Na ką gi prisiduodu. Ketvirtas iš eilės bandymas pastot, iš viso šeštas Embrions klinikoj, ir vėl atidėtas
Kelionė autobusu labai sklandi, tikrai galima važiuoti vienai.
Papasakosiu, gal kam naudos bus, o paskui gal kuri administruojanti temą narė galėtų perkopinti į pirmą temosžinutę.
Vykau iš Klaipėdos 6.50 val. autobusu per Šiaulius į Rygą, autobusų stotyje Narvesen kioske pirkau miesto transporto universalius du bilietus ( apie 2 eurai), prie Stockman PC stotelėje lipau į 21 autobusą, važiuojant stebėjau ekrane stoteles, išlipau "Dzerbenes iela" stotelėj, o tada kirtusi gatvę skersgatviu tiesiai iki klinikos nuėjau pėstute ( 5 min. kelio). Grįžau 271 maršrutiniu, kuris stoja prie klinikos tik reikėjo pakeleivių paprašyti, kad perspėtų, kada man išlipti berods "Centrala stacija" stotelėj, tada pėstute iki stoties, bilietus pirkau kasoje, važiavau su Olego transportas ( Olex) maršrutke. Labiau patiko autobusų stoties autobusas nei Olego maršrutkė, nes pastaroji vežė kaip malkos ir wifi neturėjo, Olego bilietas pigesnis 3 eurais. Tiesa, jei nusimato Ovitrellio pirkimas, nepamirškite minišaltkrepšio su baterijom.
Grįžti galima ir nuo tos pačios stotelės centrinėje gatvėje tik kitoj pusėj gatvės, toj pačioj, kur Nestes degalinė yra. Galima važiuoti 21,40 autobusais, 271 maršrutinis taip pat pro ten važiuoja. Dar galima važiuoti taksi, pigiau yra išsikviesti telefonu, nei sėsti iškart nuo stoties. Man rekomendavo Panda taxi , jų tel +371 670 00000
Glamour.. esi šaunuolė, kad tiek ištvėrei! Ir už tas kanćias turi būti apdovanota sėkme Labai skaudu ir liūdna, kad nepasisekė vėl.. Išliūdėk, išverk ir tik nepasiduok! Gal pabandyk su turkais susirašyti, gal nuskrisk pas juos?
O aš ieškau pagalbos - gal kuri turi Utrogestan 100 mg kaps. ir CLIMARA 0.1 MG PATCH? Utrogestan reikia skubiai
O aš ieškau pagalbos - gal kuri turi Utrogestan 100 mg kaps. ir CLIMARA 0.1 MG PATCH? Utrogestan reikia skubiai
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 02, 10:05)
Glamour.. esi šaunuolė, kad tiek ištvėrei! Ir už tas kanćias turi būti apdovanota sėkme : Labai skaudu ir liūdna, kad nepasisekė vėl.. Išliūdėk, išverk ir tik nepasiduok! Gal pabandyk su turkais susirašyti, gal nuskrisk pas juos?
Ačiū už užuojautą. Na dabar turim 6 blastocistas užšaldytas, tai belieka pasistengti jas kuo greičiau panaudoti pagal paskirtį, kelio atgal ar į šoną nėra. Verkt nėr ko , nėra viskas taip ir blogai. Buvom pastoję, pastosim ir vėl tik dar reikia nepasiduoti. Ir tikiu, kad kitas pastojimas bus ir bus sėkmingas.
Tikiuosi gavai vaistukų. Pas rusiškais vaistais prekiaujančias bobutes paklausk, gal turi rusiško utrogestano, jis labai vertinamas. O crinone gelis tau netinka?
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 02, 08:05)
Glamour.. esi šaunuolė, kad tiek ištvėrei! Ir už tas kanćias turi būti apdovanota sėkme : Labai skaudu ir liūdna, kad nepasisekė vėl.. Išliūdėk, išverk ir tik nepasiduok! Gal pabandyk su turkais susirašyti, gal nuskrisk pas juos?
Jei tau tiktu utrogestan 200 galeciau gal pora dezeliu perleist.bet jei gausiu tai penktadieni,turi uzsakytos ateit.man reikia dvieju ,o bus keturios.tai jei ka,rasyk i az.tik siust galiu pastomatu,iki paprasto nespesiu,isvaziuoju dviem savaitem.
QUOTE(Glamour @ 2016 10 04, 00:16)
Ačiū už užuojautą. Na dabar turim 6 blastocistas užšaldytas, tai belieka pasistengti jas kuo greičiau panaudoti pagal paskirtį, kelio atgal ar į šoną nėra. Verkt nėr ko , nėra viskas taip ir blogai. Buvom pastoję, pastosim ir vėl tik dar reikia nepasiduoti. Ir tikiu, kad kitas pastojimas bus ir bus sėkmingas.
Tikiuosi gavai vaistukų. Pas rusiškais vaistais prekiaujančias bobutes paklausk, gal turi rusiško utrogestano, jis labai vertinamas. O crinone gelis tau netinka?
Smagu, kad blastučių yra tai tikrai nėra ko per daug liūdėt ;)
Vaistukų gavau, ačiū SUPERmamom!!
tikrai supermamos jėga, išvaduoja bėdoj
T.P. Keberiokšt sklandžios kelionės
T.P. Keberiokšt sklandžios kelionės
Glamour, atleiskit man. O jūs neaplanko mintys apie klinikos ir daktaro keitimą? Gal vertėtų pamąstyti apie Tr?
Aš pati Latvijoje esu dariusi 3 ICSI, pas T. Bet pastoviai būdavo pravalas...jei išimdavo nemažai kiaušialąsčių, tai būdavo blogas apsivaisinimas, o dalinimasis tai išvis - tragiškas...Vieną sykį antros dienos net nesulaukė, nebuvo ko sodinti, o kitus du kartus čiut ne čiut tik po 1 embrioniuką turėdavom, ir tą ne kokios kokybės... Kai klausdavau kodėl taip yra, konkretau atsakymo nebūdavo...gal kiaušialąstės nekokybiškos, gal vyriškas faktorius. Aš dar buvau pasiryžusi bandyti ir ketvirtą sykį, bet mane sesė perkalbėjo ir nusprendėm vykti į TR (nors man jau pati mintis buvo baugi, o be reikalo - mergaičių tiek info pateikta, surinkta - viskas kaip ant delno).
Beje, gal kam reikia Crinone gelio, kaina turkiska Rašykit a.ž.
Aš pati Latvijoje esu dariusi 3 ICSI, pas T. Bet pastoviai būdavo pravalas...jei išimdavo nemažai kiaušialąsčių, tai būdavo blogas apsivaisinimas, o dalinimasis tai išvis - tragiškas...Vieną sykį antros dienos net nesulaukė, nebuvo ko sodinti, o kitus du kartus čiut ne čiut tik po 1 embrioniuką turėdavom, ir tą ne kokios kokybės... Kai klausdavau kodėl taip yra, konkretau atsakymo nebūdavo...gal kiaušialąstės nekokybiškos, gal vyriškas faktorius. Aš dar buvau pasiryžusi bandyti ir ketvirtą sykį, bet mane sesė perkalbėjo ir nusprendėm vykti į TR (nors man jau pati mintis buvo baugi, o be reikalo - mergaičių tiek info pateikta, surinkta - viskas kaip ant delno).
Beje, gal kam reikia Crinone gelio, kaina turkiska Rašykit a.ž.
January, buvo visokių minčių. Esmė ta, kad mes iš 1IVF pastojome pas T, tik 11 sav. nutrūko nėštumas, jis tikrai daug tyrimų skyrė, kapstėm giliai. Kadangi turėjome užšaldytų, tai antrąkart su FET vėl pastojom, bet gavosi negimdinis, net nesvarstėm apie klinikos keitimą darėm vėl FET, bet pirmas bandymas buvo identiškas šitam , paskutiniajam, dėl hormonų nukeltas įsodinimas, po kelių mėnesių jau su estrogenais nuo ciklo pradžios ruošėmės FET ir mes bijodami negimdinio pasikartojimo, norėdami apsidrausti, prašėme atitirpintus embrionus auginti iki blastocistų ir jie neužaugo, nebebuvo ko įsodinti. Tada po metų, šiemet jau svarstėme keisti įstaigą naujam IVf. Vyras pakeitė darbą, mėnuo atostogų nepriklausė, bet iš darbo dienai galėdavo ištrūkti, tai liko tik Latvija. Bandėme pereiti į EGV, bet man įspūdžio nepadarė, nieko gudraus nepasiūlė ir dar nedirba savaitgaliais, o kainos trigubos, tai va ir teko perlipti per save ir grįžti pas T. Aš jau jo nepernešiau ir negalėjau pagalvoti apie tolimesnį bendravimą su juo, bet jis pasikeitęs kaip diena nuo nakties bendravimo atžvilgiu. Esmė ta, kad IVf būtume galėję geriausiu atveju galėję daryti dar po metų, dabar va turim šešias blastocistas užšaldytas atskirai, tai teks bandyti tol, kol gausis arba išnaudosim visas.
Kadangi mes buvome pastoję, tai visi ir mes tikime, kad vėl pastosim ir tai įkvepia optimizmo ir pasiryžimo toliau eiti šiuo keliu. Taip suprantu, kad greičiausiai TR taip nebūtų atsitikę, bet yra viskas kaip yra, juolab ir pinigų sumos bent du tris kartus didesnės reikia pas juos, o jų nėra iš kur gauti bent dabar. Tai ką esame atkapstę ( mthfr ir proteino s trūkumas) gydoma tik vienu būdu ir nieko gudresnio turkai nepasiūlys. Fraksiparinas ir aktyvių b grupės vit. formų papildai turėtų padėti išnešioti nėštumą. Taigi mums dar ne tik pastoti bet ir išnešioti reikia pasistengti. Tie papildai, tyrimai žiauriai brangūs, tai išlaidos dar labiau didėja. Dėl apsigimimų grėsmės ir dėl persileidimo tikimybės, invaziniai tyrimai nerekomenduojami, tai nėštumo atveju teks tą brangųjį genetinį tyrimą daryti. Fraksiparinas visam nėštumui, nekompensuojamas, tai viską suskaičiavus nežmoniškos sumos gaunasi, tai va ir atsigręžėm į Embrions.
Kadangi mes buvome pastoję, tai visi ir mes tikime, kad vėl pastosim ir tai įkvepia optimizmo ir pasiryžimo toliau eiti šiuo keliu. Taip suprantu, kad greičiausiai TR taip nebūtų atsitikę, bet yra viskas kaip yra, juolab ir pinigų sumos bent du tris kartus didesnės reikia pas juos, o jų nėra iš kur gauti bent dabar. Tai ką esame atkapstę ( mthfr ir proteino s trūkumas) gydoma tik vienu būdu ir nieko gudresnio turkai nepasiūlys. Fraksiparinas ir aktyvių b grupės vit. formų papildai turėtų padėti išnešioti nėštumą. Taigi mums dar ne tik pastoti bet ir išnešioti reikia pasistengti. Tie papildai, tyrimai žiauriai brangūs, tai išlaidos dar labiau didėja. Dėl apsigimimų grėsmės ir dėl persileidimo tikimybės, invaziniai tyrimai nerekomenduojami, tai nėštumo atveju teks tą brangųjį genetinį tyrimą daryti. Fraksiparinas visam nėštumui, nekompensuojamas, tai viską suskaičiavus nežmoniškos sumos gaunasi, tai va ir atsigręžėm į Embrions.
QUOTE(Glamour @ 2016 10 06, 23:01)
January, buvo visokių minčių.
Oj, tada taip Glamour, jei yra snaigukių, net nėr kalbos tuomet. Labai, labai linkiu Jums didžiausios sėkmės
Ačiū prireiks tos sėkmės.
Sveikutės.
Na ką gi mes vėl startuojam su FET. Kas palaiko kompaniją?
Na ką gi mes vėl startuojam su FET. Kas palaiko kompaniją?