Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(speedy @ 2015 04 23, 17:03)
Pasiskaitinėkite 1-2 temas atgal: ten apie tas džiovykles "malta-permalta" viskas.

Esu perskaitęs visą 5, 6 ir 7 temas. Bet būtent, kad "primalta", o argumentų, pasidalinimo patirtimi - 0. Kažkaip keistai... Pvz aš, iš asmeninės patirties, tik didžiausiam priešui linkėčiau Elektrolux šaldytuvo ( užtai taip įtartinai ir į kitą jų produkciją žiūriu).
O dėl džiovyklių, vis labiau kyla noras tiesiai iš vokietijos jų rinkai skirtą gaminį parsivežt...
Atsakyti
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 23, 17:12)
Esu perskaitęs visą 5, 6 ir 7 temas. Bet būtent, kad "primalta", o argumentų, pasidalinimo patirtimi - 0. Kažkaip keistai... Pvz aš, iš asmeninės patirties, tik didžiausiam priešui linkėčiau Elektrolux šaldytuvo ( užtai taip įtartinai ir į kitą jų produkciją žiūriu).
O dėl džiovyklių, vis labiau kyla noras tiesiai iš vokietijos jų rinkai skirtą gaminį parsivežt...

Tai kad jų rinkai gamina tose pačiose gamyklose tik mes priskirti prie Skandinavijos.....Dėl šaldytuvų sutinku 100 procentu Electrolux visai neverti ....Dėl džiovyklių tai esu girdėjusi pagenda tiek Bosch tiek Electrolux...bet kokiu atveju 3% išvažiuoja broko iš gamyklos to niekas nepaneigs...
Jūsų atveju pirkdami džiovykle galima nusipirkti papildoma garantija iki 5 metų tuo atveju turėsite 7 metų nenutrūkstamą garantiją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 balandžio 2015 - 17:33
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 23, 19:12)
Esu perskaitęs visą 5, 6 ir 7 temas. Bet būtent, kad "primalta", o argumentų, pasidalinimo patirtimi - 0. Kažkaip keistai... P

Nežinau, kas Jums, asmeniškai, argumentai. Bet ten informacijos sočiai. Ir iš patirčių ir iš kitur. Kažkada, gal prieš 20 metų, turėjome tokį terminą "užmauti ant galvos". Matyt Jums reikia eiti į parduotuvę ir ten Jums atliks šią procedūrą: pačiupinėsite skardą, paklausysite protingų kalbų "į temą" ir būsite laimingas. Visais atvejais neturėsite galimybės palyginti vienos su kita.
bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 04 23, 17:45)
Nežinau, kas Jums, asmeniškai, argumentai. Bet ten informacijos sočiai. Ir iš patirčių ir iš kitur. Kažkada, gal prieš 20 metų, turėjome tokį terminą "užmauti ant galvos". Matyt Jums reikia eiti į parduotuvę ir ten Jums atliks šią procedūrą: pačiupinėsite skardą, paklausysite protingų kalbų "į temą" ir būsite laimingas. Visais atvejais neturėsite galimybės palyginti vienos su kita.
bye1.gif

Nenoriu užkurti "fleimo", bet jei pacituotumėte argumentus, tai būtų liuks. Nes matau, kad esatę linkęs konfliktuoti, o ne argumentuoti. Tebūnie taika ;-)
Atsakyti
Pradėkime nuo to, kad man VISIŠKAI NESVARBU ką Jūs pirksite.
Bet aš turiu pakankamai žinių ir patirties. Puikiai žinau, kaip parduodama parduotuvėse, daug žinau apie tai, ką kalbu. Jei manote, kad durelių pačiupinėjimas viską paaiškina - Jūsų reikalas. Tai ir yra Jūsų argumentas Jums. Todėl nematau jokio reikalo su Jumis (asmeniškai) gaišti savo laiką. Tiesiog surasite, kas Jums maloniai parduos Bosch džiovyklę ir viskas bus ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 balandžio 2015 - 06:48
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 23, 19:02)
Nenoriu užkurti "fleimo", bet jei pacituotumėte argumentus, tai būtų liuks. Nes matau, kad esatę linkęs konfliktuoti, o ne argumentuoti. Tebūnie taika ;-)

drinks_cheers.gif

QUOTE(speedy @ 2015 04 24, 07:46)

*Bet aš turiu pakankamai žinių ir patirties. Puikiai žinau, kaip parduodama parduotuvėse, daug žinau apie tai, ką kalbu.
**Jei manote, kad durelių pačiupinėjimas viską paaiškina - Jūsų reikalas. Tai ir yra Jūsų argumentas Jums.
***Todėl nematau jokio reikalo su Jumis (asmeniškai) gaišti savo laiką.

*kad jau tiek daug zinote ir patirties daug turite, kodel nesugebate paprastai imti ir isdėstyti visus argumentus lyginant Bosch ir Elektroliux džiovyklių konkrecius modelius, del kurių šioje ir praeitose temos vyksta daugiausiai diskusijų? Ar tiesiog nenusimanote, o tik rašote kad nusimanote? g.gif
**o ne nuo durelių atsidarymo viskas ir prasideda? g.gif
*** jūs ir taip gaištate savo laiką sėdėdamas SM ir skaitydamas kas ka rašo biggrin.gif, tai skirdamas kelias minutes trumpam skirtumų aprašymui jūs padarysite labai daug naudos visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2015 04 24, 08:58)
*kad jau tiek daug zinote ir patirties daug turite, kodel nesugebate paprastai imti ir isdėstyti .....
**o ne nuo durelių atsidarymo viskas ir prasideda? g.gif
*** jūs ir taip gaištate savo laiką sėdėdamas SM ir skaitydamas kas ka rašo biggrin.gif, tai skirdamas kelias minutes trumpam skirtumų aprašymui jūs padarysite labai daug naudos visiems  mirksiukas.gif

1. tai jau buvo daryta ir ne vieną sykį (pagal klausiančiojo požiūrį, supratimą, poreikius)
2. taip, nuo durelių. Nuo to ir prasideda gamintojo bandymai įsiūlyti gaminį. PVZ. BSH įdėjo metalinį kabliuką į dureles (XXI amžiuje, kai jau krumpliaračius automobiliuose ruošiasi daryti iš plastiko biggrin.gif ) Išreklamavo šią "stulbinančią naujovę" pardavėjams per vieną iš kasmetinių "susibėgimų" ir šie išdidžiai baksnojo (-ja iki šiol) pirštu į šį neginčijamą pranašumą. Pirmai kartai "nuo žagrės" tai palieka neišdildomą įspūdį lotuliukas.gif
3. kiek turiu, tiek gaištu. Bet nusibodo penkiasdešimtą kartą rašyti apie tą patį. Todėl tik reziumuoju, o Jūsų reikalas pasinaudoti tuo ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 balandžio 2015 - 09:35
Laba diena, labai reikia rekomendacijos patikimam džiovyklių meistrui Kaune - staiga nustojo suktis būgnas. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(blv @ 2015 04 26, 19:09)
Laba diena, labai reikia rekomendacijos patikimam džiovyklių meistrui Kaune - staiga nustojo suktis būgnas. Ačiū

Parašiau į "privatą".
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 04 26, 17:37)
Parašiau į "privatą".

Laba, ir man reikia Kaune. Bugnas sukasi, bet nekaitina unsure.gif Ieskau meistro, bet viena akim ir sia tema jau seku lens.gif
Atsakyti
O man toks klausimas kilo, ar naudojant garus, nesvarbu kokios spalvos rūbai? Ta prasmen nebūtinai kai skalbiant,kad panašios spalvos būtų? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 04 28, 20:41)
O man toks klausimas kilo, ar naudojant garus, nesvarbu kokios spalvos rūbai? Ta prasmen nebūtinai kai skalbiant,kad panašios spalvos būtų? blush2.gif  biggrin.gif

Kai naudosite garų programas galėsite įdėti nuo 0,2 kg iki 1,5 todėl visiškai nesvarbu kokios spalvos bus....kuo mažesnis kiekis drabužių tuo kokybeškesni rezultatai...
Atsakyti