Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas perkat is amazon.de i Vilniu? Reikia vieno dzempiuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2015 04 09, 10:01)
gal kas renka iš unserekleineapotheke?

Labutis,

man jau labai reikia, rinksiu ir kitą savaitę pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2015 04 09, 11:32)
Labutis,

liuks, meila turiu, atsiųsiu užsakymėlį wink.gif
man irgi jau laaabai reikia 4u.gif
Atsakyti
gal kas iš Tom-Tailor.de esat pirkę? ar siunčia į Lt ar čia per tarpininkes ar per De adresą geriau? g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
kaip supratau tai siunčia tik DE ribose ir tikriausiai nepavyks atsiskaityt lietuviška kortele, tai gi lieka tik tarpininkai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2015 04 09, 12:32)
Labutis,

Ča Vilniuje taip? Mielai prisijungčiau su viena prekyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 04 09, 13:37)
kaip supratau tai siunčia tik DE ribose ir tikriausiai nepavyks atsiskaityt lietuviška kortele, tai gi lieka tik tarpininkai wink.gif

nieko panasaus. yra galimybe "Kauf auf Rechnung", o tai reiskia, kad gavusi prekes gausite saskaita, kuria apmoket turesit per 14 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 09, 13:40)
Ča Vilniuje taip? Mielai prisijungčiau su viena prekyte  4u.gif

Parašiau ir pagalvojau ar verta g.gif norėjau žuvies taukų, bet db Eurovaistinėj -40 proc nuolaida jiems....
Atsakyti
Ar daret kas grazinima i verbaudet.com? Ju salygose parasyta, kad galima per ju siuloma UPS, kuris is namu paima, bet uztat 10 eur nuskaiciuoja uz sia paslauga. Kazin yra kiti budai? Pastu netiktu? Gal jau kad raset jiems siuo klausimu?
Aciu, jei kas pagelbes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 09, 09:31)
jei reikia grazaus pasirodymams tai SM nare dasta uzsiima ju siuvimu. Nuostabus jos triko.

o kur galima jos darbų pasižiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 09, 13:45)
nieko panasaus. yra galimybe "Kauf auf Rechnung", o tai reiskia, kad gavusi prekes gausite saskaita, kuria apmoket turesit per 14 dienu.

šitai supratau, bet tai kaži ar ilgai taip Gretuxxx priiminės, jei visoms reiks sąskaitas siųsti... o jei pradės neapmokėt? g.gif nžn nžn ar nesibaigs gera širdis biggrin.gif nebent draugus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 09, 13:47)
Parašiau ir pagalvojau ar verta  g.gif norėjau žuvies taukų, bet db Eurovaistinėj -40 proc nuolaida jiems....

Kokia dabar ten kaina gaunasi? Nes pradine buvo kosmosas, kiek pamenu unsure.gif
Atsakyti