Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 10 20, 20:30)
Apziurint ir man nustate. Man nebuvo stimulaicijos, viskas lyg ir turejo naturaliame vykti (taip bent jau sake) bet kazkodel ta Ovitreli skyre, ir dar butent susileisti reikejo atitinkamai pagal estradiolio lygi. 

Bet zodziu, esme tame, kad jau ir sekanciam menesiui praejus, galiu pasakyti- mano dvi snaigutes, kurios sekmingai atsilo, dauginosi ir buvo "perfect" lygio- kazkodel neprigijo manyje. Liudna liudna liudna, trecias kartas be rezultato.
Bet norisi kuo greiciau startuoti vel.

Kazkur teksto dalis dingo- nu zodziu klausimas kuriam noriu patarimo arba atsakymo is patirties smile.gif
Kaip manot kada galeciau vel pradeti kelial link IVF- stimuliaciju neturejau (buvo tik balandzio menesi). Ar del ovitrelio dozes reiktu daryti pertrauka nors kokia?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 10 20, 21:30)
Apziurint ir man nustate. Man nebuvo stimulaicijos, viskas lyg ir turejo naturaliame vykti (taip bent jau sake) bet kazkodel ta Ovitreli skyre, ir dar butent susileisti reikejo atitinkamai pagal estradiolio lygi. 

Bet zodziu, esme tame, kad jau ir sekanciam menesiui praejus, galiu pasakyti- mano dvi snaigutes, kurios sekmingai atsilo, dauginosi ir buvo "perfect" lygio- kazkodel neprigijo manyje. Liudna liudna liudna, trecias kartas be rezultato.
Bet norisi kuo greiciau startuoti vel.
Kaip manot - stimuliaciju neturejau (buvo tik balandzio menesi), tik ovitreli reikejo susileisti ovuliacijos diena. Reiktu aisku gydytojo klausti, bet nenoriu nei skambint nei vaziuoti i Embrions siuo momentu dar, apie klinikos keitima galvoju. Kaip galvojat, kokius israsus su  tyrimais-rezultatais israsytu? pagal sutarti, tai lyg ir privaletu??

Jei tik yra galimybe vaziuokite i Stambula 4u.gif labai labai rekomenduoju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 10 20, 20:30)
Kaip manot - stimuliaciju neturejau (buvo tik balandzio menesi), tik ovitreli reikejo susileisti ovuliacijos diena. Reiktu aisku gydytojo klausti, bet nenoriu nei skambint nei vaziuoti i Embrions siuo momentu dar, apie klinikos keitima galvoju. Kaip galvojat, kokius israsus su  tyrimais-rezultatais israsytu? pagal sutarti, tai lyg ir privaletu??

Tyrimus atsiunčia el. paštu, pirmiausia buvau parašiusi laišką, kai atsakymo negavau, skabinausi administratorei. Ji atsiuntė darytus tyrimus ir stimuliacijos protokolus.
O jei galvojat apie kitą kliniką, ir aš siūlyčiau Stambulą. 4u.gif
Atsakyti
Labas, parasiau laiska i embrions taip ir neatraso, gal jus zinot, ar iui kaina ieina spermograma, nes vistiek manau ten ja atliks isnaujo? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2015 11 02, 11:26)
Labas, parasiau laiska i embrions taip ir neatraso, gal jus zinot, ar iui kaina ieina spermograma, nes vistiek manau ten ja atliks isnaujo? Aciu

Labas, daro manau, gal ne pilną, bet rezultatus jie kažkokius turi matyti.
Atsakyti
QUOTE(Vasara83 @ 2015 11 03, 22:05)
Labas, daro manau, gal ne pilną, bet rezultatus jie kažkokius turi matyti.

As ta suprantu kad turetu daryti, bet ieina i IUI kaina tuos 200 Eur, ar cia per daug uzsimaniau?
Atsakyti
QUOTE(Laimea @ 2015 11 21, 16:09)
As ta suprantu kad turetu daryti, bet ieina i IUI kaina tuos 200 Eur, ar cia per daug uzsimaniau?

Jų puslapyje rašo 150 eur. IUI, bet gal kainos jau pakilę (jei rašot kad 200 eur), nes anksčiau pas juos mačiau kad naujas kainininkas yra, tik nzn ar ir internete naujas. IUI ten nedariau, bet Lietuvoj įeidavo į IUI kainą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kasnors man atsakys i keleta svarbiu klausimeliu nes as irgi pradedu mastyti apie IVF ir greiciausiai sioje klinikoje.
1) Kiek reikia planuotis imti atostogu is darbo? Turbut kokioms 3 savaitem? Nes pas mane butu sudetinga issiprasineti. Kaip jums pavyko susiderinti su darbu?
2) Pries kiek laiko reikia uzsirasyti vizitui?

Tiesiog toks darbo pobudis kad suku galva kaip cia issiprasineti ir pan. ir del to jau dabar stresuoju ;/
Atsakyti
QUOTE(kutoselis7 @ 2015 12 08, 20:18)
Sveikos  4u.gif  Gal kasnors man atsakys i keleta svarbiu klausimeliu nes as irgi pradedu mastyti apie IVF ir greiciausiai sioje klinikoje.
1) Kiek reikia planuotis imti atostogu is darbo? Turbut kokioms 3 savaitem? Nes pas mane butu sudetinga issiprasineti. Kaip jums pavyko susiderinti su darbu?

Tiesiog toks darbo pobudis kad suku galva kaip cia issiprasineti ir pan. ir del to jau dabar stresuoju ;/

Gal kokių trijų savaičių ir reiktų, jei nuo pradžių iki galo.

Aš vasarą berods kai registravausi tai prieš kokį mėnesį, bet tada konkrečią datą rinkausi, gal būčiau ir anksčiau pakliuvusi (reiktų rašyti arba skambinti), gal ir eilės skirtingos pas skirtingus gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(kutoselis7 @ 2015 12 08, 20:18)
Sveikos  4u.gif  Gal kasnors man atsakys i keleta svarbiu klausimeliu nes as irgi pradedu mastyti apie IVF ir greiciausiai sioje klinikoje.

Sveika, pradziai rekomenduociau tik viena diena pasiimti pirminei konsultacijai- nes gali buti kad padarius pagrindinius tyrimus bus atidetas stimuliavimas, pvz. del kokiu nors bacilu.
O paskui kai jau bus aiskiau- tai gla ir galima numatyti atostogas- nors kad kazkiek ramiau butu.
Del registracijos- pas Trejs- eiles, kaip cia merginos rase ansksciau, o pas Vitols- gyva eile. As lankiausi pas Vitols- visada susitardavau apie savaite pries vizitui, nei karto nebuvo taip kad nepriimtu .
Bet deja 3 kartai nepavyke... nezinau ka daryti toliau...

Sekmes tau.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 12 16, 23:49)
Sveika, pradziai rekomenduociau tik viena diena pasiimti pirminei konsultacijai- nes gali buti kad padarius pagrindinius tyrimus bus atidetas stimuliavimas, pvz. del kokiu nors bacilu.
O paskui kai jau bus aiskiau- tai gla ir galima numatyti atostogas- nors kad kazkiek ramiau butu.
Del registracijos- pas Trejs- eiles, kaip cia merginos rase ansksciau, o pas Vitols- gyva eile. As lankiausi pas Vitols- visada susitardavau apie savaite pries vizitui, nei karto nebuvo taip kad nepriimtu .
Bet deja 3 kartai nepavyke... nezinau ka daryti toliau...

Sekmes tau.

Labai liudna sad.gif

Kokios jūsų bėdos? Lyg vyro jei nemaišau.. O jūs negalvojate apie stambulą Čekiją ar Lenkija?
Atsakyti
QUOTE(kutoselis7 @ 2015 12 08, 21:18)

Labas. As ziurejau i IVF Lietuvoj, paskui ziurejau i Latvija ir kai paskaiciau visa Embrions susirasinejima tarp merginu, perskaiciau apie Turkijos Stambulo Memorial klinika.
Kaip supratau, viena mergina po 2 IVF Enbrions (nesekmingu) nuvaziavo i Turkija ir parsiveze kudiki. Jos istorija tikrai nuostabi. Ir aiskiai parodo Turkijos klinikos privalumus (istisinis stebejimas).
Daznai zmones galvja - pasidarysiu cia ir tada jei nepavys vaziuosiu ten, nes ten brangu. Bet yra proceduros kaina ir yra kudikio kaina.
Taip kad as paskaiciusi tavo istorija, patarciau Turkijos Memorial kinika. Cia yra daug temu apie Turkijos Memorial.

Vienas BET - ten reikia buti susituokusiai (todel gaila, bet as ten negaliu vaziuoti). Bet jei galeciau - tai niekur daugiau ir neieskociau.

Sekmes Jums.

Praneskite kaip sekasi.

Atsakyti