Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Amrinasta @ 2015 04 07, 08:40)
Klausimas dar dėl Payseros, o jums leidžia papildomai indentifikuotis per banką internetu, man jau kuris laikas, pabandžius per banką, išmeta su pasiūlymu vėl iš naujo prisijungti  g.gif .

norit anekdoto? Mane šiandien bandė apvogti antrą kartą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aš jau turbūt tuoj sprogsiu iš nervų.
Paštas neliestas, nes sudėjau visas saugos priemones, nesibrauta į jį, pertikrinau.
O vat į el. paštą gavau pranešimą, kad šiandien 70 eurų bandyta nuskaityti nuo payseros, bet nepavyko, nes ups mane jau penktadienį apvogė... ir ten nieko nebėra
skambinau į banką, sakau kas per bajeriai, o sako ką, pinigų nėra, nepavyko atsiskaityti. Sakau o jums kas penktadienį buvo pranešta, kokie laiškai siųsti su policijos anstpaudais. Tai sako kol policija nieko nesakė, mes nieko nedarom, t.y. su apvogta sąskaita kaip niekur nieko elgiasi.
aš sakau, kad deja bet el. paštas ne prie ko ir jūsų banko slaptažodžiai buvo pakeisti dar penktadienį po vagystės. Tai nebent koks naminukas į mano smegenis įlindo ir padiktavo nusikaltėliams.
Išvadas darykit pačios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 08 balandžio 2015 - 15:36
siaubo filmas ne kitaip lotuliukas.gif

kur rasti pirkti triko - body gimnastikai ?? ar esat kas pirkę
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 04 08, 15:42)
kur rasti pirkti triko - body gimnastikai  ?? ar esat kas pirkę

Maxėj šią savaitę viršutiniams rūbams 30% nuolaida. Netiktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 04 08, 16:42)
siaubo filmas ne kitaip lotuliukas.gif
kur rasti pirkti triko - body gimnastikai  ?? ar esat kas pirkę

As penkiametei esu pirkusi is SD ir HM. SD dabar paziurejau nelabai ka radau, amazon.co.uk yra daug- http://www.amazon.co...DIRI,B00UAU3KSE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madampipi: 08 balandžio 2015 - 15:59
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 15:34)
norit anekdoto? Mane šiandien bandė apvogti antrą kartą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Aš jau turbūt tuoj sprogsiu iš nervų.
Paštas neliestas, nes sudėjau visas saugos priemones, nesibrauta į jį, pertikrinau.
O vat į el. paštą gavau pranešimą, kad šiandien 70 eurų bandyta nuskaityti nuo payseros, bet nepavyko, nes ups mane jau penktadienį apvogė... ir ten nieko nebėra
skambinau į banką, sakau kas per bajeriai, o sako ką, pinigų nėra, nepavyko atsiskaityti. Sakau o jums kas penktadienį buvo pranešta, kokie laiškai siųsti su policijos anstpaudais. Tai sako kol policija nieko nesakė, mes nieko nedarom, t.y. su apvogta sąskaita kaip niekur nieko elgiasi.
aš sakau, kad deja bet el. paštas ne prie ko ir jūsų banko slaptažodžiai buvo pakeisti dar penktadienį po vagystės. Tai nebent koks naminukas į mano smegenis įlindo ir padiktavo nusikaltėliams.

Kazkaip pazistama situacija, kai praktiskai pasakai policijai pavardes, bet niekas nevyksta... Liudna labai. Man atrodo pas mus vis dar nemoka intrrnetiniu vagysciu tirti...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 04 08, 17:05)
Kazkaip pazistama situacija, kai praktiskai pasakai policijai pavardes, bet niekas nevyksta... Liudna labai. Man atrodo pas mus vis dar nemoka intrrnetiniu vagysciu tirti...

šioje vietoje kol kas aš apšalus nuo "tipo" banko požiūrio.
Jei gavai pranešimą apie duomenų vagystes imi ir tiri banko viduje, juolab, kad aš tokia ne viena... o čia, jie net nereagavo.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 17:27)
šioje vietoje kol kas aš apšalus nuo "tipo"  banko požiūrio.
Jei gavai pranešimą apie duomenų vagystes imi ir tiri banko viduje, juolab, kad aš tokia ne viena... o čia, jie net nereagavo.

O koks bankas? Nu košmaras koks tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 08, 17:39)
O koks bankas? Nu košmaras koks tai doh.gif

mylima Paysera. Nors jo banku negalima vadinti, čia elektroninių pinigų įstaiga, nors vis tiek pavaldi Lietuvos bankui. Buvo labai juokinga traukti išrašus su pavogtomis lėšomis, o viršuj puikuojasi įrašas: saugus atsiskaitymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 08 balandžio 2015 - 16:48
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 17:46)
mylima Paysera. Nors jo banku negalima vadinti, čia elektroninių pinigų įstaiga, nors vis tiek pavaldi Lietuvos bankui. Buvo labai juokinga traukti išrašus su pavogtomis lėšomis, o viršuj puikuojasi įrašas: saugus atsiskaitymas  lotuliukas.gif

Aaaa, aš galvojau, kad ji kažkuriam konkrečiam bankui priklauso ax.gif . Tai jūs Payseros kontaktiniu numeriu ir skambinot?
Tai visokie svingai, įtariu, irgi baisiai nepatikimi.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 17:34)
norit anekdoto? Mane šiandien bandė apvogti antrą kartą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Aš jau turbūt tuoj sprogsiu iš nervų.

O identifikaciją iš el.pašto į telefoną arba el.bankininkystę nebuvai pakeitus? g.gif
Nu bet šakės, akivaizdžiai dar taip, nieko net nebijo matosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri naudojosi www.siuskpigiau.lt paslaugomis? O gal kuri zinote koks yra pigiausias ir greiciausias budas persiusti dokumentus is LT i kita Europos sali? 4u.gif Kaip privatus asmuo, ne imone.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 08, 16:34)
norit anekdoto?

Be žodžių.

Kaip nebus nagli vagiai, jei gali vidury baltos dienos apvaginėt ir niekas nė ausų nesukrutina. doh.gif
Atsakyti