Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:36)
paysera su el paštu susieta. pavogė el. pašto duomenis, pavogė paysra
Papildyta:

beveik 500 eurų sad.gif((

Kad susieta zinau , bet tai ir kortele prie payseros prijungta?As kazkaip nesinaudoju ju paslaugom ,delto nesigilinau kokia ten sistema 4u.gif ....
Anyway ,apmaudu.Kazin ka i tai paysera?kokie sansai yra pinigus atgauti :unsure �🎈🎈🎈🎈🎈�
Atsakyti
Viktorija, uzjauciu labai.
Siaubas kazkoks su tais slaptazodziu nulauzimais. Nesuprantu, kaip tai pavyksta, jei slaptazodis ne vardas ir pavarde, sutampanti su el pasto pavadinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:36)
Papildyta:

Kaip baisu, reiskia Paysera visai nesaugu sad.gif
Atsakyti
Viktorija užuojauta sad.gif koks š..
bet idomu pvz kodėl google apsauga nesuveikė g.gif man tai vienintelis logiškas paaiškinimas apie pass jeigu iš principo į tokios kaip payseros ar google sistemą įsilaužia..ir tada ten matosi vartotojų duomenys su login ir pass g.gif g.gif nu kitaip neįsivaizduoju doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 08:36)
Papildyta:

Kreipėtės į Paysera? Turi gi matytis kam buvo pervesti pinigai. Suprantu, kad galėjo būti panaudota daug sąsk., bet vis tiek atsekt turėtu būt įmanoma.
Tuo pačiu ir į policiją, tegu ieško.
Atsakyti
Viktorija doh.gif doh.gif doh.gif štai ką man parašė draugas programuotojas, kai parašiau, kad iš payseros buvo pavogti pinigai:

reikia visada žiūrėti ar parduotuvė pirkimo procedūrą atlieka saugiu protokolu (https) ir ar išduotas saugumo sertifikatas, ar ji galioja, priešingu atveju pirkti nesaugu. Tada duomenys internetu gali keliauti atviru tekstu (nekoduoti),
taip pavagiami slaptažodžiai ir kt. informacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 03 balandžio 2015 - 08:59
QUOTE(Audry @ 2015 04 03, 08:50)
Viktorija, uzjauciu labai. 
Siaubas kazkoks su tais slaptazodziu nulauzimais. Nesuprantu,  kaip tai pavyksta, jei slaptazodis ne vardas ir pavarde, sutampanti su el pasto pavadinimu g.gif

Parenka tuos slaptažodžius, kiek žinau yra ir programų kažkokių.
Atsakyti
Viktorija, apmaudu,žžiauriai. Turiu įtariamų, kad buvot sekama. Linkiu, kad grįžtų pinigėliai.
Šiandien mano gmaile prie reklamų kažkoks laiškas: siuntėjas ir pavadinimas hieroglifai doh.gif

Pumpkinthpatch -25% sale prekėms.
Atsakyti
Žinokit man su ta policija tai juokas tik, nieko jie neištirs. Nu aišku tikiuosi, kad per 5 m. kažkas patobulėjo. Aš kai pildžiau pareiškimą, pareigūnas minutę ieškojo kur "@" yra ir kaip ją perjungt, 100 k. klausė ar niekam savo kortelės nedaviau, o ji pas mane piniginėj gulėjo. Paskui į namus atvažiavo, braižė kur kompas su stalu stovi, nors apsipirkta buvo Italijos, USA, LV pardėse, Airijoj Ryanair bilietai, aš viską pagal išrašus atkasiau ir pati rašiau visom parduotuvėm, o iš Airijos policijos man patys paskambino.
o kiek SEB'o klausdavau kaip vykst tyrimas, kiek pasistūmėjo į priekį - niekada nieko nesakydavo, tipo visi jų metodai slapti, nu bet aišku ačiū d., kad gražino, nes tai buvo 5000 Lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 03 balandžio 2015 - 09:02
QUOTE(Galla @ 2015 04 03, 08:57)
štai ką man parašė draugas programuotojas, kai parašiau, kad iš payseros buvo pavogti pinigai:

reikia visada žiūrėti ar parduotuvė pirkimo procedūrą atlieka saugiu protokolu (https) ir ar išduotas saugumo sertifikatas, ar ji galioja, priešingu atveju pirkti nesaugu. Tada duomenys internetu gali keliauti atviru tekstu (nekoduoti),
taip pavagiami slaptažodžiai ir kt. informacija

Net amazon pirkimai vyksta be papildomo saugos kodo. Apie tuos https protokolus nenusimanau. Kalbu apie tuos, kur kai kuriose pardese perkant reikia ivesti sms'u gauta koduka
Atsakyti
paysera sakė be policijos nieko nedarys. pervesta iš payseros 400 eur geradovana.lt. informavau juos

greit pasakot. amazon kai perkat kai einate link mokėjimo prašo kortelės saugos numerio ar ne. man lyg vaidenasi, kad neprašo. atsakykit prašau
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 10:01)
paysera sakė be policijos nieko nedarys. pervesta iš payseros 400 eur geradovana.lt. informavau juos

greit pasakot. amazon kai perkat kai einate link mokėjimo prašo kortelės saugos numerio ar ne. man lyg vaidenasi, kad neprašo. atsakykit prašau

neprašo
Atsakyti