Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vaje, Viktorija - stiprybės stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 03 balandžio 2015 - 21:00
QUOTE(Kriiste @ 2015 04 03, 21:18)
su lele taip pat - ji dar stipriai maza jai... nebent labai paprasta, bet jei normali, brangi lele, idomi - prarasit galimybe matyt ziburelius vaiko akyse, nuostaba ir susizavejima - nes tai jau bus nebe stebuklas, matytas, turetas, kad ir kitoks, bet is tos pacios serijos...

Ta taip, suprantu. Pirkau is tiesu todel, kad reikejo masinytes su zuikiu, kuria jau dabar stumdo ir vezioja po visus namus, puikiai ideda i ja, kas priklauso, visai ne aukstyn galva tongue.gif Nes perkant antras zaislas buvo nemokamai, o i ta lele seniai zlibinau amazone ir vat tau bigsmile.gif Cia taip LT Mothercare bigsmile.gif O vat sunus butinai pasisove nupirkti lelyte, su teciu nuejo ir nupirko. Kaip uzdraust, kai sesiametis uz 'savo' pinigelius nori sesei dovana ir butent lelyte unsure.gif todel ir pirko man nematant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 balandžio 2015 - 21:03
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 03, 22:02)
Ta taip, suprantu. Pirkau is tiesu todel, kad reikejo masinytes su zuikiu, kuria jau dabar stumdo ir vezioja po visus namus, puikiai ideda i ja, kas priklauso, visai ne aukstyn galva tongue.gif Nes perkant antras zaislas buvo nemokamai, o i ta lele seniai zlibinau amazone ir vat tau bigsmile.gif Cia taip LT Mothercare bigsmile.gif O vat sunus butinai pasisove nupirkti lelyte, su teciu nuejo ir nupirko. Kaip uzdraust, kai sesiametis uz 'savo' pinigelius nori sesei dovana ir butent lelyte unsure.gif todel ir pirko man nematant lotuliukas.gif

nu cia jau taip - brolio dovana pati svarbiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 03, 20:12)
Kriiste, todel ir klausiu, kaip cia kas. Nes su sunum gi to vezimelio tiek ir reikejo, kad pastumdytu. Visi stumdukai buvo labai reikalingi, bet visi sudralinti. Todel ir pamasciau apie vezimeli. Bet pasiklausius draugu ir jusu supratau, kad tai veliau yra super dovana mergaitems ir lauksiu tinkamo laiko.
O pirkti tikrai neperkam, kad reikia. Gaus kiaule, kur ant jos spirtis reikia ir dar lele.. Nors ir lelei dar anksti, bet.. man gal labiau reikejo lotuliukas.gif O turi minksta lele is lamaze ir gerai. Tai tik paemiau simboliskai medini stumduka, bus nuo seneliu prie vokelio biggrin.gif Prase kazko simboliskai, nes sunaus antyte tokia jau pagyvenus labai biggrin.gif

Viktorija 4u.gif

Mano metinukei, kai pradėjo vaikščioti - tai vežimukas dabar vienas mylimiausių žaisliukų. Stumdo ir stumdo, pakaitom su tokiu mediniu stumduku - kur žaisliukas ant ilgo medinio koto (kaip suprantu apie tokį ir kalbi).
Bet vežimukas - būtent toks miniatiūrinis, lengvas. Yra dar ir sunkesnis, lopšio tipo, tai to taip gerai nevairuoja, negali manevruoti, kilnoti, tai ir neima. O tą mažiuką labai mėgsta. Tad aš gal tokį mažą visai ir dabar dovanočiau, o kai paaugs - galima didesnį, rimtesnį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 03 balandžio 2015 - 21:23
Dėl lėlių. Mano vyresnysis irgi sūnus, bet mažajai 1-ojo gimtadienio proga krikšto tėvai padovanojo sėdimą vežimėlį ir lėlę. Tai lėlę "paslėpėm" nes buvo smulkių priedų, bet mielai vežiojo paprastą mažą plika galva kažkokį maximini leliuką biggrin.gif 4-ojo gimtadienio proga patys nupirkom lopšinį...rožinį (man nepatinka ši spalva), na būtumėt matę kaip žibėjo vaiko akys mirksiukas.gif ir tą lėlę davėm, nes ji verkia, čiulpia ir t.t. bet ne Baby bornas. tai vat tokio amžiaus tikrai žaidė ir žaidžia dabar nurengia aprengia, sūpuoja, valo užpakalį biggrin.gif , na visi mamiški reikalai. Vežimą pirkom Vaikutyje toks panašus.
Atsakyti
ar kaune dar kas perkate is mytoys?prisijungciau su viena preke smile.gif
Atsakyti
Pirksiu SD Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 03, 16:16)
Na mano istorija su atomazga.

Viktorija 4u.gif
Beje, o ar turi kokių versijų kaip buvo pavogti gmailo prisijungimo duomenys? g.gif Nes šioje istorijoje, kaip suprantu, nuo to viskas ir prasidėjo. Ir man, asmeniškai, irgi būtent prarasta gmaile esanti informacija, įvairūs asmeniniai dokumentai, asmens duomenys, atrodo labai žiauriai... Rimtai susimąsčiau, ką profilaktiškai reiktų daryt, kad neatrodytų taip pavojinga g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pasisakymus 4u.gif

Man Viktorijos istorija keista, nes nu plempa, gi reikia smegenu, kad padaryti tokias makles. Del 500 euru? g.gif
Tai persasi viena mintis - ne tiek daug smegenu reikia, kad taip apsvarinti g.gif Nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2015 04 03, 21:34)
ar kaune dar kas perkate is mytoys?prisijungciau su viena preke smile.gif

Prisijungciau ir as is Kauno. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 03, 22:21)
Aciu visoms uz pasisakymus 4u.gif

Man Viktorijos istorija keista, nes nu plempa, gi reikia smegenu, kad padaryti tokias makles. Del 500 euru? g.gif
Tai persasi viena mintis - ne tiek daug smegenu reikia, kad taip apsvarinti g.gif Nesuprantu unsure.gif

gal jie bandydami nezinojo, kiek ten jus ras. o kai rado, tai negi paliks tuos 500. eme tiek, kiek buvo.
Atsakyti
gal kas žino - nuo kiek pinigų UK taikomi kokie nors mokesčiai (siunčiant iš trečiųjų šalių)?
Atsakyti