Labas, gal panevėžietės norėtų jungtis prie Sportsdirect siuntimui pasidalinti?
mergaites, parasiau laiskucius su apmokejimu is bonprix.de-perveskite siandien, nes rytoj noriu is www.everything5pounds.com uzsakineti
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 08, 18:14)
mergaites, parasiau laiskucius su apmokejimu is bonprix.de-perveskite siandien, nes rytoj noriu is www.everything5pounds.com uzsakineti
Ka gero pirksit E5P ?
QUOTE(Nedrasute @ 2015 04 08, 18:53)
Be žodžių.
Kaip nebus nagli vagiai, jei gali vidury baltos dienos apvaginėt ir niekas nė ausų nesukrutina.
Kaip nebus nagli vagiai, jei gali vidury baltos dienos apvaginėt ir niekas nė ausų nesukrutina.
Po tokiu istoriju nusivyliau paysera, norejau irgi pasinaudoti ju paslaugomis, tai atsoko noras.
QUOTE(Niya1986 @ 2015 04 08, 15:56)
Sveiki, gal kas renka SD Vilniuje? prisijungciau ir as
prisirinkau daugiau prekiu tai uzsakyma is sport directo padarysiu as
siuntimas maciau 10 euru tai laukiu 4 ar 5 mergaiciu kad siuntimas butu pigesnis.
Vilnius / fabijoniskes
jeigu kas norit jungtis is kitu miestu siusiu tik per omniva.lt terminala kitu budu niekaip
savo krepselius siuskit man i el.pasta jurga205@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 16:34)
norit anekdoto? Mane šiandien bandė apvogti antrą kartą . Aš jau turbūt tuoj sprogsiu iš nervų.
Paštas neliestas, nes sudėjau visas saugos priemones, nesibrauta į jį, pertikrinau.
O vat į el. paštą gavau pranešimą, kad šiandien 70 eurų bandyta nuskaityti nuo payseros, bet nepavyko, nes ups mane jau penktadienį apvogė... ir ten nieko nebėra
skambinau į banką, sakau kas per bajeriai, o sako ką, pinigų nėra, nepavyko atsiskaityti. Sakau o jums kas penktadienį buvo pranešta, kokie laiškai siųsti su policijos anstpaudais. Tai sako kol policija nieko nesakė, mes nieko nedarom, t.y. su apvogta sąskaita kaip niekur nieko elgiasi.
aš sakau, kad deja bet el. paštas ne prie ko ir jūsų banko slaptažodžiai buvo pakeisti dar penktadienį po vagystės. Tai nebent koks naminukas į mano smegenis įlindo ir padiktavo nusikaltėliams.
Išvadas darykit pačios...
Paštas neliestas, nes sudėjau visas saugos priemones, nesibrauta į jį, pertikrinau.
O vat į el. paštą gavau pranešimą, kad šiandien 70 eurų bandyta nuskaityti nuo payseros, bet nepavyko, nes ups mane jau penktadienį apvogė... ir ten nieko nebėra
skambinau į banką, sakau kas per bajeriai, o sako ką, pinigų nėra, nepavyko atsiskaityti. Sakau o jums kas penktadienį buvo pranešta, kokie laiškai siųsti su policijos anstpaudais. Tai sako kol policija nieko nesakė, mes nieko nedarom, t.y. su apvogta sąskaita kaip niekur nieko elgiasi.
aš sakau, kad deja bet el. paštas ne prie ko ir jūsų banko slaptažodžiai buvo pakeisti dar penktadienį po vagystės. Tai nebent koks naminukas į mano smegenis įlindo ir padiktavo nusikaltėliams.
Išvadas darykit pačios...
o sakykit kaip cia is payseros istrauke jusu pinigelius ? jeigu ne per el.pasta ?
kokie dar budai yra ? man pasirade labai smalsu nes kazkaip ta paysera labai patogi atsiskaityti
QUOTE(Nedrasute @ 2015 04 08, 15:47)
O as pasiemiau. Kazkaip susisviete, kad verta.
Nu niekaip is coocon'o napagaunu, isparduota ir isparduota.
Nu niekaip is coocon'o napagaunu, isparduota ir isparduota.
as šitą mažylį iš eurovaistinės dėl buteliuko nusipirkau (išnaudojau ir vis pasipildau is cocoon to 500 ml), nes baisiai nepatogu puslitriniais bambaliais vonioje savo gležnas lentynėles nukrauti, o čia jei kur važiujoam, vos ne į rankinuką įsimetei
QUOTE(darlia25 @ 2015 04 08, 18:14)
po prekiu ykelimo? bus galima jungtis?
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 04 07, 12:48)
Renku užsakymą iš
http://www.clothingattesco.com/
Rinksiu min 100svarų, kad gaučiau 25svarų nuolaidą. Siųsiu tiesiai į LT, siuntimas 20svarų, šitą siuntimo mokestį ir dalinsimės visos.
Pirmenybę teikiu siuntimui lpexpress terminalu arba paštu, o gyvenančios prie BIG galėtų tiktis su mano vyru po darbo kurią dieną, 17-18val.
Jei norit, laukiu krepšų wwaidutukas@yahoo.com
http://www.clothingattesco.com/
Rinksiu min 100svarų, kad gaučiau 25svarų nuolaidą. Siųsiu tiesiai į LT, siuntimas 20svarų, šitą siuntimo mokestį ir dalinsimės visos.
Pirmenybę teikiu siuntimui lpexpress terminalu arba paštu, o gyvenančios prie BIG galėtų tiktis su mano vyru po darbo kurią dieną, 17-18val.
Jei norit, laukiu krepšų wwaidutukas@yahoo.com
Junkites. Noriu surinkti daugiau mergaiciu kad siuntimas butu mazesnis. Esam penkiese kolkas
QUOTE(sanet @ 2015 04 08, 20:54)
po prekiu ykelimo? bus galima jungtis?
taip-kai tik ikels naujienas, tai iki 12 val parasykite savo norus jei norite prisijungti-rinksiu kad gautusi ne daugiau kaip po 7.90 euru uz viena. ikelia maciau paltuka-bandysiu rizikuoti ji uzsisakyti-gal rankoves nebus trumpos ir manau jis bus su vilna https://www.facebook...8...4947&type=1
QUOTE(Galla @ 2015 04 08, 08:29)
pirksiu šią savaitę, jei tinka atsiėmimas Jeruzalėje arba Gedimino prospekte - siųskit pirkimai1234@gmail.com, SEB bankas
o kodukas dar vis galioja - 5 proc?
QUOTE(gretuxxx @ 2015 04 08, 10:56)
Angliškas HM irgi SALE paleido
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 08, 17:05)
Kazkaip pazistama situacija, kai praktiskai pasakai policijai pavardes, bet niekas nevyksta...
Aga, tikrai taip Man prieš kokius 4 metus teko turėt reikalų su policija dėl internetinių sukčiavimų, jie susisiekė su interneto tiekėjais, iš kokio IP buvo jungtasi, tas IP buvo kintamas ar kažkas panašaus, neatmenu jau, bet jie man parodė išsikvietę gal kokius 20 lapų iš abiejų pusių su galimais telefono numeriais, iš kurių jungėsi sukčiai Keli šimtai turbūt numerių, gal tūkstančiai Va sako čia kažkur yra sukčiaus numeris, bet mes neturim nei laiko, nei noro jų visų tikrint Na čia aš suprantu, tiek to Bet va man paprašius duomenų kopijos, galvojau pasinagrinėsiu telefonus laiko turėdama pati (nes sukčius buvo iš mane pažįstančių žmonių rato), tai NEDAVĖ !!! NEGALIMA !!! Ir dar liepė pasirašyt, jog tipo baigiu tyrimą PATI O man iki gimdymo buvo likusios gal porą savaičių, tai ir pasirašiau, neturėjau noro kovot su vėjo malūnais
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 16:34)
norit anekdoto? Mane šiandien bandė apvogti antrą kartą
Parasiau pareiskima ir as policijai, ziuresim ar kas nors cia bus is to naudos... Paviesinsiu ir payseros laiskus, is kuriu matosi, jog jiems visiskai nei silta, nei salta!
1 atsakymas i mano istorijos pranesima ir reikalavima pasiaiskinti ir grazinti nuostolius:
Laba diena,
Apgailestaujame, kad Jums teko patirti nemalonumų.
Rekomenduojame kuo skubiau pasikeisti savo el.pašto slaptažodį, kad kiti asmenys nepasinaudotų Jūsų el.paštu bei neturėtų
galimybės prisijungti prie Paysera paskyros.
2 atsakymas:
Laba diena,
Rekomenduojame kreiptis tiesiogiai į policiją dėl šio įvykio, kad pradėtų ikiteisminį tyrimą.
Tiesa, noriu pasidziaugti, kad grazino man loterija, kuriai buvo pervesta, tuos 5 euriukus nuvogtus.