Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kipitun @ 2015 04 03, 10:22)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk/ 
Su 5 proc kodu viskam (bent jau taip rašo, dar netikrinau).

Gal zinot iki kada nuolaida? g.gif Prisijungciau, bet kazkoks prasluotas tas cocooncenter, bent jau mano prekes krepselyje beveik visos out of stock doh.gif Gal papildytu greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 03, 14:56)
O koki pirkti? Babybjorno? unsure.gif

Buvau radusi lyg Tako vežimą lėlei. Tvirtas tvirtas, ir lopšinis, ir sportinis viename. Kaina buvo nelabai graži. Gal 250 lt pernai kainavo... O Babyborn nezinau kokybes vezimelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 04 03, 15:44)
nu taip, Visa electron debetinė ax.gif su ja ir M&S perku.
aš žalia dar pirkimuose, bet va pabandžiau ir praleido blush2.gif
tai kol negausiu prekių- nenurimsiu biggrin.gif

tik cancelino vieną prekę, bet pinigai rezervuoti su ta preke g.gif bet gal nuskaičiuos mažiau blush2.gif

Ačiū už mintį biggrin.gif Apsipirkau savo debetine Visa elektron biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 04 03, 11:22)
Renku http://www.cocooncenter.co.uk/ 
Su 5 proc kodu viskam (bent jau taip rašo, dar netikrinau). Rinksiu iki nemokamo siuntimo, nebūtinai skubaus.
Tik Vilnius. Atsiėmimas Perkūnkiemyje arba dienos metu Gerosios vilties g.
Priimu tvarkingus krepšelius, laiško pavadinime prašau įrašyti niką, parduotuvę, tel.Nr.
vygante.r@gmail.com

Primenu smile.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 03, 15:50)
Gal zinot iki kada nuolaida? g.gif Prisijungciau, bet kazkoks prasluotas tas cocooncenter, bent jau mano prekes krepselyje beveik visos out of stock doh.gif Gal papildytu greitai g.gif

Iki pirmadienio nuolaida.
Kaip tik manau, kad per savaitgalį labai sparčiai dinginės prekės. O po švenčių gal ir papildys.
Mano prekės kol kas yra visos. Junkimės merginos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 04 03, 14:51)
Buvau radusi lyg Tako vežimą lėlei. Tvirtas tvirtas, ir lopšinis, ir sportinis viename. Kaina buvo nelabai graži. Gal 250 lt pernai kainavo... O Babyborn nezinau kokybes vezimelio smile.gif

Kiek siunciausi ir isbandziau , sitas geriausias
http://www.dealsdire...-stroller-pram/
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 04 03, 15:48)
pirmasis trumpam, greit sulus  mirksiukas.gif

jetau.. o koks nesulus??? unsure.gif

aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Mergytes as ir ne i tema blush2.gif kur uz padoresne kaina siuvineja ant pirkiniu maiseliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 04 03, 16:04)
jetau.. o koks nesulus??? unsure.gif

aciu uz nuomones 4u.gif

Sulus gal ir greit, musu irgi suluzo panasus (bernui, deja tuo metu melyno neradau, vazinejo su roziniu), bet paziuresit ar isvis "limpa" ir tam suluzus nupirksit rimtesni. O gal isvis nezais, nesuprasi gi tu vaiku smile.gif
Atsakyti
vežimukai tokie kaip pirmas mano abiem dukrytėm atitarnavo.tarnauja ir tanaus smile.gif susilankstai ir įsimeti į sodą//vietos neužima... nelabai suprantu kam ten sulušti reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 03, 13:14)
Pas beatrice man ziauriai skanus tortai, o ypac subtiliai papuosia. Man 1,5 kg tortas krikstynom kainavo 89 litai. Bet tai buvo 2011 metai biggrin.gif nuo yada kepu tortus pati biggrin.gif realiai kaina apie 45 litus tada buvo.

aišku, mastau irgi dėl krikštynų - išsirinkau kur 1kg 20€ kainuoja, pradedu mastyti kad brangoka g.gif
Atsakyti
Viktorija, nerandu jūsų telefono.
Atsakyti
O kur jus randat ta Cocooncenter nuolaida? g.gif
Atsakyti