Sveikutės.
Na ką gi mes vėl startuojam su FET. Kas palaiko kompaniją?
S O S......
GAL KAS TURITE LEIDŽIAMO( injekcinio) PROGESTERONO?
Mums pavyko . Dar labai trapu, bet tyriausi anksti pastebejau prg trukuma. Dabar pasikėliau prg leisdamasi injekcinį rusišką progesteroną ( išbandytas patikimas būdas praeitais nėštumais). Po FET nėštumas palaikomas tik ant vaistų, kuriuos suvartoju. Gal kuri turite perleisti bent dėžutę. Aš iš Klaipėdos, bet jei ką galima gi siųsti ar giminės gal galėtų paimti ir man išsiųsti iš Vln, Kauno. Turiu dar 4 dienoms.
Mums pavyko . Dar labai trapu, bet tyriausi anksti pastebejau prg trukuma. Dabar pasikėliau prg leisdamasi injekcinį rusišką progesteroną ( išbandytas patikimas būdas praeitais nėštumais). Po FET nėštumas palaikomas tik ant vaistų, kuriuos suvartoju. Gal kuri turite perleisti bent dėžutę. Aš iš Klaipėdos, bet jei ką galima gi siųsti ar giminės gal galėtų paimti ir man išsiųsti iš Vln, Kauno. Turiu dar 4 dienoms.
Pargriztu po beveik 6 metu!
Bet, ziuriu, nelabai kas ir vyksta temoj... Pas Trejsa jau nebepopuliaru vaziuoti?
Gal kas dar prisimena, kuri menesi Embrions atostogauja vasara?
Bet, ziuriu, nelabai kas ir vyksta temoj... Pas Trejsa jau nebepopuliaru vaziuoti?
Zubriuka,
Sveikutė. Šiemet rugpjuty atostogavo, pats Treijsas nesenai atostogavo vėl.
Na buvo kurį laiką aprimę, bet paskurtiniu metu tai lietuvaičių klientų nemažai. Juolab, kad Treijsas charakteriu pasitaisęs ir verification budu saldomi embrionai.
Na buvo kurį laiką aprimę, bet paskurtiniu metu tai lietuvaičių klientų nemažai. Juolab, kad Treijsas charakteriu pasitaisęs ir verification budu saldomi embrionai.
QUOTE(Glamour @ 2016 12 11, 14:02)
Zubriuka,
Aciu aciu uz atsakymą!!! As su Trejsu pries 6 metus "bendravau"... tai, zinok, man jos ir tada labai patiko! Man patinka tas nevyniojimas i vata, toks biskiuka ciniškas požiūris. Na, atitikom kažkaip iškart... Dariausi pas ji IVF ir pirmas kartas buvo sėkmingas, turim dvi dukrytes, rytoj 5 metukai! Jetau, net nesitiki...
tai vis pamąstom su vyru, ka su snaigutem daryti... turim tris. Nes man tada klinikoj sake, kad jie laiko 7m, o mūsiškėms balandį jau 6m bus. Tai pagalvojau, jei jau daryti, tai arba šia vasara arba niekada! Niekaip nenusprendziam galutinai, norim, nenorim, reikia, nereikia... Bet, galvoju, pasiklausinesiu kaip ten kas, nes kadangi JAV esam, kelione reiktų planuotis is anksto.
Kur dabar pagrinde mergaites važiuoja? Kažkaip mačiau forume, kad Turkijoj daugelis "laime randa" dabar??
šaunu, kad taip pasisekė iš pirmo karto. Mums irgi buvo pirmas užkibęs, bet persileidau 11 sav., po to bandem ir negimdinis gavosi, kadangi aš knaisiojausi vis del to persileidimo, tai T spėjau įgryst ir jo sarkazmas man taip pat, bet per užsispyrimą ir savo iniciatyvas bei nors ir ciniško, bet T žinias radom dar keletą bėdų, kurias galima apeiti vaistais, tą dabar ir darom. Mes turbūt vieni iš kantriausių jų pacientų, nes šitas bandymas pas juos jau 7. Turim dar snaigučių, tai gal dar kada nors kreipsimės. Mums šaldė su nauja įranga verification būdu ir laiko 10 metų.
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad iš senesnio bandymo po metų užšaldymo iš 3 atitirpo 2, bet vienos ląstelių sumažėjo, tąkart užkibo vienas, bet kiaušintakyje. Kitąkart 2 metai po užšaldymo iš 3 atitirpo 2, auginom iki blastocistų ir nė viena neužaugo, nebuvo ką sodinti. Taigi nebūtų užkibusi nė viena, jei būtų embrionus sodinę. Dabar po hiperstimuliacijos vėl sodinimas su šaldytais buvo, užšaldė 6 blastocistas. Minėjo, kad šiuo būdu išgyvenamumas blastocistų po atitirpinimo 98 proc. Musu visos blastocistos buvo geros kokybės. Po 3 mėnesių nuo užšaldymo pirma atitirpinta sunyko, tada atitirpino antrą ir įsodino.
Taigi kol jūs galvojat, dar turite pasiruošti visokiems variantams, nes tikrai ilgai buvo užšaldyti jūsų snaigiukai.
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad iš senesnio bandymo po metų užšaldymo iš 3 atitirpo 2, bet vienos ląstelių sumažėjo, tąkart užkibo vienas, bet kiaušintakyje. Kitąkart 2 metai po užšaldymo iš 3 atitirpo 2, auginom iki blastocistų ir nė viena neužaugo, nebuvo ką sodinti. Taigi nebūtų užkibusi nė viena, jei būtų embrionus sodinę. Dabar po hiperstimuliacijos vėl sodinimas su šaldytais buvo, užšaldė 6 blastocistas. Minėjo, kad šiuo būdu išgyvenamumas blastocistų po atitirpinimo 98 proc. Musu visos blastocistos buvo geros kokybės. Po 3 mėnesių nuo užšaldymo pirma atitirpinta sunyko, tada atitirpino antrą ir įsodino.
Taigi kol jūs galvojat, dar turite pasiruošti visokiems variantams, nes tikrai ilgai buvo užšaldyti jūsų snaigiukai.
QUOTE(Zubriuka @ 2016 12 11, 22:49)
Pargriztu po beveik 6 metu!
Nu tai labadiena labadiena
Laiko jie 10 metu,klausiau pries pora menesiu.Mes pavasari taip pat vaziuosim ten pasiimti.
QUOTE(Glamour @ 2016 11 14, 10:32)
S O S......
Sveika, o koks tavo progesteronas? Ar naudojai dar ka be jo? Crinona ar ka kita?
QUOTE(Glue @ 2016 12 13, 14:23)
Sveika, o koks tavo progesteronas? Ar naudojai dar ka be jo? Crinona ar ka kita?
progesteronas pas mane dabar didelis( apie 200), bet negalima jam leisti staigiai nukristi, reikia palaipsniui mazinti. Naudoju greta ir utrogestan, bet tik dėl to, kad nuo pradžių taip pradėjau, realiai gal užtektų ir tik leidžiamo.
Sveikutės!
Sugrįžtu pas jus po 5 metų. Ir kaip smagu iškart pamatyti pažįstamus nick'us!
2011 m. Embrions klinikoje turėjau sėkmingą IVF. Susilaukiau dukrytės. Jai jau greitai penkeri. Vis kalba apie sesytę. Kadangi per tuos ilgus metus taip ir nepavyko pastoti natūraliai, nors gydytojai tikino, kad kliūčių tam lyg ir nėra, nutarėm grįžti į LV pasiimti savo snaigučių.
Pasiknaisiojau po senas temeles. Ir užplūdo prisiminimai. Taip buvau atitrūkusi nuo šių rūpesčių. Visi tie sunkumai, kuriuos patyriau bandydama pastoti atrodo lyg slogus sapnas. Labai tikiuosi, kad šįkart kelias į sėkmę bus trumpesnis. Jei gerai pamenu, turime 5 snaigutes. Labai tikiuosi, kad bent viena jų apsigyvens mano pilvelyje.
Sugrįžtu pas jus po 5 metų. Ir kaip smagu iškart pamatyti pažįstamus nick'us!
2011 m. Embrions klinikoje turėjau sėkmingą IVF. Susilaukiau dukrytės. Jai jau greitai penkeri. Vis kalba apie sesytę. Kadangi per tuos ilgus metus taip ir nepavyko pastoti natūraliai, nors gydytojai tikino, kad kliūčių tam lyg ir nėra, nutarėm grįžti į LV pasiimti savo snaigučių.
Pasiknaisiojau po senas temeles. Ir užplūdo prisiminimai. Taip buvau atitrūkusi nuo šių rūpesčių. Visi tie sunkumai, kuriuos patyriau bandydama pastoti atrodo lyg slogus sapnas. Labai tikiuosi, kad šįkart kelias į sėkmę bus trumpesnis. Jei gerai pamenu, turime 5 snaigutes. Labai tikiuosi, kad bent viena jų apsigyvens mano pilvelyje.
Jaučiuosi šioje temoje lyg negyvenamoje saloje
Bet vis tiek tikiuosi, kad kas nors užklys, perskaitys ir prisijungs
Parašiau į Embrions ir sulaukiau paties Treiso skambučio.
Sutarėm vasario 16 d. dėl pasimatymo. Tikiuosi, viskas bus gerai ir jau netrukus galėsiu startuoti su FET.
Kol kas tiek žinių.
Bet vis tiek tikiuosi, kad kas nors užklys, perskaitys ir prisijungs
Parašiau į Embrions ir sulaukiau paties Treiso skambučio.
Sutarėm vasario 16 d. dėl pasimatymo. Tikiuosi, viskas bus gerai ir jau netrukus galėsiu startuoti su FET.
Kol kas tiek žinių.