Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(241laukimas @ 2016 04 25, 12:20)
Sveikos merginos gal kas siuo metu darosi IVF?As katik po funkcijos.Dabar ilgas laukimas,kiek turesim ambrioniuku.Pries 2metus dariausi IVF pas gyd.T.ir turiu savo nuostabu suneli.Dabar labai tikiuos kad dievuliukas mums suteiks galimybe dar karta tureti vaikuti. wub.gif  smile.gif Tikiuos sia savaite jau busiu PUPO.

aš prieš metus dariau IVF pas T, dėl hiper užšaldė 5 vienoje porcijoje ir deja niekas neatšilo... verysad.gif
Labai linkiu sekmės ir nuo PUPO pereiti prie tikros nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 04 25, 11:32)
aš prieš metus dariau IVF pas T, dėl hiper užšaldė 5 vienoje porcijoje ir deja niekas neatšilo... verysad.gif
Labai linkiu sekmės ir nuo PUPO pereiti prie tikros  nestuke.gif  drinks_cheers.gif

Sveikos! Man ketvirtadieni arba sestadieni des. Bet skaitau, kad buna jog neatsyla? Nezinojau, dabar pradejau nervintis:/ Cia taip daznai buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraBloga @ 2016 04 22, 22:54)
Sveiki, o kur jus randate kainas iui? As matyt kazko nesuprantu ar nedamatau ju kainorastyje?..

šitas kainas man atsiuntė administratorė klinikos el. paštu 4u.gif

QUOTE(241laukimas @ 2016 04 25, 11:20)
Sveikos merginos gal kas siuo metu darosi IVF?As katik po funkcijos.Dabar ilgas laukimas,kiek turesim ambrioniuku.Pries 2metus dariausi IVF pas gyd.T.ir turiu savo nuostabu suneli.Dabar labai tikiuos kad dievuliukas mums suteiks galimybe dar karta tureti vaikuti. wub.gif  smile.gif Tikiuos sia savaite jau busiu PUPO.

O prieš 2 metus nieko nešaldė Jums? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele101 @ 2016 04 25, 20:34)
Sveikos! Man ketvirtadieni arba sestadieni des. Bet skaitau, kad buna jog neatsyla? Nezinojau, dabar pradejau nervintis:/ Cia taip daznai buna?  g.gif

Na lv statistikos nežinau, taip kad jau visai niekas neatšiltų gal retai pasitaiko, bet kad nevisi atšyla tai kiek esu anksčiau skaičiau tai daug kam pasitaiko. Dėl šio įvykio nusprendžiau nebesigydyti lv klinikose ax.gif bet jum gal tikrai viskas bus gerai, labau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Kažkas negerai su LT ir LV labotarorijom. Nes TR ir ukrainiečiai visai nesijaudina dėl šaldymo, UA sakė, atšyla normaliai 99 proc. O pas mus su šaldytais embrionais daug blogesni rezultatai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 04 26, 20:36)
Na lv statistikos nežinau, taip kad jau visai niekas neatšiltų gal retai pasitaiko, bet kad nevisi atšyla tai kiek esu anksčiau skaičiau tai daug kam pasitaiko. Dėl šio įvykio nusprendžiau nebesigydyti lv klinikose  ax.gif  bet jum gal tikrai viskas bus gerai, labau to linkiu  4u.gif

Sveikos dar karta, viskas atšilo ir labai gerai, vakar įsodino, dabar laukiam 10 dienų.... 4u.gif Linkėjimai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele101 @ 2016 04 29, 08:55)
Sveikos dar karta, viskas atšilo ir labai gerai, vakar įsodino, dabar laukiam 10 dienų....  4u.gif Linkėjimai visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif geros naujienos. Pranešk apie rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 16:10)
šitas kainas man atsiuntė administratorė klinikos el. paštu 4u.gif
O prieš 2 metus nieko nešaldė Jums? blush2.gif

Nieko nesalde nes nebuvo ko saldyti.Gegyzes 1d isodino du.Dabar laukiam geguzes 11d rezultatu
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite parduoti progesterono Utrogestan 200g.? būčiau labai dėkinga blush2.gif Labai lauksiu žinučių į až ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Parduodu progestan leidziamas ampoles ir imunoglobulin.
Atsakyti
QUOTE(Gabriele101 @ 2016 04 29, 08:55)
Sveikos dar karta, viskas atšilo ir labai gerai, vakar įsodino, dabar laukiam 10 dienų....  4u.gif Linkėjimai visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na kaip tavo hcg skaičiukai?
Atsakyti
Sveikos,
Visą laiką tyliai sekiau, kas ir kaip vyksta. Bet dabar noriu sugadinti latvių statistiką:šiandie man 11 DPĮ ir rezultatas tik 0,3. Plyštu iš skausmo, nežinau nei kur dingti...
Atsakyti