Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Mergike26 @ 2017 03 07, 14:25)
Va būtent, tiek gydytojas tiek klinika tampa geriausia pas ką pasiseka ☺o teigiamų minčių tai trūksta, pratrūksti dažnai..    sunku būti stipriai...

Be reikalo!! Tu privalai buti stipri, nes sioje kovoje niekas kitas tik pati turi nugaleti!! Nelabai ir kam pasiguosi. Kai man nepasisekdavo ir daktare tuk linguodavo galva ir sakydavo nesuprantu kodel : as sakydavau, nes reiskias dar ne laikas ! Bet as tikiu, kad man ateis tas laikas ir taskas. O kad visokiu minciu buna, tai visiems, bet svarbu negailet saves, o pradet veikt, nes tada savaime skaiciuoji dienas ciklo, isvykas ir tada laiko nera boogoms mintims ;) kokios jusu bedos? Ilgai bandot?
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 03 07, 15:34)
Be reikalo!! Tu privalai buti stipri, nes sioje kovoje niekas kitas tik pati turi nugaleti!! Nelabai ir kam pasiguosi. Kai man nepasisekdavo ir daktare tuk linguodavo galva ir sakydavo nesuprantu kodel : as sakydavau, nes reiskias dar ne laikas ! Bet as tikiu, kad man ateis tas laikas ir taskas. O kad visokiu minciu buna, tai visiems, bet svarbu negailet saves, o pradet veikt, nes tada savaime skaiciuoji dienas ciklo, isvykas ir tada laiko nera boogoms mintims ;) kokios jusu bedos? Ilgai bandot?

Taip, nelabai gali kam pasiguosti, nes ne visi supranta. Kitiems atrodo taip viskas paprasta, nervuoja kitų spaudimas ir klausinėjimai...ko laukiat, seni tėvai būsit, juk visiems neaiškinsi... o tada vėl pyktis ir neviltis puola, kodėl mums taip.. ir vėl ašaros... labai psichologiškai išsekus jaučiuosi, nors reikia tikėti kad bus viskas gerai ☺ na mums nesiseka jau apie 5 metus, darytos 2 LP (endo ll) 4 IUI. Pas vyrą nustatyta agliutinacija ir astenospermija, nors IUI metu rezultatai geri, bet rezultato jokio. Dabar beliko tik IVF.. o jūsų pozytivumas labai teigiamai veikia 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergike26: 07 kovo 2017 - 15:27
QUOTE(Tangente @ 2017 03 07, 10:40)
As ir gavau ats HCG 9824 smile.gif paaugom nuo 902 per savaitele ;)

clap.gif Super! O kelinta jums savaitė? Skaičiukai tikrai jau nemaži.
Kaip smagu! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergike26 @ 2017 03 07, 16:24)
Taip, nelabai gali kam pasiguosti, nes ne visi supranta. Kitiems atrodo taip viskas paprasta, nervuoja kitų spaudimas ir klausinėjimai...ko laukiat, seni tėvai būsit, juk visiems neaiškinsi... o tada vėl pyktis ir neviltis puola, kodėl mums taip.. ir vėl ašaros... labai psichologiškai išsekus jaučiuosi, nors reikia tikėti kad bus viskas gerai ☺ na mums nesiseka jau apie 5 metus, darytos 2 LP (endo ll) 4 IUI. Pas vyrą nustatyta agliutinacija ir astenospermija, nors IUI metu rezultatai geri, bet rezultato jokio. Dabar beliko tik IVF.. o jūsų pozytivumas labai teigiamai veikia 😉

Mano situacija panaši. Endo II, darytos 5 IUI. Bet kai jau pasiryžau IVF ir nuvažiavau pas Treijsą, tai jis iškart pareiškė, kad su mano situacija IUI buvo tik pinigų švaistymas. Tačiau IVF irgi neskubėjo brukti, siūlė pradžioje bandyti medikamentinį gydymą. Būtų dar metai ir nežinia, ar duotų rezultatą. Tada aš jam ir sakau, kad aš jau pakankamai ilgai laukiau. Be to su vyru 14 m. kartu gyvenom ir saugojomės tik skaičiuodami dienas. Jei galėčiau pastoti natūraliai, jau būčiau pastojusi ne kartą. Jis pritarė. Perėjom iškart prie IVF. Ir aš nė karto dėl to nepasigailėjau. Pamatysi, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 03 07, 17:51)
Kaip smagu!  wub.gif
Papildyta:
Mano situacija panaši. Endo II, darytos 5 IUI. Bet kai jau pasiryžau IVF ir nuvažiavau pas Treijsą, tai jis iškart pareiškė, kad su mano situacija IUI buvo tik pinigų švaistymas. Tačiau IVF irgi neskubėjo brukti, siūlė pradžioje bandyti medikamentinį gydymą. Būtų dar metai ir nežinia, ar duotų rezultatą. Tada aš jam ir sakau, kad aš jau pakankamai ilgai laukiau. Be to su vyru 14 m. kartu gyvenom ir saugojomės tik skaičiuodami dienas. Jei galėčiau pastoti natūraliai, jau būčiau pastojusi ne kartą. Jis pritarė. Perėjom iškart prie IVF. Ir aš nė karto dėl to nepasigailėjau. Pamatysi, viskas bus gerai.

O kokį jums protokolą taikė (ilgą ar trumpą)? Tyrimus savo vežetės ar ten darėtės? Kiek Jums viskas kainavo?iki kelių dienų augino, kiek dėjote embrioų? smile.gif jeigu galima smulkiau norėčiau suzinoti 4u.gif galima ir į pm kad čia neįsiplėsti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2017 03 07, 17:51)
Kaip smagu!  wub.gif
Papildyta:

O kokį jums protokolą taikė (ilgą ar trumpą)? Tyrimus savo vežetės ar ten darėtės? Kiek Jums viskas kainavo?iki kelių dienų augino, kiek dėjote embrioų? smile.gif jeigu galima smulkiau norėčiau suzinoti 4u.gif galima ir į pm kad čia neįsiplėsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2017 03 07, 18:17)

O kokį jums protokolą taikė (ilgą ar trumpą)? Tyrimus savo vežetės ar ten darėtės? Kiek Jums viskas kainavo?iki kelių dienų augino, kiek dėjote embrioų? smile.gif jeigu galima smulkiau norėčiau suzinoti 4u.gif  galima ir į pm kad čia neįsiplėsti  4u.gif

Į šiuos klausimus jau neatsakysiu, nes IVF jau labai seniai buvo - prieš 6 metus beveik.
Turėjome likusių šaldytų embrionų, tad šįkart man darė tik FET.
Įsodino vieną 5 d. blastukę.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 03 08, 00:19)
Į šiuos klausimus jau neatsakysiu, nes IVF jau labai seniai buvo - prieš 6 metus beveik.
Turėjome likusių šaldytų embrionų, tad šįkart man darė tik FET.
Įsodino vieną 5 d. blastukę.

Aišku. O FET kuek jums kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2017 03 08, 10:46)
Aišku. O FET kuek jums kainavo?

Auginimas iki blastocistos 170 Eur, įsodinimas 300 Eur, plius vaistai apie 100 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 03 08, 15:06)
Auginimas iki blastocistos 170 Eur, įsodinimas 300 Eur, plius vaistai apie 100 Eur.

Aišku, ačiū smile.gif
Atsakyti
Ką gi, ryt lekiu į LV, tikiuosi, paskutinį kartą.
Kai pirmą kartą pastojau ir nuvažiavau pasirodyti Treijsui, jam užkliuvo pailga puslytės formą, išrašė progesterono ir po dviejų savaičių viskas buvo ok. Šįkart nuo pat pradžių naudoju žvakutes, tad tikiuosi, kad viskas bus gerai. Bet vis tiek truputį neramu nors tu ką. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 19 kovo 2017 - 23:30
QUOTE(Tanga @ 2017 03 19, 23:29)
Ką gi, ryt lekiu į LV, tikiuosi, paskutinį kartą.
Kai pirmą kartą pastojau ir nuvažiavau pasirodyti Treijsui, jam užkliuvo pailga puslytės formą, išrašė progesterono ir po dviejų savaičių viskas buvo ok. Šįkart nuo pat pradžių naudoju žvakutes, tad tikiuosi, kad viskas bus gerai. Bet vis tiek truputį neramu nors tu ką.  ax.gif

Sekmes Jums! Parasykit kaip sekesi, ka pasake ;) man atrodo cia mums visoms pilna neramumu, as kt 1 dieni eisiu anteam vizitui pas savo ginekologa. O kaip jauciates? Nepykina, nesilpna?
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 03 20, 10:30)
Sekmes Jums! Parasykit kaip sekesi, ka pasake ;) man atrodo cia mums visoms pilna neramumu, as kt 1 dieni eisiu anteam vizitui pas savo ginekologa. O kaip jauciates? Nepykina, nesilpna?

Be dingusių mmm daugiau jokių požymių.
Bet taip buvo ir per pirmą nėštumą.
Greičiausiai jau pasimatysite su savo žirniuku.
Sėkmės ir jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 20 kovo 2017 - 09:47
Žirniukas įsitaisęs.
Galima kraustytis pas neštukes pilvelio auginti.
Palieku virusiuką šioje temelėje ir labai linkiu visoms lengvai ir sklandžiai.
nestuke.gif
Atsakyti