Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(saulyciuks @ 2015 12 17, 11:44)
Labas. As ziurejau i IVF Lietuvoj, paskui ziurejau i Latvija ir kai paskaiciau visa Embrions susirasinejima tarp merginu, perskaiciau apie Turkijos Stambulo Memorial klinika. 
Kaip supratau, viena mergina po 2 IVF Enbrions (nesekmingu) nuvaziavo i Turkija ir parsiveze kudiki. Jos istorija tikrai nuostabi. Ir aiskiai parodo Turkijos klinikos privalumus (istisinis stebejimas).
Daznai zmones galvja - pasidarysiu cia ir tada jei nepavys vaziuosiu ten, nes ten brangu. Bet yra proceduros kaina ir yra kudikio kaina.
Taip kad as paskaiciusi tavo istorija, patarciau Turkijos Memorial kinika. Cia yra daug temu apie Turkijos Memorial.

Vienas BET - ten reikia buti susituokusiai (todel gaila, bet as ten negaliu vaziuoti). Bet jei galeciau - tai niekur daugiau ir neieskociau.

Sekmes Jums.

Praneskite kaip sekasi.

pabandyk parašyti į TR kliniką ir kuratorės paklausti ar tiktų notarinė sutartis, man rodos kažkuri mergina važiavo be santuokos liudijimo. Aišku tai tik judviejų reikalas, bet ar taip sunku susirašyt dėl labai laukiamo vaikelio? g.gif Man rodos jei jau nusprendėt kartu turėti kūdikį, tai svarbesnių sprendimų už šį būti negali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras, o gal zinot kuri nors Treis el.pasta? Aciu
Ir as gait pasakyti LV kainos vaistu pigesnes nei LT?
Atsakyti
Sveikos, gal pravers kam nors:

Vaistų kainos Embrions:
Difereline-178 eurai,
Crinone 15vnt.-60 euru,
Dufaston Rygoj, euro vaistinej 8,80 (Lietuvoj Gintarinej-11,60)
Estrofem - 12,19 (Lietuvoj - 10,48 [PAS mus JIS PIGESNIS)
uŽ stimuliacinius vaistus sumokejau 880. Į tai įeina: 2 pakartotinos konsultacijos ir bemfola, kur leidaus po 225 kiekviena vakara ir vienu vaistu pavadinimo nebeatsimu bei sprogdukai-ovitrele,, bet kaina išmušta čeky viena, sunku atsekti, kas ir kiek)

Vaistai ir procedura icsi (ir blastocistų auginimas, vienos dienos stacionaras-57e.) embrione kainavo: 2938euru ( dar 6 keliones, ju nepaskaičiavau)
tyrimu krūva: (vyro ir mano):443 eurai.

Ir liūdniausia, kad 9 diena hcg rode 17,1 (kiek buvo tylaus džiaugsmo, bet ir nerimo, kad skaičiai lyg ir mažoki, po paros jau tik 6,1... daug daug ašarų...kas ir kodėl, neaišku, kai atsigausiu, važiuosiu pasikalbėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo log02: 15 vasario 2016 - 14:09
Uz diferelina pries savaite mokejome 155 Eur wink.gif cia vienkartine ampule
Papildyta:
QUOTE(log02 @ 2016 02 15, 14:05)

Vaistų kainos Embrions:
Difereline-178 eurai,
Crinone 15vnt.-60 euru,
uŽ stimuliacinius vaistus sumokejau 880. Į tai įeina: 2 pakartotinos konsultacijos ir bemfola, kur leidaus po 225 kiekviena vakara ir vienu vaistu pavadinimo nebeatsimu bei sprogdukai-ovitrele,, bet kaina išmušta čeky viena, sunku atsekti, kas ir kiek)

Vaistai ir procedura icsi (ir blastocistų auginimas, vienos dienos stacionaras-57e.)  embrione kainavo: 2938euru ( dar 6 keliones, ju nepaskaičiavau)

Ir liūdniausia, kad 9 diena hcg rode 17,1 (kiek buvo tylaus džiaugsmo, bet ir nerimo, kad skaičiai lyg ir mažoki,  po paros jau tik 6,1... daug daug ašarų...kas ir kodėl, neaišku, kai atsigausiu, važiuosiu pasikalbėti.

Labas, o estrofem vaistu be recepto Lietuvoje nenusipirksi, ar gali Lv gyd israsyti ir tuomet nusipirkti lt.
o ta i t akaina 2938 iejo ir tyrimai 443 eur?ar cia atskirai? o stimuliuojantys gonal buvo? po kiek leidaisi? o snaiguciu dar turite?
Labai gaila kad nepavyko 4u.gif 4u.gif
beje kokios bedeles pas jus jei nepaslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimea: 15 vasario 2016 - 15:45
QUOTE(log02 @ 2016 02 15, 15:05)

Vaistų kainos Embrions:
Difereline-178 eurai,
Crinone 15vnt.-60 euru,

Vaistai ir procedura icsi (ir blastocistų auginimas, vienos dienos stacionaras-57e.)  embrione kainavo: 2938euru ( dar 6 keliones, ju nepaskaičiavau)

Ir liūdniausia, kad 9 diena hcg rode 17,1 (kiek buvo tylaus džiaugsmo, bet ir nerimo, kad skaičiai lyg ir mažoki,  po paros jau tik 6,1... daug daug ašarų...kas ir kodėl, neaišku, kai atsigausiu, važiuosiu pasikalbėti.

Labai liūdna... verysad.gif Bet gal turit dar snaigučių? O pas kurį gydytoją darėtės procedūrą?
Atsakyti
Jau galiu kalbėti ir rašyti be ašarų...
Išpunktavo 18 kiaušialasčių, kaip ir geros iš pirmo žvilgsnio, gydytoja džiaugesi, bet trumpai: apsivaisino po icsi tik 4.trys dalinosi gerai, paliko augti iki blastocistų. Bet dvi nustojo dalintis, tai įsodinimo dieną, kai atvažiavom tik džiaugėmės viena...kuri bandė kabintis.
Priežastis iki šiol buvo neaiškios kilmės nevaisingumas. Čia trečias kartas (1 Rygoj), pas E.Barkane.Gydytoja patiko labai.
Bet dabar, po tokio nevykusio karto, galvoju, kad kaltos kiaušialastės...

Tyrimai atskirai tiek kainavo(443 e)

Su latviškais receptais papildymą vaistų pirkausi Lietuvoj, gintarinej vaistinej, jokių problemų.

Stimuliavo su bemfola, kuris panašus į gonalį, ir merional . Bemfolos leidaus po 225 -10dienų, 1 dieną 150 ir paskutinę 75. , o merional 75 12 dienų.. Buvo ilgas protokolas.
Papildyta:
[quote=Laimea,2016 02 15, 15:38]

Čia tokia kaina dabar embrione?
Jį aš pirkau tenai, pernai, spalio menesį, bet man nusikele viskas, tai susileidau ji tik gruodį...
Atsakyti
[quote=log02,2016 02 15, 18:38]
Jau galiu kalbėti ir rašyti be ašarų...
Išpunktavo 18 kiaušialasčių, kaip ir geros iš pirmo žvilgsnio, gydytoja džiaugesi, bet trumpai: apsivaisino po icsi tik 4.trys dalinosi gerai, paliko augti iki blastocistų. Bet dvi nustojo dalintis, tai įsodinimo dieną, kai atvažiavom tik džiaugėmės viena...kuri bandė kabintis.
Priežastis iki šiol buvo neaiškios kilmės nevaisingumas. Čia trečias kartas (1 Rygoj), pas E.Barkane.Gydytoja patiko labai.
Bet dabar, po tokio nevykusio karto, galvoju, kad kaltos kiaušialastės...

Tyrimai atskirai tiek kainavo(443 e)

Su latviškais receptais papildymą vaistų pirkausi Lietuvoj, gintarinej vaistinej, jokių problemų.

Stimuliavo su bemfola, kuris panašus į gonalį, ir merional . Bemfolos leidaus po 225 -10dienų, 1 dieną 150 ir paskutinę 75. , o merional 75 12 dienų.. Buvo ilgas protokolas.
Papildyta:
[quote=Laimea,2016 02 15, 15:38]
Čia tokia kaina dabar embrione?
Jį aš pirkau tenai, pernai, spalio menesį, bet man nusikele viskas, tai susileidau ji tik gruodį...
[/quote]
Jo 155 eur, man ji suleido pries 5d.
wow kiek ilgai tave stimuliavo.
mano irgi ilgas protokolas, bet dabar laukiu kol prasides mmm ir vaziuosim ziureti kiek ko skirs.
jusu kaina didele gavosi, nes vaistukai daug kainavo 4u.gif
Papildyta:
Bet pagalvojus kiek daug ispunktavo o liko tiktai keli, mano manymu i embriologu darba krinta akmuo.
Tikiu, kad sunku nes pati bijau pagalvoti kaip reikes jaustis, nors visa sirdimi tikiu kad pasiseks, kitaip ir gali nebutu, atrodo neistversiu dar karta tokkio skausmo...
Atsakyti
Pas kokį gydytoją lankotės?
Reikia tikėti, kitaip neverta nieko daryti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo log02: 15 vasario 2016 - 19:26
QUOTE(log02 @ 2016 02 15, 19:25)
Pas kokį gydytoją lankotės?
Reikia tikėti, kitaip neverta nieko daryti!

Lankomes pas T
Atsakyti
Labas vakaras, norejau pasiteirauti pries skiriant stimuliacija 2-4cd kai vaziavot tikrintis, gyd. T tikrino jus vaginaliniu budu ar per pilva?
Man pasirode keista jog per pilva, nes liepe atvaziuoti pilna pusle, kad matytu viska. ar kuriai nors is jusu taip buvo?
O kaip su slopinamaisiais kur viena karta suleidzia, ruroj guzas po vaistu suleidimo neiskilo, man praejo jau savaite bet tas guzas didelis vis dar yra, ir tik daba po savaites suleidimo pastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2016 02 20, 23:33)
Labas vakaras, norejau pasiteirauti pries skiriant stimuliacija 2-4cd kai vaziavot tikrintis, gyd. T tikrino jus vaginaliniu budu ar per pilva?
Man pasirode keista jog per pilva, nes liepe atvaziuoti pilna pusle, kad matytu viska. ar kuriai nors is jusu taip buvo?
O kaip su slopinamaisiais kur viena karta suleidzia, ruroj guzas po vaistu suleidimo neiskilo, man praejo jau savaite bet tas guzas didelis vis dar yra, ir tik daba po savaites suleidimo pastebejau  g.gif

Sveika, mane prižiūri ne T, bet Embrione lankaus. Visais atvejais mane žiūrėjo vaginaliniu būdu: ar tai buvo prieš stimuliacijas, ar jų metu, ar prieš punkciją. Per pilvą dar nė karto nežiūrėjo. Noriu pasitikslinti, kas tie slopinamieji? Tai čia tie patys blokuojantys? Man juos leido į pilvą. Į subinuką jokių vaistų nesu gavus viso IVF proceso metu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 21, 19:23)
Sveika, mane prižiūri ne T, bet Embrione lankaus. Visais atvejais mane žiūrėjo vaginaliniu būdu: ar tai buvo prieš stimuliacijas, ar jų metu, ar prieš punkciją. Per pilvą dar nė karto nežiūrėjo. Noriu pasitikslinti, kas tie slopinamieji? Tai čia tie patys blokuojantys? Man juos leido į pilvą. Į subinuką jokių vaistų nesu gavus viso IVF proceso metu...  g.gif

Jo blokuojantys, man i rura leido, bet tik viena karta.
O tau i pilva kiek kartu leido? kiekviena diena ar vienkartine doze buvo? pas kokia gyd.lankotes?
Atsakyti