QUOTE(Laimme @ 2015 10 12, 10:14)
Ačiū, speedy, o ką į poras šitai džiovyklei pasiūlytumėt kokią skalbyklę?Norime statyti vieną ant kitos.
Tada geriau Electrolux EWF1487HDW2+Džiovyklė Electrolux EDH3487RDE
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2015 10 12, 10:58)
Sveiki, noriu patarimo
Turim seną vokišką Bauchnet džiovyklę. Pirkta prieš 10 metų, kai praktiškai jokio pasirinkimo LT nebuvo. Viskas su ja gerai, bet pribrendo reikalas keisti į naują modelį, kadangi mane labai erzina džiovinimo kokybė - skalbiniai arba per drėgni, ar perdžiovinti (tragiškai susiglamžę). Manau, kad pagrindinis minusas tas, jog nėra drėgmės indikatoriaus ir programos užtrunka tiek, kiek jos suprogramuotos gamykloje.
Galvojam apie šiuos BOSH modelius:
1. WTW87589SN
2. WTW86583SN
Kaip suprantu drėgmės indikatorius dabar jau būna visuose modeliuose, kas padėtų išspręsti neišdžiovinimo/perdžiovinimo problemą. Man neaišku, dėl garų funkcijos. Ar yra šiose džiovyklėse? Ar apskritai aš teisingai įsivaizduoju, kad garų funkcija tai toks dalykas, kai džiovinimo programos pabaigoje dar drabužiai pagarinami, kad nebūtų perdžiuvę ir susiglamžę? Ar garų funkcija yra visai atskira funkcija skirta drabužiams 'atšviežinti', o drabužiai pagarinami visose džiovyklėse programois pabaigoje?
Gal galėtumėt pakomentuoti mano nurodytus modelius - ar verta į juos keisti mano senąją džiovyklę, ar bus geriau išdžiovinti/mažiau susiglamžę drabužiai?
Ačiū!
Beje, dėl pūkinių drabužių funkcijos galiu pasakyti, kad mano manymu ji nėra būtinai reikalinga. Aš pūkines striukes džiovinu su savo senute be jokios spec. programos, kartu su visais kitais skalbiniais ir su jais viskas puiku
Garų programos funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais.Su garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant tik reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų, o bus paduodamas tik į jų paviršių.
Jūsų žiūrėti modeliukai neturi garų funkcijos
Verta keisti į naują džiovykle tik reikia žinoti ar norite garų funkcijos ar ne ...Su garais yra BOSCH WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE