Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 09, 22:20)

Kazi kas mano avatara pavoge? Ar tik man jo neberodo?  g.gif

Man irgi jo nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2015 04 09, 22:29)
Man irgi jo nerodo  g.gif

Teks ieskot naujo raudono kresliuko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 09, 19:38)
Ne, tikrai tiek nesugalvojau biggrin.gif  blink.gif Nes paciai nekiltu net mintis.

As pati esu , gana senokai jau, pirkusi UK HM ir kazkodel nenuskaite nuo kortos pinigu
Nors ju buvo gana daug
Idejo saskaita, kuria reikejo apmoketi
Teko prasyt UK, kad man ja apmoketu
Tuomet payseros dar nebuvo, pavedimu moket is LT labai brangu buvo
Parduotuve sita gera, pasitiki klientais, duoda prekes be pinigu mirksiukas.gif

Bet taip tik karta buvo, dabar kiek perku, visada nuskaito nuo korteles tvarkingai

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 09, 19:37)
Puikiai isaiskinai.  thumbup.gif   
Aisku neisvaziuoja siuntos is DE, kol negaunu pavedimo kopijos.  Va kai nudegsiu pirma karta, tada ir baigsis pirkimas is ten.  rolleyes.gif

reikia pavedimo kopijos?
padarysim, jei kas nores apgaut, padarys ka reikia ir uz kiek reikia biggrin.gif

bjauri as? na bet toks gyvenimas
tiek esu padirbtu dokumentu prisiziurejus, kad man uzteks jau likusiam gyvenimui
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 09, 19:45)
Zinai, kaip sako, tikekis geriausio, buk pasiruoses blogiausiam.  biggrin.gif  Kol kas perka tikrai patikimos mergaites, tai tokiu fintu, kaip neapmoketos saskaitos nesitikiu.  smile.gif

Tai ir Tukis UK bet kam neduoda leidimo pirkt
Atsakyti
Merginos, HELP. Pagrindiniame poste rašoma, kad http://www.matalan.co.uk/ galima atsiskaityti lietuviškomis kortelėmis, bet man neleidžia. Ar poste klaida ar aš kažką ne taip darau?
Atsakyti
Sveikos,

Gal galės kas padėti smile.gif Pirmą kartą siunčiau iš cocooncenter... užsakymas išsiųstas Ketvirtadienis 2015/02/04 14:11 (buvo surinkta suma greitam siuntimui). Šiandien pasitikrinusi duotą sekimo numeriuką matau (Scan site:Wroclaw - PL(depot 0077)) , kad siunta Lenkijoje... Tai kaip suprasti, ją ne ten pristatė ar čia tiesiog tarpinė stotelė ? smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2015 04 09, 23:53)
Sveikos,

Gal galės kas padėti smile.gif Pirmą kartą siunčiau iš cocooncenter... užsakymas išsiųstas Ketvirtadienis 2015/02/04 14:11 (buvo surinkta suma greitam siuntimui). Šiandien pasitikrinusi duotą sekimo numeriuką matau (Scan site:Wroclaw - PL(depot 0077)) , kad siunta Lenkijoje... Tai kaip suprasti, ją ne ten pristatė ar čia tiesiog tarpinė stotelė ? smile.gif
Ačiū 4u.gif

Tarpine stotele , pasieks ir LT
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2015 04 10, 01:02)
Tarpine stotele , pasieks ir LT

4u.gif ačiū, nuraminote aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 04 09, 22:19)
ir mada praeis biggrin.gif

Va va, pagl statistika taip ir gali buti

QUOTE(Zuma @ 2015 04 09, 22:19)
New Balance jei dar nebuvo biggrin.gif

Va dar situos pamirsau pamineti tarp buvusiu noru, NB dar amerikej tai galima sumedziot mazesne kaina, bet jau tie air max doh.gif
O kuo jie ypatingi, gal ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 09, 21:53)
O kaip cia yra su tais dydziais? Cia mergaitiskas 39, tai jis atitiks moteriska 39? Nebus kokie pamazinti? Klaidina tas "kinder uk" uzrasas.

Pirkau dvejus batus kinder 38 dydžio, abeji smarkiai didinti buvo (vieni S.Oliver, kiti Gabor) doh.gif doh.gif Teko pardavinėti. Čia kaip pasiseka matyt, geriausia atsiliepimus paskaityti, jei jų yra.
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2015 04 09, 13:58)
Ar daret kas grazinima i verbaudet.com? Ju salygose parasyta, kad galima per ju siuloma UPS, kuris is namu paima, bet uztat 10 eur nuskaiciuoja uz sia paslauga. Kazin yra kiti budai? Pastu netiktu? Gal jau kad raset jiems siuo klausimu?
Aciu, jei kas pagelbes smile.gif

Man teko grąžinti vieną suknelę, nes ne tą, kurią pirkau, atsiuntė. Kadangi tai buvo pačių Vertbaudet klaida, tai už grąžinimą mokėti nereikėjo. Pati parduotuvė užregistravo siuntą UPS ir atsiuntė etiketes, o aš pasiskambinau į UPS ir susitariau dėl siuntos paėmimo.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 04 09, 15:31)
Pasikartosiu -renku paspirtuku uzsakyma is
http://www.3s-sports...sSearch=scooter
Kaunas. Jei neskubu, galiu perduot I vilniu ir alytu.
Siuntimo isl (15 eur) dalinsiu is paspirtuku skaiciaus.

Jungiames merginos, geros Micro paspirtukų kainos, greitai atsiunčia thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, lyg ir budavo kodukas 10% pirma karta perkant is feelunique? O kaip ji gauti?
Atsakyti