Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(VILTIS2222 @ 2016 05 23, 18:19)
Sveikos,
Visą laiką tyliai sekiau, kas ir kaip vyksta. Bet dabar noriu sugadinti latvių statistiką:šiandie man 11 DPĮ ir rezultatas tik 0,3. Plyštu iš skausmo, nežinau nei kur dingti...

Labai gaila sad.gif
Pas kokį gydytoją darėtės?
Kokia jūsų nepastojimo priežastis?
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 05 23, 18:27)
Labai gaila sad.gif
Pas kokį gydytoją darėtės?
Kokia jūsų nepastojimo priežastis?

Cia mano jau 4 kartas. du lietuvoj, du pas E.Barkani. Gydytojai ten nuostabūs, neturiu jokių priekaištų. O priežastis- neaiškios kilmes nevaisingumas...
Atsakyti
[quote=VILTIS2222,2016 05 23, 18:50]
Cia mano jau 4 kartas. du lietuvoj, du pas E.Barkani. Gydytojai ten nuostabūs, neturiu jokių priekaištų. O priežastis- neaiškios kilmes nevaisingumas...
[/quote

Labai gaila.Suprantu tave ,nes pati tai pergyvenau du kartus.
O imuninus dalykus ar tyrėtės?Žiūrėkit kraujo krešumą?homocisteiną?Daug kam šitie dalyka kiša koja.
Atsakyti
Ačiū už paguodą.
Krešumas ir homocisteinas norma, geri...
Tai buvo mano paskutinių paskutinis kartas...
Atsakyti
Nesakyk ,kad paskutinis.Aš irgi taip galvojau.Praeis kiek laiko ir aišku jei leidžia metai ir finansai pabandyk Turkijoje.Aš irgi mastau.Man jau 35 metai,bet vilties neprarandu.
O tau tyrė MTHFR ,ar ten viskas gerai.Gal galit dar pasidalinti kokius tyrimus darė prieš IVF,Turkai kiek skaitau nelabai siunčia darytis tyrimų,tas man nepatinka,todėl ir mastau ar pas juos važiuoti.
Merginos gal yra kas darėsi Izraelyje-ten pastojimo procentas didesnis.Aišku ir pinigai didesni.Čia už du nepavykusius ten vieną pasidarytum-tai ir skausmo būtų mažiau.
Tos stimuliacjos sveikatos irgi neprideda.
Atsakyti
laba diena,
Atiduodu-dovanoju 14 kapsulių utrogestan ir vieną ampulę Fraxiparine. Gal kam pravers.
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra skirtumas kurią ciklo dieną važiuoti pirmam vizitui? Ar pirmas vizitas labiau skirtas tyrimų peržiūrėjimui, pakartojimui ir veiksmų plano numatymui ir ciklo diena nesvarbi kada atvažiuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 06 07, 19:38)
Sveiki,

Ar yra skirtumas kurią ciklo dieną važiuoti pirmam vizitui? Ar pirmas vizitas labiau skirtas tyrimų peržiūrėjimui, pakartojimui ir veiksmų plano numatymui ir ciklo diena nesvarbi kada atvažiuoti? smile.gif

Gerausiai važiuoti po men. Bet man gydytoja sakė bet kada, tik ne sergant.
Atsakyti
QUOTE(VILTIS2222 @ 2016 06 07, 22:05)
Gerausiai važiuoti po men. Bet man gydytoja sakė bet kada, tik ne sergant.

Kitam forume skaičiau, kad kaip tik siūlo važiuoti 2-3CD, tam, kad galėtų pakartot tyrimus jei reiktų, ir pažiūrėtų ar nėra cistų. Hmm, ko gero gal reiktų jiems pasiskambinti ir pasiklausti kada geriau atvykti pirmam vizitui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 04 02, 17:41)
Sveika, prisijungusi:)  Kiekvieno apsisprendimas yra eiti pas genetikus ar ne. Aš tik už 4u.gif
Kadangi šiandien buvau pasimatyme, prisiduodu ax.gif  Rado dvi puslytes, abejose matosi gemaliniai maišeliai. Tik, dydžiai skirtingi jų, vienas 0,8 cm., kitas 1,25 cm.  Dar visko gali nutikti, gali pvz. mažesnis nustoti vystytis. Ir dar, kadangi karts nuo karto iškrenta rudos spalvos crinonas (kaip ir praeitą nėštumą), patarė naudoti papildomai Ultrogest žvakutes (atrodo taip vadinasi).
Pagal viską šiandien nėštumui yra 5 sav. ir 4 d., didesnis pasak gydytojos atitinka laiką, mažesnis atitinka 5 sav.
Primenu, kad buvo įsodinti atšildyti 3 embrionai, visi po 6 ląsteles (prieš užšaldymą buvo 8,8,7 ląst.)

Sveikinu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PonasPomidoras: 28 birželio 2016 - 15:20
Sveikos merginos, turiu parduoti Gonal, laikiau sau tvarkingai saldytuve, jei domina lauksiu a.z
Atsakyti
VILTIS2222, užjaučiu, ar sodindavo blastocistas? Gal dar nepasiduok 4u.gif

Aš jau labai senai besilankiau SM apskritai ir ant Treijso pykau ir į kitą kliniką pabėgti norėjom, bet galiausiai grįžom vis tiek pas T. Sakyčiau pasikeitęs jis į teigiamą pusę, nebejaučiu sarkazmo iš jo pusės, pakankamai geranoriškai sutinka su mano iniciatyvom. būtų viskas super jei būtų skyręs kiek daugiau dėmesio ir nebūtų gavusis stimuliacija, kitą vertus niekas kitas man nieko gudriau nepasiūlė. Po sustabdyto ivf, liko 6 blastocistos. Šitas bandymas pastoti Embrions jau šeštas iš jų 4 baigėsi pusiaukelėje. Nežinau iš kur turim tiek kantrybės ir užsispyrimo, bet bandom ir tikim. Vėl kyla grėsmė sustoti pusiaukelėj, bet vilties neprarandu ir vykstu eiliniam vizitui, šįkart Mb negali nuvežti, tai keliausiu autobusu. Gal kas netyčia irgi rytoj vykstate rytiniu autobusu iš Klaipėdos, ar gal mašina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 rugsėjo 2016 - 20:53