Ieškome skubiai džiovyklių meistro,
Labai reikia, nes džiovyklė(Electrolux EDI 97170W) kažko tiesiog sustojo, neįsijungia.
Be džiovylės mums ....
Labai laukiam info!
Veiksmas Vilniuje.
QUOTE(mama6 @ 2015 09 15, 10:41)
Ieškome skubiai džiovyklių meistro,
Labai reikia, nes džiovyklė(Electrolux EDI 97170W) kažko tiesiog sustojo, neįsijungia.
Be džiovylės mums ....
Labai laukiam info!
Veiksmas Vilniuje.
Be džiovylės mums ....
Labai laukiam info!
Veiksmas Vilniuje.
http://www.electrolu...ervice-Centers/ jai rekės į AŽ parašysiu privatų meistrą
QUOTE(speedy @ 2015 09 14, 18:22)
1. WT48Y890DN
2. EDH3897SDE
3. WTW855R9SN
Jei kur radote naują (neišpakuotą, netaisytą) WT48Y890DN - pirkite.
2. EDH3897SDE
3. WTW855R9SN
Jei kur radote naują (neišpakuotą, netaisytą) WT48Y890DN - pirkite.
dekui. o galit pasakyti bent veina ar kelis svarius argumentus kurie leistu nuspresti kuom siemens geresne uz bosh ir eletroliuks isvardinats ir kad 200 euru butu verta daugiau permoekti? aciu labai kas atsakysite, ens metausi tarp siu 3 dziovykliu
Sveiki, kiek perziurejau forumo, internetiniu puslapiu nesuprantu, kokia issirinkti, as turiu skalbimo masina beko mini, noreciau skalbimo masinos ir dziovykles viename, ka galima būtų pasirinkti, kad ir lygintu, ir skalbtu gerai ir biudzetas ne vipinis
QUOTE(darijeta @ 2015 09 15, 19:44)
Sveiki, kiek perziurejau forumo, internetiniu puslapiu nesuprantu, kokia issirinkti, as turiu skalbimo masina beko mini, noreciau skalbimo masinos ir dziovykles viename, ka galima būtų pasirinkti, kad ir lygintu, ir skalbtu gerai ir biudzetas ne vipinis
Žiūrėkite BOSCH WVH28420SN arba SIEMENS WD15H540DN
Gal kas galite patarti ar verta pirkti 2 viename- skalbyklę ir džiovyklę kartu? Namuose turime mažai vietos, skalbyklė irgi yra, kuriai priekaištų neturiu. Bet planuojame pirkti džiovyklę ir mąstome gal geriau apsimoka pirkti du viename
QUOTE(Rose Prick @ 2015 09 21, 13:13)
Gal kas galite patarti ar verta pirkti 2 viename- skalbyklę ir džiovyklę kartu? Namuose turime mažai vietos, skalbyklė irgi yra, kuriai priekaištų neturiu. Bet planuojame pirkti džiovyklę ir mąstome gal geriau apsimoka pirkti du viename
Du prietaisai geriau nei 2&1....Galime ant skalbyklės uždėti pvz džiovyklę
Sveiki,
Visai pasiklydau besirinkdama džiovyklę, padėkit apsispręsti. Pradžioje buvau nužiūrėjus modelį BOSCH WTY87859SN, paskui paskaičius visokius pasisakymus kaip ir BOSCH WTW855R9SN, padėkit išsirinkt, o gal dar kas yra už panašią sumą, į ką verta atkreipt dėmesį? Dėkoju.
Visai pasiklydau besirinkdama džiovyklę, padėkit apsispręsti. Pradžioje buvau nužiūrėjus modelį BOSCH WTY87859SN, paskui paskaičius visokius pasisakymus kaip ir BOSCH WTW855R9SN, padėkit išsirinkt, o gal dar kas yra už panašią sumą, į ką verta atkreipt dėmesį? Dėkoju.
QUOTE(viltuse @ 2015 09 21, 17:50)
Sveiki,
Norite su garų generatoriumi tada WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
QUOTE(Kikker @ 2015 09 21, 19:01)
Norite su garų generatoriumi tada WTW855R9SN arba Electrolux EDH3897SDE
Ką duoda garų generatorius? O ElektroluxEDH3897SDE gali džiovinti pūkinius rūbus?
QUOTE(viltuse @ 2015 09 21, 18:02)
Ką duoda garų generatorius? O ElektroluxEDH3897SDE gali džiovinti pūkinius rūbus?
Aš labai sėkmingai naudoju garus, kai noriu kai kuriuos susiglamžiusius drabužius po negero kabėjimo "išlyginti" - labai džiaugiuosi
QUOTE(Marsiole @ 2015 09 21, 21:29)
Aš labai sėkmingai naudoju garus, kai noriu kai kuriuos susiglamžiusius drabužius po negero kabėjimo "išlyginti" - labai džiaugiuosi
Aš iki šiol neišmokau jais naudotis man net lengvo susiglamžymo neišlygina,ką jau kalbėti apie rimtą. Ar pastovėjusių rūbų kvapo panaikinimą, atrodo viską pagal instrukciją darau,rūbų nedaug įdedu. Papasakokit kaip jūs darot?