Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2015 04 03, 10:53)
Vat ragainej krikstynoms renkuosi torta, nes reikia butinai is ten nu ir nieko skanaus nerandu:(

Jo, bijoloj tikrai tokie kaip sakau sotus, bet tikrai neriebus tortai. Kaip sakau, uztenka nedidelio gabalelio prie kavos biggrin.gif

Ragaines asortimenta labai gerai zinau ir isragavus viska:). Man skanus karamelinis, napoleonas su uogiene, kas ragavo visiems labai sokoladine svajone patinka(jis tik sunkokas ir brangokas:)), sikerinis visai nieko, tik per vaiko gimtadieni, kai uzsakinejom, labai nepatogiai pjaustesi:(
Nerekomenduociau varskes su avietem imt- man jis riebus ir atrodo lyg sluoksnis bulkos ir sluoksnis kremo doh.gif , pauksciu pienas irgi labai sausas.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 03, 11:23)
Nu kad automatiškai siūlo per paštą, ir per bankus, tai galima atsisakyti autorizacijos per paštą apskritai? Nematau, kad galim būtų atsisakyti... schmoll.gif

Galima, ką tik pakeičiau biggrin.gif
Viršuje, dešiniame kampe yra rutuliukas (krumpliaratis), ten pasirenkate "Prisijungimo nustatymai", paprašys identifikavimo, kai suvesit kodą, duos pasirinkimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2015 04 03, 11:29)
Ragaines asortimenta labai gerai zinau ir isragavus viska:). Man skanus karamelinis, napoleonas su uogiene, kas ragavo visiems labai sokoladine svajone patinka(jis tik sunkokas ir brangokas:)), sikerinis visai nieko, tik per vaiko gimtadieni, kai uzsakinejom, labai nepatogiai pjaustesi:(
Nerekomenduociau varskes su avietem imt- man jis riebus ir atrodo lyg sluoksnis bulkos ir sluoksnis kremo doh.gif , pauksciu pienas irgi labai sausas.

O kaip ambasadorius? Man napaleonas nepatiko, kad tas jo kremas toks riebus sviestinis g.gif

Visai idumus pasirode egzotika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 03 balandžio 2015 - 11:33
Desire pirkai kailine liemene ?.
Atsakyti
Bandžiau nuimti varnelę, kur parašyta, kad reikalingas emailo nurodymas identifikacijoms, bet neleidžia, tad čia manau ir yra payseros spraga doh.gif Tikrai galėtų tik per bankus identifikaciją atlikinėti.
Atsakyti
Papildyta:

beveik 500 eurų sad.gif((
[/quote]
Uzuojauta. Labai tikesimes, kad pinigeliai Jums bus grazinti. Tik va kiek nervu kainuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 04 03, 13:32)
Galima, ką tik pakeičiau  biggrin.gif
Viršuje, dešiniame kampe yra rutuliukas (krumpliaratis), ten pasirenkate "Prisijungimo nustatymai", paprašys identifikavimo, kai suvesit kodą, duos pasirinkimus  4u.gif

Rdaau, padariau jau, svarsčiau, gal telefonu identifikaciją padaryti, bet visgi pasirinkau bankus, nors labai nervina kaskart suvedinėti tuos kodus prisijungimo į banką mirksiukas.gif Ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 03, 11:33)
O kaip ambasadorius? Man napaleonas nepatiko, kad tas jo kremas toks riebus sviestinis g.gif

Visai idumus pasirode egzotika g.gif

Uzsisakiau velykom sau napoleona, tai ziuresim kaip padarys, tikiuosi nebus daug kremo. Pastebejau, kad tortu skonis priklauso nuo to, kokios konditeres daro. Viena karta tas pats tortas skanus, o kita karta nevalgomas doh.gif
Ambasadoriaus nepamenu skoniu, labai seniai ragautas verysad.gif , bet pagal sudeti visai nieko skamba ir kiek pamenu uzsisakinejo viena mergina is darbo, tai patenkinta buvo.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 04 03, 11:35)
Desire pirkai kailine liemene ?.

Nea dar nepirkau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikaa @ 2015 04 03, 11:43)
Uzsisakiau velykom sau napoleona, tai ziuresim kaip padarys, tikiuosi nebus daug kremo. Pastebejau, kad tortu skonis priklauso nuo to, kokios konditeres daro. Viena karta tas pats tortas skanus, o kita karta nevalgomas doh.gif
Ambasadoriaus nepamenu skoniu, labai seniai ragautas verysad.gif , bet pagal sudeti visai nieko skamba ir kiek pamenu uzsisakinejo viena mergina is darbo, tai patenkinta buvo.

Jo, gali buti, kad nuo konditeres priklauso g.gif

Man ji rekomendavo paragauti nergina dirbanti ragainej, bet kiek uzeinu jo vis nebuna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 03, 12:45)
Nea dar nepirkau 4u.gif

Pirksi ? Galvoju gal prie taves prisijungti ? biggrin.gif
Atsakyti
Swarovskiu ispardavimas
http://www.limango.d.../overview/14500
Atsakyti
Roka - kai sulauksi atsakymo iš tesco, duok žinių smile.gif man irgi įdomu biggrin.gif
Atsakyti