QUOTE(Kikker @ 2015 07 20, 15:28)
Vieno gamintojo sugalvota šauni technologija kuri leidžia nepamiršti dar aplink džiovyklę šokinėti išimėti kondesastorių ,plauti ji ar siurbti tuos nešvarumus ...o dėl prekeivio visiškai nesvarbu ar vartotojas nori dar aplink džiovyklę dar šokinėti ar ne nes tas prekeivis gali ir be apsivalymo ką pasiūlyti
na nebuciau visiskai tuom tikra- turiu ta bosh su issivalanciu kondensatoriumi jau 4 metai- ir tikrai yra su jomis bedu. Daznai pasitaiko,kad dziovykle issijungia, pranesa,kad konteineris pilnas, o realiai tai nei puses konteineriuko vandens ten nera. Buvau rasius apie sia problema ir sioje temoje. Sakyciau cia man vienai brokas pakliuvo, bet kadangi gavau net kelis paklausimus i az kaip pavyko isspresti sia problema, tai panasu tai ne vien mano dziovykles beda.
Papildyta:
QUOTE(Marsiole @ 2015 07 20, 15:42)
isemus pagrindini puku surinkeja ir antraji, etrmes krastuose lieka puku dalis, smelio ir pan. brudo. Kaip tai isvalyti? Kaip supratau, tai perspejama, kad i ta erteme negali papulti niekas, o ten kaupiasi
lygiai tas pats pas mane. Jei nori kad butu idealiai- reiktu siurbti vos ne kaskart, tai as tuos didizuosius aprenku ir viskas.