Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MYG @ 2015 04 06, 11:05)
O jus LT nenorit pasidaryt? Tikrai yra ir kokybisku ir kainu geru. 4u.gif

nežinau kur gerų ieškot???? jei kavą su tokiais gaminat, tai turbūt žinot, kad labai skonis priklauso nuo aparatčiuko, ką daryt, imčiau aš tą iš Italijos gal, bet nieko nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Ieškau kas pasidalintų su manimi šią Biodermos micelinio vandens pakuotę http://www.cocooncen...500ml/5394.html. Su 5 proc nuolaida. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2015 04 05, 23:42)
Tai kad pukinis tas GAP kombis, gi aprasyme parasyta smile.gif

kiek pamenu ir prie toddler striukiu rase, kad pukines, bet kas gavo is gap.eu, visu ne pukai buvo. Del siltumo...sake, kad siltos ir ne pukines.
Siaip man GAP viskas nerealiai patinka wub.gif Ir vaikui, ir man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 06, 11:13)
Ieškau kas pasidalintų su manimi šią Biodermos micelinio vandens pakuotę http://www.cocooncen...500ml/5394.html. Su 5 proc nuolaida. Vilnius.

As noreciau. Bet pati uzsakinet dar bijau.... blush2.gif

Ieskau, kas priimtu su nediduku uzsakymu is cocooncenter su persiuntimu. Reik auksiniu kaukiu mudviem su kolege. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 04 06, 11:14)
kiek pamenu ir prie toddler striukiu rase, kad pukines, bet kas gavo is gap.eu, visu ne pukai buvo. Del siltumo...sake, kad siltos ir ne pukines.
Siaip man GAP viskas nerealiai patinka  wub.gif Ir vaikui, ir man  wub.gif

Esu pirkusi ne vieną kombį būtent iki 24mėn dydžio iš gap.eu, tai visi pūkiniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 04 06, 10:09)
Mergaitės, gal kur užmatėte vaikiškas kostiumines kelnes - randu tik next'e, o gal dar kur vokiečiuose yra, bet nežinau kaip vadinasi, tai ir nežinau kur ir ko ieškoti  blush2.gif

Asdoj, Tesco, Matalan, Marks spencer pasidairykit mokyklinių prekių skyriuje 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu clothingattesco.com uz 100£, kad butu 25% nuolaida.
siusiu per tuki.
galit jungtis smile.gif
Atsakyti
dives, 2vnt siuntimas 11.20€ 4u.gif

O niekas cocooncenter Klp neperka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 04 06, 10:09)
nežinau kur gerų ieškot????  jei kavą su tokiais gaminat, tai turbūt žinot, kad labai skonis priklauso nuo aparatčiuko, ką daryt, imčiau aš tą iš Italijos gal, bet nieko nesuprantu verysad.gif

"Metalo amžius" atrodo taip. Bent Kaune pas mus yra tos pačios firmos. Kainos maždaug 130- 170 litais buvo. Aisku,pirkau pries gerus metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aset: 06 balandžio 2015 - 10:57
QUOTE(Aset @ 2015 04 06, 11:56)
"Metalo amžius" atrodo taip. Bent Kaune pas mus yra tos pačios firmos. Kainos maždaug 130- 170 litais buvo. Aisku,pirkau pries gerus metus.

Sita parde ir vilniuje yra Panoramoje pirmam aukste salia knygyno.
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2015 04 06, 11:56)

[quote=proksi,2015 04 06, 12:14]
Sita parde ir vilniuje yra Panoramoje pirmam aukste salia knygyno.
[/quote
nu taigi aš iš periferijos...Panevėžys, man tik interas lieka, kas pasakys ką ten spaust, pirkčiau iš IT 4u.gif

o gal kas ir jungtis norėtų, pigiau vistiek gaunas...??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 06 balandžio 2015 - 11:23
QUOTE(me2za @ 2015 04 06, 10:35)
Asdoj, Tesco, Matalan, Marks spencer pasidairykit mokyklinių prekių skyriuje 4u.gif

ačiū, net nežinojau kai kurių parduotuvių bigsmile.gif
Atsakyti