Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

Speedy, ar galite pamotyvuoti...renkuosi tarp konkuruojančių bosch WTW855R9SN ir electrolux EDH3897SDE...visur rašote, kad EDH geresnė, bet kuo? Nes ji ir brangesnė, ir dar stalčiaus negauni...

Šiaip linkstu į EDH, nes valyti periodiškai abi reikia, nesvarbu ar tai kondensatorius, ar jo filtras :-). Su WTW kažkokios ten nesamonės su vilnos džiovinimu per 6 min...

Man dar tokie klausimai kyla:
1. Iš kurios pusės EDH tas kondensatorius valosi, iš priekio ar galo?
2. Kaip nusistato (mechaniškai ar programiškai) ir ar lengvai/greitai, kad kondensatas ištekėtų per šlangą ar į konteinerį? Aš dėl to, kad jei aš naudočiau antriniam panaudojimui kondensatą garams, tai reiktų jį varyti į konteinerį, bet jeigu nereiktų, ar greit ir lengvai pasidaro, kad pūstų per šlangą...ta prasme šlanga būtų pajungta visą laiką.
3. O yra AEG analogų su garais, 9 kg ir šlanga?

Dėkoju
Atsakyti
Sveiki,

Ar šios džiovyklės (WTW-855R9SN ir WTW-86268SN) skiriasi tik tuo, kad viena turi apdorojimą garais, o kita ne? Ar dar yra kažkokie skirtumai? Kainų skirtumas ~200 € doh.gif Negi tik dėl tos vienos f-jos?
Atsakyti
QUOTE(_Matrioška_ @ 2015 08 05, 17:55)
Sveiki,

Ar šios džiovyklės (WTW-855R9SN ir WTW-86268SN) skiriasi tik tuo, kad viena turi apdorojimą garais, o kita ne? Ar dar yra kažkokie skirtumai? Kainų skirtumas ~200 € doh.gif Negi tik dėl tos vienos f-jos?

Pigesnėje mažesnė talpa 1kg, bet užtai viena f-ja daugiau lotuliukas.gif
Daugiau skirtumų nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
Garų generatorius ženkliai pabrangina visas džiovykles.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Aš vis nerimstu dėl įmontuojamos džiovyklės.. Tiksliau jos nebuvimo smile.gif Gal žinote kodėl jų nemontuoja? Dėl karščio, dėl pajungimo ar dar dėl ko? Gal vis tik įmanoma virtuvėje ją būtų į kokią spintutę tiesiog taip įdėti? Gal kuri taip darėte? Taip nenoriu 2 in 1..
Atsakyti
Aš dabar pagalvojau, kad gal negerai suprantu ką reiškia "pūkų surinkimas" džiovyklėje. Ar ji surenka ne tik tuos lengvus pūkelius, kurie apsineša nuo kitų rūbų, bet ir tuos gumuliukus, kurie susisuka ant audinio?
Turbūt taip sugalvojau dėl to, kad el.pūkų surinkėjai tai padaro, o kaip su džiovykle g.gif
Labai labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 08 15, 01:42)
Aš dabar pagalvojau, kad gal negerai suprantu ką reiškia "pūkų surinkimas" džiovyklėje. Ar ji surenka ne tik tuos lengvus pūkelius, kurie apsineša nuo kitų rūbų, bet ir tuos gumuliukus, kurie susisuka ant audinio?
Turbūt taip sugalvojau dėl to, kad el.pūkų surinkėjai tai padaro, o kaip su džiovykle  g.gif

Tas "pūkų surinkimas" visai ne funkcija ar dar kas. Tai tiesiog džiovinimo pučiant karštą orą šalutinis efektas.
Gumuliukų nesurenka.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 15, 08:49)
Tas "pūkų surinkimas" visai ne funkcija ar dar kas. Tai tiesiog džiovinimo pučiant karštą orą šalutinis efektas.
Gumuliukų nesurenka.

Aisku. Aciu. Vadinasi man to nelabai ir reikia.
Atsakyti
Sveiki. Labai sėkmingai naudojamės Bosh WTW855R9SN. Pasijungėm kondensato nutekėjimą į kanalizaciją, bet rezervuaras vis tiek prisipildo vandens. Ar taip turėtų būti? Maniau, kad jis nebeturėtų funkcionuoti, o visa drėgmė turėtų išeiti į nuotekas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 08 12, 19:16)
Sveikos, merginos,

Aš vis nerimstu dėl įmontuojamos džiovyklės.. Tiksliau jos nebuvimo smile.gif Gal žinote kodėl jų nemontuoja? Dėl karščio, dėl pajungimo ar dar dėl ko? Gal vis tik įmanoma virtuvėje ją būtų į kokią spintutę tiesiog taip įdėti? Gal kuri taip darėte? Taip nenoriu 2 in 1..

Megamina nes tai nebus toks populiarus produktas rinkoje kad pradėti jos gamybą....
Papildyta:
QUOTE(Marsiole @ 2015 08 16, 19:40)
Sveiki. Labai sėkmingai naudojamės Bosh WTW855R9SN. Pasijungėm kondensato nutekėjimą į kanalizaciją, bet rezervuaras vis tiek prisipildo vandens. Ar taip turėtų būti? Maniau, kad jis nebeturėtų funkcionuoti, o visa drėgmė turėtų išeiti į nuotekas.  g.gif

Siūlau pasiskambinti į servisą ir pasikonsutuoti šiuo klausimu...
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2015 08 16, 19:40)
Sveiki. Labai sėkmingai naudojamės Bosh WTW855R9SN. Pasijungėm kondensato nutekėjimą į kanalizaciją, bet rezervuaras vis tiek prisipildo vandens. Ar taip turėtų būti? Maniau, kad jis nebeturėtų funkcionuoti, o visa drėgmė turėtų išeiti į nuotekas.  g.gif

Kondensato rezervuaras ten yra sudarytas iš dviejų dalių. Kondensatas varva į pirmą dalį ir tik jai prisipildžius, perteklius bėga į antrą dalį. Persipylimo angą galite pamatyti atidžiai apžiūrėję rezervuarą. Kondensato nubėgimo skylutė išeina į antrą dalį, todėl per ją pasišalina vanduo tik iš antrosios dalies, o pirma dalis visada būna prisipildžiusi iki persipylimo angos. Taip yra padaryta tam, kad veiktų savaiminis kondensatoriaus išsivalymas. Jam reikia vandens, o jis yra paimamas iš pilnos pirmos rezervuaro dalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 17 rugpjūčio 2015 - 13:58
QUOTE(Marsiole @ 2015 08 16, 21:40)

Vartotojo instrukcijos skyrius "Kondensacijos drenažo keitimas"
.....
Jei įmontuotas drenažas, likęs vanduo
išbėga į kondesato indą dėl savaiminio
išsivalymo funkcijos
.
.....
Atsakyti