Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Tanga @ 2017 02 25, 17:42)
Sėkmės ir jums! O kurioje klinikoje? Kodėl ne "Embrions"?

Mes AVA klinikoje. Rinkomes pagal atsiliepimus. AVA Rrygoj virna brangiausiu kliniku, bet jos puikus aptarnavimas. Gauni koordinatore, kuri el pastu tau atraso ta pacia diena. Bet kokiu klausimu gali jai pasiskambinti, ji viska ir su daktaru suderina, paaiskina. Klinikoje jokiu eiliu tavo laiku, niekada neteko laukti. Zodziu mes rinkomes pagal atsiliepimus ir aptarnavima. Nes is LT i LV neprilakstysi, jei staigiai kyla klausimu. Seip dar nedrasu nes viskas trapu, bet po sio men IUI turim teigiama rezultata. Dabar reikia tiketis kad viskas vystysis toliau gerai... ;)
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 02 25, 18:51)
Mes AVA klinikoje. Rinkomes pagal atsiliepimus. AVA Rrygoj virna brangiausiu kliniku, bet jos puikus aptarnavimas. Gauni koordinatore, kuri el pastu tau atraso ta pacia diena. Bet kokiu klausimu gali jai pasiskambinti, ji viska ir su daktaru suderina, paaiskina. Klinikoje jokiu eiliu tavo laiku, niekada neteko laukti. Zodziu mes rinkomes pagal atsiliepimus ir aptarnavima. Nes is LT i LV neprilakstysi, jei staigiai kyla klausimu. Seip dar nedrasu nes viskas trapu, bet po sio men  IUI turim teigiama rezultata. Dabar reikia tiketis kad viskas vystysis toliau gerai... ;)

Laikau kumštukus, kad viskas sklandžiai.
Aš LT turėjau 5 IUI, kurie buvo visiškas pinigų švaistymas.
Gal dėl to pasitikėjimas LT medikais pašlijo ir atsiradau LV.
Pirmas ivf buvo sėkmingas.
Jei žirniukas įsitsisė, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 02 25, 22:36)
Laikau kumštukus, kad viskas sklandžiai.
Aš LT turėjau 5 IUI, kurie buvo visiškas pinigų švaistymas.
Gal dėl to pasitikėjimas LT medikais pašlijo ir atsiradau LV.
Pirmas ivf buvo sėkmingas.
Jei žirniukas įsitsisė, viskas bus gerai.

Isitaise isitaise, bus ir sis kartas sekmingas smile.gif mums sis kartas su pertraukomis buvo 6 IUI.Jau buvau pastojusi po 2IUI bet buvo mazas HCG ir nesivyste, todel buvo abrazija ir nemaza pertrauka kol grizom prie planavimo.O jums Embrions patinka?
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 02 26, 08:42)
Isitaise isitaise, bus ir sis kartas sekmingas smile.gif mums sis kartas su pertraukomis buvo 6 IUI.Jau buvau pastojusi po 2IUI bet buvo mazas HCG ir nesivyste, todel buvo abrazija ir nemaza pertrauka kol grizom prie planavimo.O jums Embrions patinka?

Kadangi viskas pavyko iš pirmo karto, tai patinka smile.gif
Ir operaciją diagnostinę man ten darė. Neskubėjo iškart IVF.
Siūlė bandyti kitų kelių ieškoti.
Bet kai pasakiau, kad gyvenime nesu vartojusi kontraceptikų ir 10 metų su vyru gyvenome saugodamiesi pačiu nesaugiausiu būdu, ryžomės IVF. Ir kaip aš džiaugiuosi, kad mes tai padarėme! Džiaugiuosi kasdien žvelgdama į savo dukrytę.
Atsakyti
Ketvirta diena po įsodinimo.
Šaltis krečia. Jaučiu, peršalau varydama žiemą iš kiemo.
Vaistų gerti nesinori, teks arbatėlėmis gydytis.
Tik to man betrūko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 27 vasario 2017 - 16:48
QUOTE(Tanga @ 2017 02 27, 16:14)
Ketvirta diena po įsodinimo.
Šaltis krečia. Jaučiu, peršalau varydama žiemą iš kiemo.
Vaistų gerti nesinori, teks arbatėlėmis gydytis.
Tik to man betrūko doh.gif

Skaiciau, kad isitvirtinimui ir nereikia gero imuniteto, kad organizmas neatmestu kaip svetimkunio. Taigi daug arbatos su citrina ir medumi ir viskas issigules. O as pati su temp vaikstau nuo Utrogestano tableciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 02 27, 18:31)
Skaiciau, kad isitvirtinimui ir nereikia gero imuniteto, kad organizmas neatmestu kaip svetimkunio. Taigi daug arbatos su citrina ir medumi ir viskas issigules. O as pati su temp vaikstau nuo Utrogestano tableciu ;)

Ačiū! Nuraminai. Tuomet Influcido geriau negersiu, nes jis imunitetą stiprina.
Galiu sau leisti pagulėti, tai pagulėsiu.
Aš irgi Utrogestan vartoju, bet man tempos lyg ir nėra.
Šaltos galūnės, truputį raumenis skauda ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 02 27, 17:58)
Ačiū! Nuraminai. Tuomet Influcido geriau negersiu, nes jis imunitetą stiprina.
Galiu sau leisti pagulėti, tai pagulėsiu.
Aš irgi Utrogestan vartoju, bet man tempos lyg ir nėra.
Šaltos galūnės, truputį raumenis skauda ir tiek.

O kokia doze Utrogestan vartoji?? Kaip sveikatele? Kada HCG daryti??
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 02 28, 08:31)
O kokia doze Utrogestan vartoji?? Kaip sveikatele? Kada HCG daryti??

Utrogestan 200 po vieną ryte ir vakare.
Sveikata nelabai. Naktį temperatūros buvo. Panašu į anginą.
Hcg paskirtas kovo 6 d.
Po šios nakties kažkaip neramu darosi.

O kiek tavo pilvuko gyventojui laiko?
Atsakyti
Šįryt pasidariau testuką. Vos įžiūrimas vaiduokliukas, bet jis YRA! Dabar jau ramiau laukti kraujo tyrimo pirmadienį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2017 03 04, 09:06)
Šįryt pasidariau testuką. Vos įžiūrimas vaiduokliukas, bet jis YRA! Dabar jau ramiau laukti kraujo tyrimo pirmadienį  wub.gif

Kokios puikios naujienos!!!!! Tyliai tyliai sveikinu ir ryskelit tas antras bruksnelis ;) o Ir HCG ne uz kslnu ;) dziugu uz Jus ! As ir 03.06 d eisiu HCG darytis, pasitikrinti ar auga ;)
Papildyta:
QUOTE(Tangente @ 2017 03 05, 08:31)
Kokios puikios naujienos!!!!! Tyliai tyliai sveikinu ir ryskelit tas antras bruksnelis ;) o Ir HCG ne uz kslnu ;) dziugu uz Jus ! As ir 03.06 d eisiu HCG darytis, pasitikrinti ar auga ;)

O kaip sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(Tangente @ 2017 03 05, 09:33)
Papildyta:

O kaip sveikatele?

Jaučiuosi gerai. Tik nervina visokie pms pojūčiai.
Šiąnakt pabudau nuo pilvo maudimo. Na, tikiuosi organizmas tiesiog dar nesupranta, kas vyksta biggrin.gif

Tai tau irgi dar pati pradžia? Linkiu, kad ryt abiems skaičiukai parodytų, ką norime matyti.
Man Trejsas sakė tik kartą hcg pasidaryti ir jei skaičiai geri po 2 savaičių pasirodyti.
Atsakyti