Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Laimea @ 2016 02 21, 23:41)
Jo blokuojantys, man i rura leido, bet tik viena karta.
O tau i pilva kiek kartu leido? kiekviena diena ar vienkartine doze buvo? pas kokia gyd.lankotes?

Blokuojantys, tai vienkartinė dozė. Pats gydytojas suleido. O paskui jau prasidėjo stimuliacija. Bet gal yra įvairių vaistų ir jie skirtingai naudojami... g.gif Čia mano pirmasis IVF, tad daug žinių neturiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 10:34)
Blokuojantys, tai vienkartinė dozė. Pats gydytojas suleido. O paskui jau prasidėjo stimuliacija. Bet gal yra įvairių vaistų ir jie skirtingai naudojami...  g.gif  Čia mano pirmasis IVF, tad daug žinių neturiu...  smile.gif

Jo vienkartine doze, bet man i rura leido wink.gif
Jau pradejai simuliuotis?
Kokios bedos jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 22, 11:43)
Jo vienkartine doze, bet man i rura leido wink.gif
Jau pradejai simuliuotis?
Kokios bedos jei nepaslaptis?

Aš jau po stimuliacijos ir punkcijos thumbup.gif Dieną prieš įsodinimą palaužė kita liga, tai teko viską šaldyti. Jei su sveikata bus viskas gerai, tai šį ciklą sodins bigsmile.gif
O bėdos, tai net nežinau.... LT gydytojai priskyrė neaiškios kilmės nevaisingumui. Nuvykus į LV jau per pirmą apžiūrą įtarė endometriozę. Punkcijos metu patvarkė ir endo.

O jūs jau stimuliuojatės? Ar dar laukiat mmm?
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 11:02)
Aš jau po stimuliacijos ir punkcijos  thumbup.gif  Dieną prieš įsodinimą palaužė kita liga, tai teko viską šaldyti. Jei su sveikata bus viskas gerai, tai šį ciklą sodins  bigsmile.gif
O bėdos, tai net nežinau.... LT gydytojai priskyrė neaiškios kilmės nevaisingumui. Nuvykus į LV jau per pirmą apžiūrą įtarė endometriozę. Punkcijos metu patvarkė ir endo.

O jūs jau stimuliuojatės? Ar dar laukiat mmm?

Suleido slopinamuosius savaite pries mm, per mm nuvaziavom rado geltonkuni neissivaliusi, tai dabar iseis 9cd vaziuosim vel jei bus issivale pradesim stimuliacija. as maniau stimuliacija pradeda 2-4cd bet gyd teigimu slopinanciu pagalba galima stimuliacija pradeti per 28d, kiek uz slopinamuosius sumkejote? bet kaip keistai kod eman i rura leidziami buvo...
Kokiais vaistais stimuliavo? kiek snaiguciu turite?
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 22, 12:09)
Suleido slopinamuosius savaite pries mm, per mm nuvaziavom rado geltonkuni neissivaliusi, tai dabar iseis 9cd vaziuosim vel jei bus issivale pradesim stimuliacija. as maniau stimuliacija pradeda 2-4cd bet gyd teigimu slopinanciu pagalba galima stimuliacija pradeti per 28d, kiek uz slopinamuosius sumkejote? bet kaip keistai kod eman i rura leidziami buvo...
Kokiais vaistais stimuliavo? kiek snaiguciu turite?

Tai truputį užsitęsė jūsų visas reikalas... Aš prisimenu, man gydytojas sakė, kad blokuojantys gali mmm anksčiau iššaukti arba gali ciklas sukvailiot ir mmm nusikelt, tai matomai, su tom 28 dienom viskas čia gerai smile.gif Už blokuojančius, jei gerai prisimenu, mokėjau 155 eur. O stimuliavausi su gonaliu, tada pridėjo merionali (jei gerai pavadinimą užrašiau) ir galiausiai ovitrelis. Išpunktavo 14, iš jų 8 apsivaisino bigsmile.gif
Kokios jūsų bėdos? Ir kada jums ta 9 cd nusimato? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 11:20)
Tai truputį užsitęsė jūsų visas reikalas... Aš prisimenu, man gydytojas sakė, kad blokuojantys gali mmm anksčiau iššaukti arba gali ciklas sukvailiot ir mmm nusikelt, tai matomai, su tom 28 dienom viskas čia gerai  smile.gif Už blokuojančius, jei gerai prisimenu, mokėjau 155 eur. O stimuliavausi su gonaliu, tada pridėjo merionali (jei gerai pavadinimą užrašiau) ir galiausiai ovitrelis. Išpunktavo 14, iš jų 8 apsivaisino  bigsmile.gif
Kokios jūsų bėdos? Ir kada jums ta 9 cd nusimato?  smile.gif

Jo uzsitese viskas, nors taip laukiau kada viskas prasides, man mm atejo kaip laikrodukas, jo blokuojantys 155 eur kainavo, penktadieni si vaziuojame ir jei jau issivale pradesime.
Pas jus viskas sauniai 8 apsivaisino wub.gif
pas mus vyro spermoj bedos ir pas mane pakiles fsh
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 22, 12:25)
Jo uzsitese viskas, nors taip laukiau kada viskas prasides, man mm atejo kaip laikrodukas, jo blokuojantys 155 eur kainavo, penktadieni si vaziuojame ir jei jau issivale pradesime.
Pas jus viskas sauniai 8 apsivaisino  wub.gif 
pas mus vyro spermoj bedos ir pas mane pakiles fsh

Man ir labai ilgai laikas ėjo nuo blokuojančių suleidimo iki stimuliacijos.... doh.gif Pati stimuliacija psichologiškai sunkoka buvo, bet kaip gera buvo susileisti paskutinę vaistų dozę thumbup.gif Tada buvau maloniai nustebinta, kad iš 14 net 8 apsivaisino bigsmile.gif Dabar vėl nerimas, nes neaišku kaip atšils, kaip tvirtinsis.... Belieka tik tikėti ir stipriai tikėti wub.gif
Jums ir jau ne daug liko iki starto, paskutiniai žingsniukai 4u.gif Belieka palinkėti tik gero starto! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 11:46)
Man ir labai ilgai laikas ėjo nuo blokuojančių suleidimo iki stimuliacijos....  doh.gif  Pati stimuliacija psichologiškai sunkoka buvo, bet kaip gera buvo susileisti paskutinę vaistų dozę  thumbup.gif  Tada buvau maloniai nustebinta, kad iš 14 net 8 apsivaisino  bigsmile.gif  Dabar vėl nerimas, nes neaišku kaip atšils, kaip tvirtinsis.... Belieka tik tikėti ir stipriai tikėti  wub.gif
Jums ir jau ne daug liko iki starto, paskutiniai žingsniukai  4u.gif  Belieka palinkėti tik gero starto!  mirksiukas.gif

o kada jums blokuojancius sueido? savaite pries mm?
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 22, 12:47)
o kada jums blokuojancius sueido? savaite pries mm?

Protokolo su savim neturiu, bet jo, savaitę prieš mmm.
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 11:49)
Protokolo su savim neturiu, bet jo, savaitę prieš mmm.

o kada protokola jums sustate? jau prie pat blokuojancius ar po ju?
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 22, 12:51)
o kada protokola jums sustate? jau prie pat blokuojancius ar po ju?

Gerai neprisimenu.... Bet man atrodo, kada suleido blokuojančius, tai protokolą su savim vežiaus, o gal tą pačią dieną davė, kai suleido... Žinok, tiksliai nepasakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 22, 12:08)
Gerai neprisimenu.... Bet man atrodo, kada suleido blokuojančius, tai protokolą su savim vežiaus, o gal tą pačią dieną davė, kai suleido... Žinok, tiksliai nepasakysiu  smile.gif

As dar protokolo jokio neturiu, tikiuosi penktadieni bus aiskiau, nes ta nezinomybe kankina ax.gif
Atsakyti