Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 08:32)
SOS šnd kažkas įvyko. mano 3 el paštai buvo nulaužti. neprisijungiau su savo kodais. atkūriau vieną gmail. paštą, viskas ok. kitą paštą atkūriau. o ten tik šios dienos info. ViSkas dingo!!!!
įėjau į savo gmailą.ten prieš 3 val juntasi iš Izraelio, Indijos, Indonezijos, Lietuvos. aš miegojau aišku

šakės doh.gif doh.gif doh.gif
bet aš kai buvau izraelyje manęs į paštą taip lenngvai net su pass neįleido...reikėjo telefonu gautą kodą įvesti... nes va kita šalis, ne eu ir jie kažkaip griežtai manęs neįleido...bet aišku itišnikam nesunku gal ir tai apeiti verysad.gif
Atsakyti
gal kas sd jungtusi? ar renka as pasijungciau, Telsiai, persiusciau ax.gif
Atsakyti
Nežinau. visiška neviltis.
gmail pašto info dingo to el. pašto, kur buvo visa kelių metų info. paypal prieš 3 val atsiuntęs, kad pastebėjo keistus veiksmus.
gal tarp mūsų yra kompiuterisčių????
greičiausiai kažkas bandė į mano sąskaitas brautis. banke kortelč blokavau, bet info apie pinigų judėjimus nieko nepraneša tel. nes visi kodai namie liko.
labiausiai gaila visų metų info.
kas jungėtės su Garvalin, amazon.fr atsiųskite man laiškus, ką jums siunčiau, nes nežinau, kam ką esu skolinga atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 04 02, 23:40)
Ir aš gundausi batais blush2.gif

http://www.shoes-wor.../Sonderposten_1 niu niekaip nesuprantu kas ten per kainos su nuolaidom raudonom biggrin.gif  Gal didmeninės kokios? g.gif  blush2.gif

Iš ko jie pagaminti,kad tokios kainos blink.gif dermantofkė ?
Ar nebus kaip iš E5Pounds visiškas kitaiskas šlamštas ir dar mažinti 2 dydžiais? biggrin.gif
Gal kuri jau siuntėtės? Pakomentuokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinisgyvenimas: 03 balandžio 2015 - 08:15
apvogė mano paysera
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:19)
apvogė mano paysera

blink.gif siaubas doh.gif
užtat ir brovėsi į el.paštą,kad reikėjo prisijungimo patvirtinimo
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 08:19)
apvogė mano paysera

O siaube unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 09:19)
apvogė mano paysera

doh.gif: nelabai suprantu, bet kaip taip imanoma?ir kaip jus pastebejot , ir ka tokiu atveju daryt keist visus pss?swoon.gif
Mum vakar paspirtuka pavoge , teks kito ieskot. Cia matyt menulio uztemimas veikia bash.gif:
Atsakyti
Viktorija, užjaučiu. Man atrodo payseroj pinigai nedrausti unsure.gif , aš ten niekad nelaikau.
Man prieš 5 m. visą kredito limitą apšvarino, irgi buvo daug reikalų, į policiją ėjau ir pan., bankas po poros mėn. viską grąžino.
Linkiu, kad ir paysera taip pasielgtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 08:19)
apvogė mano paysera

blink.gif tikiuos daug nenuse, stiprybes
Atsakyti
Pirksiu is http://www.clothingattesco.com/ rinksiu kad nuolaida butu 25 svarai. Pirksiu per tuki. Siuntimas i LT pagal svori (1 kg=1.75 eur). Klaipeda, bet galiu persiusti
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 04 03, 09:28)
doh.gif:  nelabai suprantu, bet kaip taip imanoma?ir kaip jus pastebejot , ir ka tokiu atveju daryt keist visus pss?swoon.gif
Mum vakar paspirtuka pavoge , teks kito ieskot. Cia matyt menulio uztemimas veikia bash.gif:

paysera su el paštu susieta. pavogė el. pašto duomenis, pavogė paysra
Papildyta:
QUOTE(kudikiss @ 2015 04 03, 09:29)
blink.gif  tikiuos daug nenuse, stiprybes

beveik 500 eurų sad.gif((
Atsakyti