Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(sauliejus @ 2015 04 09, 14:43)
Kaip Leopoldas multike sakydavo: "Vaikai, gyvenkime draugiškai"  smile.gif  ČIa Speedy ir Kikker skirta jei ką...  4u.gif 

Dėl BOSH mane tikrai suneramino keletoje pranešimų esantys nusiskundimai dėl džiovinimo kokybės. Žinant mano antrosios pusės "pomėgį skaityti instrukcijas", bijau , kad gali būti prastai....

Gal yra forume besinaudojančių ELECTROLUX EDH3897SDE? Ir galėtų pasidalinti įspūdžiais iš praktikos?

Džiovinimo kokybė nepriekaištinga.....bijoti nereikia.....bet jai tik yra noras pirkti Electrolux tai irgi neblogas pasirinkimas.....
Atsakyti
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 09, 16:43)
...
Dėl BOSH mane tikrai suneramino keletoje pranešimų esantys nusiskundimai dėl džiovinimo kokybės. Žinant mano antrosios pusės "pomėgį skaityti instrukcijas", bijau , kad gali būti prastai....

Gal yra forume besinaudojančių ELECTROLUX EDH3897SDE? Ir galėtų pasidalinti įspūdžiais iš praktikos?

Ta vieta Bosch "nedadielka", bet ko norėti - ji ir yra pigesnė. Paprastai temose būna motyvuotai "sudirbami" p. Kikker argumentai už Bosch, paskui ji po kelių mėnesių "atsigauna" ir vėl savo varo. Ir taip pastoviai biggrin.gif
Yra ir atsiliepimų apie EDH3897SDE. Pažiūrėkite 5 temoje labiau į pabaigą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 balandžio 2015 - 17:16
QUOTE(speedy @ 2015 04 09, 17:13)
Ta vieta Bosch "nedadielka", bet ko norėti - ji ir yra pigesnė. Paprastai temose būna motyvuotai "sudirbami" p. Kikker argumentai už Bosch, paskui ji po kelių mėnesių "atsigauna" ir vėl savo varo. Ir taip pastoviai biggrin.gif
Yra ir atsiliepimų apie EDH3897SDE. Pažiūrėkite 5 temoje labiau į pabaigą.

pigesnė tai dar ne rodiklis kad negerai džiovina....Aš ponas speedy jau seniai atsigavusi...ir visiems siūlau Bosch ir siūlysiu dar ne vienas nesugryžo kad grąžinti''nedadelkos''
Atsakyti
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 09, 10:01)
Sveiki,
niekaip neapsisprendžiu dėl džiovyklės. Perskaitęs forumą, pasilikau prie 3 "kandidačių":

Electrolux EDH3897SDE
Electrolux EDH3498RDE
BOSCH WTW855R9SN

Kurią rinktumėtės? Ar dar alternatyvų siūlytumėte?

Aš nusipirkau Boscha, dabar laukiu jos atvykstant, kalbejausi su turinčia tokia pat džiovykle, tai nusiskundimu del vilnos dziovinimo neturi visiškai jokiu, kai pati isbandysiu butinai parasysiu, man privalymas garu finkcija yra tikrai didelis 4u.gif

speedy, noretųsi truputi daugiau pakantumo ir tolerancijos Kikker atžvilgiu mirksiukas.gif nes visai neskanu skaityti jūsų kandžiojimosi 4u.gif žinote daugiau valio tai ir padėkite žmonėms kurie klausia, o ne replikuokite Kikker atsakymus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 09 balandžio 2015 - 21:06
QUOTE(Šokoladė @ 2015 04 09, 23:05)
Aš nusipirkau Boscha, dabar laukiu jos atvykstant, kalbejausi su turinčia tokia pat džiovykle, tai nusiskundimu del vilnos dziovinimo neturi visiškai jokiu, kai pati isbandysiu butinai parasysiu, man privalymas garu finkcija yra tikrai didelis 4u.gif

speedy, noretųsi truputi daugiau pakantumo ir tolerancijos Kikker atžvilgiu  mirksiukas.gif nes visai neskanu skaityti jūsų kandžiojimosi  4u.gif žinote daugiau valio tai ir padėkite žmonėms kurie klausia, o ne replikuokite Kikker atsakymus wink.gif

Garus turi ir Electrolux EDH3897SDE, ir BOSCH WTW855R9SN. Kodėl nepirkote geresnės? Sutaupėte 100-150€. Na ir valioooooooooooooooooo.
O Kikker'iai stumia tai, ką turi krautuvėlėje. Ir nebūtinai tai yra racionaliausias/geriausias variantas. Jei bent įsiklausytų, ką jai rašo daugiau suprantantys žmonės (čia ne tik apie save) - būtų kita kalba.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 04 09, 20:28)
....Aš ponas speedy jau seniai atsigavusi...

Taigi apie tai ir rašau: "trukt už vadžių - vėl iš pradžių" biggrin.gif Dabar jau kiti lankytojai temoje (senų temų niekas neskaito) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 balandžio 2015 - 07:26
QUOTE(speedy @ 2015 04 10, 07:28)
Garus turi ir Electrolux EDH3897SDE, ir BOSCH WTW855R9SN. Kodėl nepirkote geresnės? Sutaupėte 100-150€. Na ir valioooooooooooooooooo.
O Kikker'iai stumia tai, ką turi krautuvėlėje. Ir nebūtinai tai yra racionaliausias/geriausias variantas. Jei bent įsiklausytų, ką jai rašo daugiau suprantantys žmonės (čia ne tik apie save) - būtų kita kalba.
Papildyta:

Taigi apie tai ir rašau: "trukt už vadžių - vėl iš pradžių"  biggrin.gif  Dabar jau kiti lankytojai temoje (senų temų niekas neskaito) lotuliukas.gif

Kikker turi krautuveje ir Bosch ir Electrolux.....na neskaitau kad esate daugiau suprantantis....todėl man Jūsų pasisakymai ''geriau''tai ne svarus argumentas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 10 balandžio 2015 - 09:18
QUOTE(Šokoladė @ 2015 04 09, 21:05)

Būtų tikrai smagu išgirsti kaip ten su vilna, medvilne ir kitais dalykais, kurie čia buvo anksčiau paminėti.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 04 10, 08:28)

1. idomus argumentai kuo elektroliuksas geresnis nuo bosch?argumentuokite, nes visada megstu argumentuota nuomone, o ne padrikas mintis 4u.gif
2. pirkau ne iš kikker ir konsultavausi ne su ja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 04 10, 17:47)
1. idomus argumentai kuo elektroliuksas geresnis nuo bosch?argumentuokite, nes visada megstu argumentuota nuomone, o ne padrikas mintis  4u.gif
.....

Jei būtų tikrai įdomu, paskaitytumėte džiovyklių 5-tą ir 6-tą temas...
Atsakyti
Sveikos,

Bandom šį savaitgalį įsigytą Bosch 855R9RSN, kol kas labai džiaugiuosi :-) Tik dabar noriu bandyti garų funkciją, jau supyliau penkis indelius distiliato ir vis dar neužgęsta indikatorius ir neleidžia pradėti... Kažin gali taip būti? Turbūt vistiek reikia pilti,kol užges tas indikarltorius...
Atsakyti
QUOTE(jurgija @ 2015 04 12, 15:24)
Sveikos,

Bandom šį savaitgalį įsigytą Bosch 855R9RSN, kol kas labai džiaugiuosi :-) Tik dabar noriu bandyti garų funkciją, jau supyliau penkis indelius distiliato ir vis dar neužgęsta indikatorius ir neleidžia pradėti... Kažin gali taip būti? Turbūt vistiek reikia pilti,kol užges tas indikarltorius...

Pripilkite distiliuoto vandens kol bus neberodomas simbolis užpildyti talpą.Jai nedingsta bandykite įjungti mygtuką START
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 04 11, 09:30)
Jei būtų tikrai įdomu, paskaitytumėte džiovyklių 5-tą ir 6-tą temas...

nepatikesite paskaičiau ir rimtu argumentu neradau mirksiukas.gif ačiū, kad esate ir toliau konsultuokite kitus wink.gif
Atsakyti