Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions LV

Sveiki,
Esu naujoke jusu puslapyje..sio menesio 2d. isodino du embrionus LV. Pilvuka pamaudzia kaip pries mm..blogiausia kad trecia diena po isodinimo pasigavau virusa, skaudejo gerkle, slogavau, bet temp. nebuvo.. Gydziausi liaudiskomis priemonemis. Labai bijau ar virusas nepakenke isitvirtinti, o jeigu ir isitvirtino kad nebutu pakenkes vaikeliui sad.gif( gal kazkas buvote susidure su panasia situacija?? Dekoju..
Atsakyti
Nesuprantu, kas darosi, po nesėkmingo IVF atėjo MM, po jų trečią ar ketvirtą dieną tepliot pradėjo. Ir toks jausmas, kad vis gausiau. Gal kam yra taip buvę? Teplioja jau antra savaitė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2015 10 12, 09:25)
Nesuprantu, kas darosi, po nesėkmingo IVF atėjo MM, po jų trečią ar ketvirtą dieną tepliot pradėjo. Ir toks jausmas, kad vis gausiau. Gal kam yra taip buvę? Teplioja jau antra savaitė  verysad.gif

o jūs darėt HCG, ar bent nėštumo testą, gal laukiatės, nes daug kam būna visokių tepliojimų
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 10 10, 11:42)
Sveika. Na kiekvienos skirtinga patirtis lv. Cia vienos nuomones nebus. Is savo asmenines patirties - as ten nebebandyciau nei uz ka. Kelio drauges is artimos aplinkos - taip pat kratosi lv ir daktaro T. O kitos mergaites tik graziai atsiliepia apie sia klinika. Bet vistik as manau, kad ji suprastejusi verysad.gif

LV - ne vien tik Treisas, yra ir kitų klinikų.
Pvz. EGV galiu paminėti tik geru žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 12, 13:52)
o jūs darėt HCG, ar bent nėštumo testą, gal laukiatės, nes daug kam būna visokių tepliojimų

neslauskiu. HCG rodė 3.43 (Endemike norma 0-1)prieš susergant, paskui vienas testas parodė neigiamą rezultątą, kaip prasidėjo tėplionės antrą testa padariau irgi neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2015 10 12, 14:56)
neslauskiu. HCG rodė 3.43  (Endemike norma 0-1)prieš susergant, paskui vienas testas parodė neigiamą rezultątą, kaip prasidėjo tėplionės antrą testa padariau irgi neigiamas.

gal kokia cista yra, nors po ivf viską išpunktuoja, neturėtų būti, bet nueikit pas gydytoją dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
nueisiu. užsirašiau trečiadieniui.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 09 02, 15:34)
Estradiol'i nustatyti. Tai turejo apspresti Ovitrel leidimosi laika. Kai ryte gavau atsakyma, paaiskejo, kad ir rekejo leistis ta pati vakara, kaip ir darytas tyrimas ta diena.
Na, kantriai lauksiu savo eiles smile.gif

g.gif idomiai kaip. Man apziurint nustato,, ar reikia leistis ovitrelle. Ismatuoja foliu dydzius. O jau tyrimas tik del statistikos, kuri padaro, bet jau buna suleisti vaistai... Nebent, kad pas mane tik stimuliacija ir po to jau paleidzia naturaliai vaisintis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2015 10 12, 09:25)
Nesuprantu, kas darosi, po nesėkmingo IVF atėjo MM, po jų trečią ar ketvirtą dieną tepliot pradėjo. Ir toks jausmas, kad vis gausiau. Gal kam yra taip buvę? Teplioja jau antra savaitė  verysad.gif

Man šįkart neįvykus Fet , kai nutraukiau gert estrofem ir utrogestan, mmm gausesnės bubo, o paskui nesiliovė. Tai buvau pas ginę, sakė yra kažkokia nereikšminga cistukė kiaušidėj ir kraujuoju dėl išsiderinusių hormonų. Dar liepė nutraukt aspiriną, kurį vartojau trombofilijos profilaktikai.
Geriau vis tik nueiti pas daktarę pasirodyti. Sėkmės.
Atsakyti
Pasak gyditojos, mažas neštumas man buvo - nesivystantis. HCG jau krinta. tik vistiek nesuprantu iš kur tas tėpliojimas visą ciklą, jau 2 MMM artėja, o man vis dar tėplioja. g.gif
Atsakyti
merginos, nespasiduokite :-)
Laikykites... Jei pagalvoji - pastoti ir isnesioti kudiki reikia kad butu hormonu lygiai geri, kad nebutu infekciju, kad kiausialaste butu genetiskai gera, kad sperma butu kokybiska, kad organizmo rugsciu/sarmu pusiausvyra butu optimali, kad butu pakankamai vitaminu ir mineralu ne tik jusu organizmui bet dar ir kudikiui ismaitinti.
Tada reikia laiku poru soki susokti ir dar nesinervinti, ramiai laukti kol embrionas isitvirtins.
Ir svarbiausiai - nestresuoti :-) Lengva pasakyti.

Anglai turi tokiu issireiskimu - fight, flight or freeze bukle (esame strese) arba feed and breed (maitintis ir daugintis). Tai va, mes turime buti toje antrojoje situacijoje, o ne pirmojoje, bet jei net visa tai yra tvarkoje, dar turi buti kaip sakant "jusu laikas" - jusu ir jusu partnerio. Kai tas laikas ateis, pasistenkite, kad visa kita butu gerai...

O kol kas - zemiskas klausimas:
gal kam reikia CRINONE GEL 8%? Turiu 8 dezutes kuriu man neaisku ar reikes ir kada reikes. gaila butu ismesti toki brangu produkta.

Galiojimas dar metai, iki 2016 Spalio.
Jei reikia, parduosiu pigiai.

Rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2015 10 17, 22:12)
g.gif idomiai kaip.  Man apziurint nustato,, ar reikia leistis ovitrelle.  Ismatuoja foliu dydzius.  O jau tyrimas tik del statistikos, kuri padaro,  bet jau buna suleisti vaistai...  Nebent,  kad pas mane tik stimuliacija ir po to jau paleidzia naturaliai vaisintis...  g.gif

Apziurint ir man nustate. Man nebuvo stimulaicijos, viskas lyg ir turejo naturaliame vykti (taip bent jau sake) bet kazkodel ta Ovitreli skyre, ir dar butent susileisti reikejo atitinkamai pagal estradiolio lygi.

Bet zodziu, esme tame, kad jau ir sekanciam menesiui praejus, galiu pasakyti- mano dvi snaigutes, kurios sekmingai atsilo, dauginosi ir buvo "perfect" lygio- kazkodel neprigijo manyje. Liudna liudna liudna, trecias kartas be rezultato.
Bet norisi kuo greiciau startuoti vel.
Kaip manot - stimuliaciju neturejau (buvo tik balandzio menesi), tik ovitreli reikejo susileisti ovuliacijos diena. Reiktu aisku gydytojo klausti, bet nenoriu nei skambint nei vaziuoti i Embrions siuo momentu dar, apie klinikos keitima galvoju. Kaip galvojat, kokius israsus su tyrimais-rezultatais israsytu? pagal sutarti, tai lyg ir privaletu??
Atsakyti