Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

Pagaliau garsioji Bosch džiovyklė jau pas mane thumbup.gif šitiek laukiau thumbup.gif dabar tik nekantrauju išbandyti, tik ardau ir kažkaip tikėjausi batų dėklo...ar aš čia prisisvajojau? unsure.gif
Atsakyti
Kažkokia neaiški instrukcija doh.gif o vandens garama užtenka 300ml? Tiek supyliau ir vistiek dega lemputė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 04 29, 17:07)
Pagaliau garsioji Bosch džiovyklė jau pas mane thumbup.gif šitiek laukiau thumbup.gif dabar tik nekantrauju išbandyti, tik ardau ir kažkaip tikėjausi batų dėklo...ar aš čia prisisvajojau? unsure.gif

Nusipirksite kaip mpapildoma prieda +/-40 EUR...nors turejo duoti dovanu jai pirkote is rimtos firmos
Atsakyti
O kaip su tais garais gal patarsit? Nes supyliau visą normą, o indikatorius dega.

Visą vakarą prasėdėjau su savo dviem naujom draugėm thumbup.gif tokią lengvą apžvalgą galiu parašyti. Tik kadangi rašau per telefoną, nemoku numerių nukopijuoti, bet džiovyklė yra populiarioji bosch. Pliusai aišku minkšti nesuglamžyti skalbiniai. Minusas kaip minėjau nemoku įjungti garų. Vėliau išskalbiau, seniai šios dienos laukusį storą pledą. Skalbyklė pasidarbavo puikiai, o va džiovyklė kažkaip nenorėjo su juo dirbti. Antrą kartą jau spaudžiau papildomqi kad čia storas/daugiasluoksnis, plius tris saulutes įjungiau. Pasuko 3 min ir išjungė. Pledas vistiek drėgnokas lengvai tai išnešiau į balkoną...gerai, kad iš to džiaugsmo šniūrų nenupjausčiau dar biggrin.gif
Kitas reikalas, mano naujoj skalbyklėj yra garai, tai įdėjau keletą rūbų panešiotų ir keletą visiškai švarių, su tiesiog nuo stovėjimo atsiradusiu kvapu. Tai jungiau grynai kvapams panaikinti, po to dar kartą atnaujinti, tai tik vos vos kažkas pasikeitė. Tikiuosi džiovyklė šiuo klausimu geriau pasirodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 04 29, 22:33)
O kaip su tais garais gal patarsit? Nes supyliau visą normą,  o indikatorius dega.

Visą vakarą prasėdėjau su savo dviem naujom draugėm  thumbup.gif tokią lengvą apžvalgą galiu parašyti. Tik kadangi rašau per telefoną, nemoku numerių nukopijuoti, bet džiovyklė yra populiarioji bosch. Pliusai aišku minkšti nesuglamžyti skalbiniai. Minusas kaip minėjau nemoku įjungti garų. Vėliau išskalbiau, seniai šios dienos laukusį storą pledą. Skalbyklė pasidarbavo puikiai, o va džiovyklė kažkaip nenorėjo su juo dirbti. Antrą kartą jau spaudžiau papildomqi kad čia storas/daugiasluoksnis, plius tris saulutes įjungiau. Pasuko 3 min ir išjungė. Pledas vistiek drėgnokas lengvai tai išnešiau į balkoną...gerai, kad iš to džiaugsmo šniūrų nenupjausčiau dar biggrin.gif
Kitas reikalas, mano naujoj skalbyklėj yra garai, tai įdėjau keletą rūbų panešiotų ir keletą visiškai švarių, su tiesiog nuo stovėjimo atsiradusiu kvapu. Tai jungiau grynai kvapams panaikinti, po to dar kartą atnaujinti, tai tik vos vos  kažkas pasikeitė. Tikiuosi džiovyklė šiuo klausimu geriau pasirodys  unsure.gif

Pripilkite distiliuoto vandens kol bus neberodomas simbolis užpildyti talpą.Jai nedingsta bandykite įjungti mygtuką START.
Dar karta pasikartosiu prieš džiovinamt drabužius pasiskaitykite intrukcija....nes įdėti ir įjungti džiovinimo programą dar neviskas ką reiikia žinoti......
Atsakyti
Sveiki,

pribrendo ir mūsų namuose reikalas džiovyklės pirkimui. parduotuvėj kaip ir nusižiūrėjom LG RC9055AP3Z.
lb norėčiau išgirsti patyrusiųjų nuomonės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo u0gienė: 02 gegužės 2015 - 16:11
QUOTE(u0gienė @ 2015 05 02, 16:11)
Sveiki,

pribrendo ir mūsų namuose reikalas džiovyklės pirkimui. parduotuvėj kaip ir nusižiūrėjom LG RC9055AP3Z.
lb norėčiau išgirsti patyrusiųjų nuomonės  ax.gif

Yra daug geresnių firmų kurios turi didesnę džiovyklių gamybos patirtį todėl nelabai rekomenduočiau žiūrėti LG firmos produkciją....
Atsakyti
Man su tais garais tai vistiek nežinomybė kažkokia. Kad lygina tai tikrai, bet kvapo tai nei karto nepašalino. Kas naudojat, pasidalinkit patirtim kaip tai darot? Gal aš kažko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 05 07, 06:55)
Man su tais garais tai vistiek nežinomybė kažkokia. Kad lygina tai tikrai, bet kvapo tai nei karto nepašalino. Kas naudojat, pasidalinkit patirtim kaip tai darot? Gal aš kažko nežinau  biggrin.gif

Žiūrint koks tas kvapas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 04 29, 20:04)
Nusipirksite kaip mpapildoma prieda +/-40 EUR...nors turejo duoti dovanu jai pirkote is rimtos firmos

ką reiškia jei pirkote iš rimtos firmos turėjo duoti dovanų? aš pirkau iš rimtos firmos, bet batų dėklo nebuvo, o ir topo centre batų dėklo taip pat neduoda biggrin.gif

QUOTE(Thea! @ 2015 05 07, 07:55)
Man su tais garais tai vistiek nežinomybė kažkokia. Kad lygina tai tikrai, bet kvapo tai nei karto nepašalino. Kas naudojat, pasidalinkit patirtim kaip tai darot? Gal aš kažko nežinau  biggrin.gif

nezinau, as ir po dziovykles isdziovinimo, vis tiek pralyginu drabuzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 07, 13:36)
ką reiškia jei pirkote iš rimtos firmos turėjo duoti dovanų? aš pirkau iš rimtos firmos, bet batų dėklo nebuvo, o ir topo centre batų dėklo taip pat neduoda biggrin.gif
nezinau, as ir po dziovykles isdziovinimo, vis tiek pralyginu drabuzius biggrin.gif

na vadinasi rimti pardavėjai Jums parduos...vilnos/batų krepši...Topo centars niekada nedovanoja tokių priedų jie juos parduoda..
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 05 07, 10:11)
Žiūrint koks tas kvapas.... g.gif

Tarkim nuo pažastų dezodoranto,ar lengvo prakaito, nes vyras antrą kartą nenešioja marškinių ar maikių, viską skalbt. Labai tikėjausi,kad tie garai padės šiuo klausimu.
Na šie gal ir per smarkūs kvapai,bet tarkim ne kartą bandžiau savo rūbus garinti, kurie yra švarūs, išskalbti, tiesiog ilgai stovėję spintoj nejudinami,tarkim vasariniai, jie tokį kvapą įgavę nuo stovėjimo. Nėra jis smarkus,bet mane labai erzina schmoll.gif turiu vėl skalbti verysad.gif
Atsakyti