengiasi viską paaiškinti, nėra sarkazmo, aiški rusų k. tartis.
Atsakyti