Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(Kikker @ 2015 09 21, 13:16)
Du prietaisai geriau nei 2&1....Galime ant skalbyklės uždėti pvz džiovyklę

Ačiū mirksiukas.gif
Galima, tik mūsiškė skalbyklė per viršų atsidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 21 rugsėjo 2015 - 20:48
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 21, 20:47)
Ačiū  mirksiukas.gif
Galima, tik mūsiškė skalbyklė per viršų atsidaro biggrin.gif

biggrin.gif tada reikia keisti į du naujus prietaisus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 09 21, 20:42)
Aš iki šiol neišmokau jais naudotis biggrin.gif  man net lengvo susiglamžymo neišlygina,ką jau kalbėti apie rimtą. Ar pastovėjusių rūbų kvapo panaikinimą, atrodo viską pagal instrukciją darau,rūbų nedaug įdedu. Papasakokit kaip jūs darot? 4u.gif

Dažniausiai įmetu 1-2 drabužius. Trunka pagal programos tablo 34 min. Visad rezultatas tinkamas. Esu ir paltą šitaip "lyginus", nes buvęs labai stipriai supakuotas ir iš toli vežtas. Tai ištraukiau kaip naują.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 21, 14:13)
Gal kas galite patarti ar verta pirkti 2 viename- skalbyklę ir džiovyklę kartu? g.gif Namuose turime mažai vietos, skalbyklė irgi yra, kuriai priekaištų neturiu. Bet planuojame pirkti džiovyklę ir mąstome gal geriau apsimoka pirkti du viename  g.gif

mes dėl vietos trūkumo pasirinkome 2 in 1. Atsiliepimą apie ją esu parašiusi berods skalbyklių temoje. Šiuo metu labai džiaugiuosi, kad mažoje vonioje nėra šaldytuvo dydžio griozdo.

Vienas didžiausių 2 in 1 pliusų, kad sumeti nešvarius rūbus, o ištrauki švarius ir išdžiūvusius cool.gif minusas, kad kai kurie rūbai labiau pasiglamžo.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 09 22, 05:51)
biggrin.gif tada reikia keisti į du naujus prietaisus 4u.gif

gal visgi bandysim tik džiovyklę nusipirkti ir kur nors kambaryje įkomponuoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 22, 12:03)
gal visgi bandysim tik džiovyklę nusipirkti ir kur nors kambaryje įkomponuoti blush2.gif  biggrin.gif

Matyt tai geriausia sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

mane domina tas pats klausimas, tik va atsakymas vis dar neaiskus.
ar garu funkcija dziovykleje naudojama tik kaip atskira funkcija atzviezinti audini? Ar ji nera naudojama, kad dziovinant audiniai butu lygesni? T.y. dziovinimo rezultatas vertinant suglamzyma nebus prastesnis nepaisant to dziovykle su garu funkcija ar be garu?

QUOTE(*Tija* @ 2015 09 11, 12:53)
o turint akalbykle su garais, gal nebereikia dziovykles su garu funkcija? Kaip skalbyklej veikia ta garu funkcija?

QUOTE(Kikker @ 2015 09 11, 13:20)
Atlieką tą pačią funkciją...atšviežina,lygina.....

QUOTE(Kikker @ 2015 09 11, 14:49)
Reikia žinoti kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių todėl gal yra tokių vartotojų kurie turi ir du prietaisus su garais  ir juose naudojasi g.gif

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 09 22, 16:55)
Sveiki,

mane domina tas pats klausimas, tik va atsakymas vis dar neaiskus.
ar garu funkcija dziovykleje naudojama tik kaip atskira funkcija atzviezinti audini? Ar ji nera naudojama, kad dziovinant audiniai butu lygesni? T.y. dziovinimo rezultatas vertinant suglamzyma nebus prastesnis nepaisant to dziovykle su garu funkcija ar be garu?

Tai atskira programa pvz modeliukas BOSCH WTW855R9SN
TURI 4 garų programos rūbų atšviežinimui ir palyginimui...
Medvilnės palyginimas
Sintetikos palyginimas
Verslo drabužių atšviežinimas
Kasdieninių drabužių atšviežinimas
Jai nėra tos funkcijos džiovykleje tai tikrai ne bėda tiesiog tokiomis galimybėmis negalėsite pasinaudoti .
Turint džiovyklę ar su garais ar be garų po džiovinimo programos iš karto ištraukti drabužius kad jie nesusiglamžytų.
Atsakyti
Ir dar vienas mano patikrintas dalykas, prieš džiovinant šlapius rūbus prapurtyti. Nes jei taip guzą dėti tai kai kurie taip išdžiūsta kad neįmanoma net išlygint biggrin.gif ypač marškiniai.
Atsakyti
aciu uz atsakyma. Gal dar zinosite ar skalbykleje esancios garu funkcijos kokybe atitinka esancias dziovykleje?

QUOTE(Kikker @ 2015 09 23, 09:28)
Tai atskira programa pvz modeliukas BOSCH WTW855R9SN
TURI 4 garų programos rūbų atšviežinimui ir palyginimui...
Medvilnės palyginimas
Sintetikos palyginimas
Verslo drabužių atšviežinimas
Kasdieninių drabužių atšviežinimas
Jai nėra tos funkcijos džiovykleje tai tikrai ne bėda tiesiog tokiomis galimybėmis negalėsite pasinaudoti .
Turint džiovyklę ar su garais ar be garų po džiovinimo programos iš karto ištraukti drabužius kad jie nesusiglamžytų.

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 09 24, 21:01)
aciu uz atsakyma. Gal dar zinosite ar skalbykleje esancios garu funkcijos kokybe atitinka esancias dziovykleje?

Ta pati kokybė 4u.gif
Atsakyti
Ufff... buvau siandien pardese 2, bandziau issiaiskint, kuo kas ir kodel geriau.
Bet taip ir likau nesupratus, ar pukiniams drabuziams dziovinti reikia atskiros dziovykles funkcijos ar galima pilnai issiversti ir su kitomis programomis? Nes kiek ziurejo, tai vieninteliam parduotuvej buvusiam Ariston'e buvo spec funkcija dziovinti pukinius rubus.
Kieciausia tai viena konsultante apie skyscio surinkimo talpa aiskino, kad ji pukams surinkt skirta, o kondensata reikia paciam issiurbt is filtru biggrin.gif Isejau, daugiau nebeklausydama jos nesamoniu. doh.gif
Atsakyti