Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

Sveikos, gal kam reik papildų OvaBoost-kiaušialąsčių kokybei? parduodu 2 nepraimtus buteliukus. Kaina už abu būtų 45 eurai. Rašykit az.
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2017 02 01, 13:09)
Sveikos, gal kam reik papildų OvaBoost-kiaušialąsčių kokybei? parduodu 2 nepraimtus buteliukus. Kaina už abu būtų 45 eurai. Rašykit az.

Labas, mane domina 4u.gif išsiunčiau AŽ, tikiuosi gavai? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvyte: 01 vasario 2017 - 16:32
Gal kas fraksiparino parduodate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 02 vasario 2017 - 15:33
Jaučiuosi šioje temoje lyg negyvenamoje saloje biggrin.gif
Bet vis tiek tikiuosi, kad kas nors užklys, perskaitys ir prisijungs smile.gif
Parašiau į Embrions ir sulaukiau paties Treiso skambučio.
Sutarėm vasario 16 d. dėl pasimatymo. Tikiuosi, viskas bus gerai ir jau netrukus galėsiu startuoti su FET.
Kol kas tiek žinių.
Atsakyti
Sveikos ! esu naujoke supermamuose. Noriu pagaut pagalbos ranka smile.gif

Esu Ilona, man 25 metai. Vakar buvo darytas HCG tyrimas po pirmojo IVF, nepasisekes, net nesikabino. VK pas U. Buvo ideti 2 embrionai, 2 ir 5 dienu. Is viso buvo 13 kiausialasciu, 4 dalijosi gerai, bet neliko ko saldyt nes sake buvo negeros. Musu problema yra prasta spermos kokybe Oligospermija. Neprarandu vilties, po 3 men bandysiu vel.... Labai tikiuosi... Si karta manau vyksime i LV, ir kreipsimes pas gyd. T. Gal gydytojo ranka bus kitokia, zinot dbr tikesi stebuklo...
Atsakyti
QUOTE(IloonaVi @ 2017 02 07, 15:36)
Sveikos ! esu naujoke supermamuose. Noriu pagaut pagalbos ranka smile.gif

Labas IloonaVi!
Labai linkiu, kad latvių ranka ir tau būtų laiminga.
O aš nekantriai laukiu trečiadienio ir Trejso leidimo startuoti.
Su FET gal paprasčiau nei su IVF, nes pasiruošimas tada užtruko: tyrimai, diagnostinė operacija ir tt.

Atsakyti
Sveikos,

Parduodu vaistų likučius:

Crinone 18 vnt. (galioja iki 2019 m.) - 18 Eur
Progestan 9 amp. (galioja iki 2018 m.) - 10 Eur
Estrofem 2 dėžutės (galioja iki 2019 m. pabaigos) - 3 Eur už dėžutę
Folbiol 5 mg likusios 39 tabletės (galioja iki 2018 m.) - dovanoju.

Kam reikia, rašykite a.ž. 4u.gif
Atsakyti

Merginos, vis dar turiu Gonalio 2 svirstukus po 450 vnt.
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Vaistukai visa laika saugiai laikomi saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai ir ju man nebereikia. Parduodu daug pigiau nei LT (po 100 Eur).
Gal kam reikia?
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu kuo greiciau pagauti savo laime nestuke.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų ir tikiuosi atsiras daugiau bendražygių smile.gif
Aš ryt važiuoju į Rygą. Truputį neramu, nes nežinia kankina. Bet tikiu ryt jau bus viskas aiškiau ir turėsime šiokį tokį planą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 15 vasario 2017 - 20:21
Aš po vizito Embrions. Gleivinė gera, kraujo tyrimai taip pat. Startuoju su FET natūaliam cikle. ax.gif
Nors ši tėmelė apmirusi, pas Trejsą laukiamąjame sutikome dar 4 lietuvių poras. Vadinasi, dar yra važiuojančių į LV pagalbos.
Atsakyti
Tanga, jei ciklas negrybauja ir su hormonais viskas gerai, tai turėtų viskas vykti sklandžiai. Fet natūraliam cikle sveikiau ir tau ir vaikiukui, bet nenusimink, jei teks atkelti, tada patarčiau neatidėlioti ir rinktis FET stimuliuotam cikle. Mums pas T 2 fet naturaliam , 1 Fet su estrofemu ir IVF transferis paeiliui buvo atidėti, bet nepasidavėm, penktas FET su estrofemu buvo sėkmingas. Dabar laukiuosi 18 savaičių.

Kiek pastebėjau T ne visad tiria e2 bei PRG FET cikle, tai patarciau sekti savo iniciatyva. Mes naudojom utrogestan po 3 ir estrofem ir abieju hormonu po isodinimo buvo minimaliai. Tyriausi 3 dpi ir pastebejus laiku padidinau dozes, 6dpi jau turėjome teigiamą HCG. Sėkmės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 18 vasario 2017 - 13:35
QUOTE(Glamour @ 2017 02 18, 14:35)
Dabar laukiuosi 18 savaičių. 
Kiek pastebėjau T ne visad tiria e2 bei PRG FET cikle, tai patarciau sekti savo iniciatyva. Mes naudojom utrogestan po 3 ir estrofem ir abieju hormonu po isodinimo buvo minimaliai. Tyriausi 3 dpi ir pastebejus laiku padidinau dozes, 6dpi jau turėjome teigiamą HCG. Sėkmės ir jums  4u.gif

Kaip smagu, kad jums pavyko!
Aš šįkart kažkokia itin rami. Gal dėl to, kad vieną grožį jau turiu.
Nuo ryt pradedu naudoti Utrogestan, tai gal ir neteisingai išsireiškiau sakydama, kad natūraliam cikle?
Atsiduodu į T rankas. Jis nan nuo pat pradžių kėlė pasitikėjimą. Buvo netgi smagu vėl susitikti.
Paklausė, ar sklandžiai praėjo nėštumas ir gimdymas, ko susilaukiau, kaip pavadinau dukrytę, ką reiškia vardas? Buvo malonu, kad domisi.
Atsakyti