Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 09, 20:37)
Puikiai isaiskinai.  thumbup.gif   
Aisku neisvaziuoja siuntos is DE, kol negaunu pavedimo kopijos.  Va kai nudegsiu pirma karta, tada ir baigsis pirkimas is ten.  rolleyes.gif

Tai gal tu geriau ir nenudek, kaaa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 09, 19:40)
Tai gal tu geriau ir nenudek, kaaa? smile.gif

Zinai, kaip sako, tikekis geriausio, buk pasiruoses blogiausiam. biggrin.gif Kol kas perka tikrai patikimos mergaites, tai tokiu fintu, kaip neapmoketos saskaitos nesitikiu. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimą smile.gif būtent tai ir turėjau galvoje... biggrin.gif

Ką perkat? gal ir man reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2015 04 09, 20:11)
SVEIKI.
gal kur uzmatet NIKE air max padoresne kaina, matau skelbimai yra kad parduoda, idomu is kur siunciasi g.gif

o tai sportsdirect nėra?
Atsakyti
Gal kam teke pirkti is sios parduotuves ir pagrazinti ka nos atgal? http://www.houseoffraser.co.uk/
Parsisiunciau suknele, netinka, norejau, kad i didesne pamainytu, liepia grazinti. Grazinimas aisku is mano saskaitos, bet tiek ten visko prirasyta, kad as atsakau jog jie gaus daikta nesugadinta, kad jei jis dings as nieko negausiu ir t.t. Suknele kainavo 60 eur, bijau, kad issiuntusi neturesiu nei sukneles, nei pinigu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 09 balandžio 2015 - 20:33
QUOTE(Juorita @ 2015 04 09, 20:29)
Gal kam teke pirkti is sios parduotuves ir pagrazinti ka nos atgal? http://www.houseoffraser.co.uk/
Parsisiunciau suknele, netinka, norejau, kad i didesne pamainytu, liepia grazinti. Grazinimas aisku is mano saskaitos, bet tiek ten visko prirasyta, kad as atsakau jog jie gaus daikta nesugadinta, kad jei jis dings as nieko negausiu ir t.t. Suknele kainavo 60 eur, bijau, kad issiuntusi neturesiu nei sukneles, nei pinigu..

Taigi siųskit registruotą ir nebus problemų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 04 09, 15:08)
Gal kas Kaune renkat is SD? ax.gif

Renku sportsdirect. Noreciau jau rytoj uzsakyti.
Kaunas.
Krepseliu laukiu kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 04 09, 20:39)
Si varianta maciau, galvoju gal Europoje yra kur pigiau g.gif tos paaugliu mados doh.gif

Paaugliu mastau.gif

Kazin kodel as ju noriu g.gif gerai , kad dar nevaikeju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 04 09, 21:43)
Paaugliu mastau.gif

Kazin kodel as ju noriu g.gif gerai , kad dar nevaikeju smile.gif

biggrin.gif ne ta turejau galvoje, pas juos viena diena madinga, ziurek po men sako , ai jau nebemadinga, praejo. Labai nepastovu ir nestabilu biggrin.gif o pinigai nemazi, tai ir nervuoja. Tai verkia Conversu reikia, tai uguu, tai vans, tai dabar paskutinis klyksams air max lotuliukas.gif gal zinot kas po to? gal galiam prasokt lotuliukas.gif
Loram 4u.gif dekui, neturiu visai patirties europiniuose pirkimuose ax.gif
Yra ten, reiks pasiziuret moedeliukus, kazka jau uz 50Eur galima rasti, tik kazin ar tie modeliai doh.gif Jauciu pigiau near ko ir svaigt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 09 balandžio 2015 - 20:52
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 09, 13:47)
Parašiau ir pagalvojau ar verta  g.gif norėjau žuvies taukų, bet db Eurovaistinėj -40 proc nuolaida jiems....

Na su tom mūsų vaistinių "stebuklingom" nuolaidom tai iš patirties galiu pasakyt, kad vistiek pigiau iš UK gausis biggrin.gif

Pvz reikėjo pernai "Pregnacare" vitaminų, tai pas mus 30 kapsulių apie 50 lt grubiai, tai su 40 proc nuolaida gautųsi apie 30 lt rolleyes.gif Žodžiu kapsulė = 1 lt biggrin.gif O iš UK 90 kapsulių man kainavo apie 10 svarų, na tarkim 45 lt 4u.gif Nesu žiauri matematikė, bet man vistiek gavosi dvigubai pigiau g.gif

Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 04 09, 20:52)
biggrin.gif ne ta turejau galvoje, pas juos viena diena madinga, ziurek po men sako , ai jau nebemadinga, praejo. Labai nepastovu ir nestabilu biggrin.gif o pinigai nemazi, tai ir nervuoja. Tai verkia Conversu reikia, tai uguu, tai  vans, tai dabar paskutinis klyksams air max lotuliukas.gif gal zinot kas po to? gal galiam prasokt  lotuliukas.gif
Loram 4u.gif dekui, neturiu visai patirties europiniuose pirkimuose ax.gif
Yra ten, reiks pasiziuret moedeliukus, kazka jau uz 50Eur galima rasti, tik kazin ar tie modeliai doh.gif Jauciu pigiau near ko ir svaigt blush2.gif

ju yra www.aliexpress.com pilna. As siunciausi ir nike kedus ir adidas vienus kurie ant bangos yra. Kur sumokejau 42 dolerius, tai superiniai, nepasakysi kad padielka.. biggrin.gif paauglei tuo labiau sueis.. jeigu niekur pigiau nerandi. Atsiuncia per menesi ( gali ir per du)
Atsakyti
Na is ali pirkt padielkes pvz. man nesinoretu, dar jei butu kainos mazesnes, o taip kaina, rizika del virsytos sumos ir pan.
Atsakyti
ir mada praeis biggrin.gif
Atsakyti