Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Rute @ 2015 04 07, 22:15)
Giliai pakvėpuokit. Ramiai pasėdėkit. Pamąstykim. Gydytojas pastebėjo, kad esat peršalus - negerai..
Sveikit! Ir sėkmės Jums dideliausios  4u.gif

Aciu uz nuraminima, siandien jau geriau, nosis nebega, kosulys mazeja, gydausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2015 04 07, 21:15)
Giliai pakvėpuokit. Ramiai pasėdėkit. Pamąstykim. Gydytojas pastebėjo, kad esat peršalus - negerai.. nu aišku, kad negerai, bet taip jau kartais atsitinka.. apžiūrėjo, paskyrė didesnę dozę gonalio, vadinasi jis nieko nenutraukinėja iš savo pusės. Todėl tiesiog stengitės kuo greičiau pasveikti ir nesiblaškykit.
Ir patarsiu - jei kažko nesupratote, ar nežinote kaip elgtis - klauskite pas gydytoja visko, net ir pačių kvailiausių klausimų. Geriau atrodykite kvailai. Bet užtat būsite rami. Ramybė taip pat labai svarbu.
Sveikit! Ir sėkmės Jums dideliausios  4u.gif

Rute,kaip sekasi? Gal vel gandru ieskot?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2015 04 10, 12:43)
Rute,kaip sekasi? Gal vel gandru ieskot?

Kaip visiems taip ir mums sekasi. Vienur geriau, kitur prasčiau.. Taigi būtų liūdna, jei viskas būtų tik gerai ir puikiai mirksiukas.gif
apie gandrus pagalvojam.. oij kaip pagalvojam.. va piginėlius skaičiuojam. nu labai jau norisi antrą lelių nusipirkt. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos esu jau pasidarius visus reikalus. Pirma karta dariausi prieš 1,5m. Kainos galiu sakyti nepakito. Tik ši karta paskyrė ne IVF o ISCI. Man pasiseke tuo kuod patipunkcija buvo daroma sekmadieni, be jokio streso, begimo. Ir 12h. Jau vazevom namo. Tik jei gerai pamenu atsigulimas į ligonine brangesnis 95Eur.
Atsakyti
QUOTE(tazye @ 2015 04 13, 10:43)
Sveikos merginos esu jau pasidarius visus reikalus. Pirma karta dariausi prieš 1,5m. Kainos galiu sakyti nepakito. Tik ši karta paskyrė ne IVF o ISCI.  Man pasiseke tuo kuod patipunkcija buvo daroma sekmadieni, be jokio streso, begimo. Ir 12h. Jau vazevom namo. Tik jei gerai pamenu atsigulimas į ligonine brangesnis 95Eur.

Sveikinimai su stratu thumbup.gif Kiek ispunktavo?Kiek turit?Kada ikelimas?
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri paskutiniu metu daretes IVF is uzsaldytu embrionu? Kokios kainos dabar?
Atsakyti
Sveikos mergaites, beldziuos ir as i Jusu namucius... trumpa mano istorija - laukiam gandru jau beveik tris metus, per kuriuos jau nemazai praejom. Prasidejo viskas nuo padidejusio prolaktino, tai jau antrus metus geriu bromcriptin ir pr dabarl normos ribose, taciau folikulai neauga ir O nevyksta. Dabar tris men stimuliavausi su clost bet deja neauga taip pat. Nusprendziau viska cia nutraukti ir ieskoti laimes Lv. siandien uzsirasiau pirmam vizitui pas Dr. Treijs liepos menesiui. Sake visus reikiamus tyrimus padarys patys, bet gi kaikurie daromi tam tikrom ciklo dienom, tai kaip cia taip? Gal visgi iki liepos pasidaryti cia pagrindinius tyrimus? Tik prasysiu Jusu pagalbos...kokiu tyrimu reikia kad matytu kas ten pas mane negerai kad nevyksta O... tiek prirasiau, aciu kas isklause smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 04 21, 18:24)
Sveikos mergaites, beldziuos ir as i Jusu namucius... trumpa mano istorija - laukiam gandru jau beveik tris metus, per kuriuos jau nemazai praejom. Prasidejo viskas nuo padidejusio prolaktino, tai jau antrus metus geriu bromcriptin ir pr dabarl normos ribose, taciau folikulai neauga ir O nevyksta. Dabar tris men stimuliavausi su clost bet deja neauga taip pat. Nusprendziau viska cia nutraukti ir ieskoti laimes Lv. siandien uzsirasiau pirmam vizitui pas Dr. Treijs liepos menesiui. Sake visus reikiamus tyrimus padarys patys, bet gi kaikurie daromi tam tikrom ciklo dienom, tai kaip cia taip? Gal visgi iki liepos pasidaryti cia pagrindinius tyrimus? Tik prasysiu Jusu pagalbos...kokiu tyrimu reikia kad matytu kas ten pas mane negerai kad nevyksta O... tiek prirasiau, aciu kas isklause smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif tikiuosi neilgam mirksiukas.gif As pirma kart kai vaziavau ir turejau tik israsa po LP kas man buvo daryta ir kokios operacijos buvo darytos pries tai.O visus tyrimus dariausi ten pas juos,nes buvau visai zalia,tai atsidaviau i ju rankas.Bet manau kad kelis tyrimus galite pasidaryti,bent jau chlamidijas g.gif siaip siulyciau IVF temuteje pirmam puslapyje viskas parasyta apie tyrimus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 04 21, 18:24)

O tai cia tokia eile ar tiesiog jums tiko liepos menuo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 04 21, 20:11)
O tai cia tokia eile ar tiesiog jums tiko liepos menuo? 4u.gif

kaip bebūtų keista - čia tokia eilė. Tie kurie registruojasi pirmam vizitui - registruoja liepos mėnesiui. Tie, kurie turi kortelę ir yra buvę anksčiau - tiek laukti nereikia. 4u.gif

Erika, klausėt dėl kainų, kiek suprantu jos pastaruosius kelis metus keitėsi nedaug. 4u.gif

Cristaliuke, o jūs prieš tai darytų tyrimų neturit jokių? jei kažką darėtės anksčiau - tiesiog pasistenkit susirinkit išrašus. Aš asmeniškai papildomai dabar nebedaryčiau nieko. Latviai patys nuspres kokių tyrimų jums reikia. Kartais jie tiesiog ima ir pakartoja tyrimus savo laboratorijoj (ir visai nesvarbu, kad tie tyrimai jau buvo daryti LT). Bet čia tik mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
Joa, cia artimiausia data pasiule liepos 6 smile.gif dziaugiuos kad nedarbo diena ispuola pas mus..
tyrimus esu darius hormonu, spermograma vyras..daugiau nelabai ka.
Manyciau ir as kad geriau kad ten padarytu tik nesuprantu kaip visus atliks per viena diena kai kiti tyrimai daromi tam tikromis ciklo dienomis..
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 04 21, 22:25)
Joa, cia artimiausia data pasiule liepos 6 smile.gif dziaugiuos kad nedarbo diena ispuola pas mus..
tyrimus esu darius hormonu, spermograma vyras..daugiau nelabai ka.
Manyciau ir as kad geriau kad ten padarytu tik nesuprantu kaip visus atliks per viena diena kai kiti tyrimai daromi tam tikromis ciklo dienomis..
atliks tuos tyrimus, kurie jiems bus reikalingi. Juolab, kad kažkokius hormonų tyrimus Jūs jau dabar turit pasidariusi ir nuvešit parodysit kokie jie būna.
Jei jūs apie LH ar FSH tyrimus - tai šituos tyrimus galima pasidaryti pradžioj ciklo atvažiavus apžiūrai (jei vis dar norėsit važiuoti po pirmos konslutacijos ir aišku, jei dėl šių hormonų gydytojui kils kažkokių klausimų). Be LH, FSH yra krūva kitų tyrimų, kurie parodo bendrą organizmo būklę.
Atsakyti