Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Amrinasta @ 2015 04 03, 11:22)
Merginos, o George gal randat kokį veikiantį nemokamam siuntimui UK koduką  ax.gif .

Buvo man rodos FREEDEL45 nuo 45 svarų galioja.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 04 03, 11:24)
panos kur torta skanu galima uzsakyti vilniuje?

Dar Mažoji ragainė yra. Nuvažiavus pas juos į Švitrigailos g. 11 k. / Naugarduko g. 41 dar ir paragauti galima prieš užsakant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2015 04 03, 11:33)
http://www.bijola.lt/ mums skaniausias magija tortas

Bijoloj tikrai skanūs tortai, bet bent jau man žiauriai saldūs ir labai sunkūs doh.gif ir kaina didelė. Kažkaip neteko ragauti pas juos lengvo skonio tortų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 03, 10:49)
Dar Mažoji ragainė yra. Nuvažiavus pas juos į Švitrigailos g. 11 k. / Naugarduko g. 41 dar ir paragauti galima prieš užsakant  mirksiukas.gif
Papildyta:

Bijoloj tikrai skanūs tortai, bet bent jau man žiauriai saldūs ir labai sunkūs  doh.gif  ir kaina didelė. Kažkaip neteko ragauti pas juos lengvo skonio tortų  g.gif

Vat ragainej krikstynoms renkuosi torta, nes reikia butinai is ten nu ir nieko skanaus nerandu:(

Jo, bijoloj tikrai tokie kaip sakau sotus, bet tikrai neriebus tortai. Kaip sakau, uztenka nedidelio gabalelio prie kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 04 03, 11:08)
thumbup.gif
Tada renku Tesco rūbus Kaunas arba per paštomatą. Siųsiu per Tukį 1,75Eur/kg. Renku iki max nuolaidos. Būtų super nupirkt šiandien iki 15:30. Jei ne tai bandysiu dar ryt rast laiko, bet labai vėlai.
Krepšelių laukiu TIK į el.paštą sandrute.uogyte eta gmail.com

is kiek reikia dauginti, kad suzinoti realia kaina?
Atsakyti
Vaje, Viktorija verysad.gif linkiu, kad visus pinigelius kuo greiciau grazintu 4u.gif
O dar paysera save reklamuoja kaip saugia sistema: citata is ju puslapio
Saugu ir patikima

Paysera sistema apsaugota pažangiausiais SSL koduotais saugumo sertifikatais, moderniausiais techniniais ir programiniais sprendimais.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:19)
apvogė mano paysera

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:36)
paysera su el paštu susieta. pavogė el. pašto duomenis, pavogė paysra
Papildyta:

beveik 500 eurų sad.gif((

Eina namas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 04 03, 12:03)
Vaje, Viktorija  verysad.gif linkiu, kad visus pinigelius kuo greiciau grazintu  4u.gif 
O dar paysera save reklamuoja kaip saugia sistema: citata is ju puslapio
Saugu ir patikima

Paysera sistema apsaugota pažangiausiais SSL koduotais saugumo sertifikatais, moderniausiais techniniais ir programiniais sprendimais.

Visi jie gražiai gieda, kai reikia pritraukti klientus... Labai įdomu bus kaip pasibaigs šita istorija, nes turbūt nemažai čia yra turinčių payserą...
Atsakyti
Į mano yahoo paštą buvo įsilaužta prieš metus kelis kartus, irgi iš visokių indonezijų ir pakistanų, bet gerai, kad leido pasikeisti tuos visus kartus slaptažodžius ir info neišnyko doh.gif Visiems draugams isiuntinėjo visokių spamų doh.gif
Atsakyti
Priimciau pora mergaiciu is Vilniaus (antakalnis , centras, ateities gatve) i Spordirect, galvoju pirkt veliausiai rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2015 04 03, 11:05)
Paysera galima pasidaryti autorizacija per banka, per emeila yra pats nesaugiausias budas, net ju sistemoje ta raso wink.gif

Nu kad automatiškai siūlo per paštą, ir per bankus, tai galima atsisakyti autorizacijos per paštą apskritai? Nematau, kad galim būtų atsisakyti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:36)
paysera su el paštu susieta. pavogė el. pašto duomenis, pavogė paysra
Papildyta:

beveik 500 eurų sad.gif((

verysad.gif užuojauta, laikau kumščius, kad vagišiai būtų sugauti.

QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 03, 12:19)
Į mano yahoo paštą buvo įsilaužta prieš metus kelis kartus, irgi iš visokių indonezijų ir pakistanų, bet gerai, kad leido pasikeisti tuos visus kartus slaptažodžius ir info neišnyko doh.gif  Visiems draugams isiuntinėjo visokių spamų doh.gif

Bet rašė, kad dalis pinigų pervesta į lietuvišką parduotuvę, tai tautiečiai greičiausiai pasidarbavo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 03, 13:27)
verysad.gif užuojauta, laikau kumščius, kad vagišiai būtų sugauti.
Bet rašė, kad dalis pinigų pervesta į lietuvišką parduotuvę, tai tautiečiai greičiausiai pasidarbavo doh.gif .

Jo, čia tai tautiečiai doh.gif
Atsakyti