Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(Laimme @ 2015 10 11, 20:05)
O tai koks dabar yra BOSCH naujesnis bet toks pat geras modelis?

Modeliukas Bosch WTW855R9SN naujas bet stringa jų gamybą....
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 10 12, 07:56)
EDH3897SDE

Ačiū, speedy, o ką į poras šitai džiovyklei pasiūlytumėt kokią skalbyklę?Norime statyti vieną ant kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 12 spalio 2015 - 10:23
Sveiki, noriu patarimo 4u.gif

Turim seną vokišką Bauchnet džiovyklę. Pirkta prieš 10 metų, kai praktiškai jokio pasirinkimo LT nebuvo. Viskas su ja gerai, bet pribrendo reikalas keisti į naują modelį, kadangi mane labai erzina džiovinimo kokybė - skalbiniai arba per drėgni, ar perdžiovinti (tragiškai susiglamžę). Manau, kad pagrindinis minusas tas, jog nėra drėgmės indikatoriaus ir programos užtrunka tiek, kiek jos suprogramuotos gamykloje.
Galvojam apie šiuos BOSH modelius:
1. WTW87589SN
2. WTW86583SN
Kaip suprantu drėgmės indikatorius dabar jau būna visuose modeliuose, kas padėtų išspręsti neišdžiovinimo/perdžiovinimo problemą. Man neaišku, dėl garų funkcijos. Ar yra šiose džiovyklėse? Ar apskritai aš teisingai įsivaizduoju, kad garų funkcija tai toks dalykas, kai džiovinimo programos pabaigoje dar drabužiai pagarinami, kad nebūtų perdžiuvę ir susiglamžę? Ar garų funkcija yra visai atskira funkcija skirta drabužiams 'atšviežinti', o drabužiai pagarinami visose džiovyklėse programois pabaigoje?
Gal galėtumėt pakomentuoti mano nurodytus modelius - ar verta į juos keisti mano senąją džiovyklę, ar bus geriau išdžiovinti/mažiau susiglamžę drabužiai?
Ačiū!

Beje, dėl pūkinių drabužių funkcijos galiu pasakyti, kad mano manymu ji nėra būtinai reikalinga. Aš pūkines striukes džiovinu su savo senute be jokios spec. programos, kartu su visais kitais skalbiniais ir su jais viskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2015 10 12, 10:14)
Ačiū, speedy, o ką į poras šitai džiovyklei pasiūlytumėt kokią skalbyklę?Norime statyti vieną ant kitos.

Tada geriau Electrolux EWF1487HDW2+Džiovyklė Electrolux EDH3487RDE
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2015 10 12, 10:58)
Sveiki, noriu patarimo  4u.gif

Turim seną vokišką Bauchnet džiovyklę. Pirkta prieš 10 metų, kai praktiškai jokio pasirinkimo LT nebuvo. Viskas su ja gerai, bet pribrendo reikalas keisti į naują modelį, kadangi mane labai erzina džiovinimo kokybė - skalbiniai arba per drėgni, ar perdžiovinti (tragiškai susiglamžę). Manau, kad pagrindinis minusas tas, jog nėra drėgmės indikatoriaus ir programos užtrunka tiek, kiek jos suprogramuotos gamykloje.
Galvojam apie šiuos BOSH modelius:
1. WTW87589SN
2. WTW86583SN
Kaip suprantu drėgmės indikatorius dabar jau būna visuose modeliuose, kas padėtų išspręsti neišdžiovinimo/perdžiovinimo problemą. Man neaišku, dėl garų funkcijos. Ar yra šiose džiovyklėse? Ar apskritai aš teisingai įsivaizduoju, kad garų funkcija tai toks dalykas, kai džiovinimo programos pabaigoje dar drabužiai pagarinami, kad nebūtų perdžiuvę ir susiglamžę? Ar garų funkcija yra visai atskira funkcija skirta drabužiams 'atšviežinti', o drabužiai pagarinami visose džiovyklėse programois pabaigoje?
Gal galėtumėt pakomentuoti mano nurodytus modelius - ar verta į juos keisti mano senąją džiovyklę, ar bus geriau išdžiovinti/mažiau susiglamžę drabužiai?
Ačiū!

Beje, dėl pūkinių drabužių funkcijos galiu pasakyti, kad mano manymu ji nėra būtinai reikalinga. Aš pūkines striukes džiovinu su savo senute be jokios spec. programos, kartu su visais kitais skalbiniais ir su jais viskas puiku  mirksiukas.gif

Garų programos funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais.Su garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant tik reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių.
Jūsų žiūrėti modeliukai neturi garų funkcijos
Verta keisti į naują džiovykle tik reikia žinoti ar norite garų funkcijos ar ne ...Su garais yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 12, 11:37)
Garų programos funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais.Su garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant tik reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių.
Jūsų žiūrėti modeliukai neturi garų funkcijos
Verta keisti į naują džiovykle tik reikia žinoti ar norite garų funkcijos ar ne ...Su garais yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE

Nežinau, ar noriu biggrin.gif Klausimas, kiek ta funkcija naudinga? Ar iš tikrųjų marškinių nereikėtų lyginti, kaip kad reklamuojasi, pvz. elektrolux?
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2015 10 12, 12:52)
Nežinau, ar noriu biggrin.gif Klausimas, kiek ta funkcija naudinga? Ar iš tikrųjų marškinių nereikėtų lyginti, kaip kad reklamuojasi, pvz. elektrolux?

Čia jau rašė nuolatinės vartotojos apie garų programą.....pasiskaitykite atsiliepimus.....tada bus lengviaus apsispręsti ar Jūs asmeniškai dažnai ją vartosite ar tai bus tik ''pasižaidimui"" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2015 10 12, 14:52)

Rašiau apie tą funkciją prieš kelis puslapius iš savo patirties. Viskas priklauso nuo keliamų reikalavimų: gali ir nereikėti lyginti.
Atsakyti
O gal galite pasakyti kuo skiriasi ši džiovyklė http://www.bosch-hom...WTW875M8SN.html

nuo šitos

http://www.bosch-hom...l?source=browse

g.gif

Ir ar būna džiovyklių (Bosh), rinktų Vokietijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2015 10 13, 09:29)
O gal galite pasakyti kuo skiriasi ši džiovyklė http://www.bosch-hom...WTW875M8SN.html

nuo šitos 

http://www.bosch-hom...l?source=browse

g.gif

Ir ar būna džiovyklių (Bosh), rinktų Vokietijoje? g.gif

Sveiki,
Turi garų funkcija WTW875M8SN kita neturi ....
Electrolux,AEG,BOSCH,SIEMENS džiovyklės gaminamos Lenkijoje
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 13, 11:16)
Sveiki,
Turi garų funkcija WTW875M8SN kita neturi ....
Electrolux,AEG,BOSCH,SIEMENS džiovyklės gaminamos Lenkijoje

Ačiū už konsultaciją 4u.gif

Beja ar ta garų funkscija būna visose programose ar aš ją galiu atskirai pasirinkti? Nes kaskart džiovinant man jos kaip ir nereikia, tarkim reiktų tik retkarčiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 13 spalio 2015 - 10:29
QUOTE(Avietytė @ 2015 10 13, 10:21)
Ačiū už konsultaciją  4u.gif

Beja ar ta garų funkscija būna visose programose ar aš ją galiu atskirai pasirinkti? Nes kaskart džiovinant man jos kaip ir nereikia, tarkim reiktų tik retkarčiai  g.gif

pasikartosiu rašiau šiek tiek anksčiau
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 13, 11:35)
pasikartosiu rašiau šiek tiek anksčiau

Dar kartą labai labai ačiū 4u.gif Dabar viską supratau thumbup.gif
Atsakyti