Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(vaidra @ 2015 07 13, 10:01)
Kas yra Max gylis? Tai jau su visais atitraukimais nuo sienos (prijungimui) ar kaip? Ir kaip suprantu mažesnio gylio padorios džiovyklės negalima rasti kaip 60 cm? doh.gif  Bėda kai nori geros technikos, kad mažai vietos užimtų ir funkcionuotų gerai  bigsmile.gif

MAX tai ir yra su visais pajungimai ...realiai reikia turėti omenį kad džiovyklės yra 60-63 cm gylio.....yra Beko siaura bet jas perka tik iš bėdos jai tikrai nėra galimybės pastatyti platesnę...Forume keletą vartotoju rašė apie ją tai buvo patenkinti kiek tas pasitenkinimo džiaugsmas tęsis niekas nežino:)
Atsakyti
Sveiki,

noriu patarimo del dziovyklos statymo vietos... galimybes ant skalbimo masinos ar kitur vonioje nera, tad kilo man mintis pasistatyti dziovykle svetainej smile.gif tad mano klausimas, ar nesikaups dregme? ar dziovykle galima paslepti kokioj spinteleje? (aisku reiktu daryti pagal uzsakyma, palikti turbut ventiliacijai vietai). Ar nereikalingas prijungimas prie vandentiekio? nu labai jau norisi dziovykles, rubu kalnai...
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2015 07 13, 10:37)
Sveiki,

noriu patarimo del dziovyklos statymo vietos... galimybes ant skalbimo masinos ar kitur vonioje nera, tad kilo man mintis pasistatyti dziovykle svetainej smile.gif tad mano klausimas, ar nesikaups dregme? ar dziovykle galima paslepti kokioj spinteleje? (aisku reiktu daryti pagal uzsakyma, palikti turbut ventiliacijai vietai). Ar nereikalingas prijungimas prie vandentiekio? nu labai jau norisi dziovykles, rubu kalnai...

Galite stayti ir svetainėje jokia drėgmė nesikaupia...Vartotojai įstato ir į sieninę spintą....Prijungimas visiškai nebūtinas į ventiliaciją.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 07 13, 12:47)
Galite stayti ir svetainėje jokia drėgmė nesikaupia...Vartotojai įstato ir į sieninę spintą....Prijungimas visiškai nebūtinas į ventiliaciją.....

jeeee perku dziovykle ir ieskosiu kas sumeistrautu spintute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 07 13, 11:09)
MAX tai ir yra su visais pajungimai ...realiai reikia turėti omenį kad džiovyklės yra 60-63 cm gylio....

tačiau gal galima nuimti viršutinį dangtį(taip gylis taptų mažesniu) ir pastatyti platesnę?
Mano atveju,problema vonios kambario durų plotis...Ar dar yra kokių niuansų?Norėčiau džiovyklės virš 45cm gylio skalbyklės.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 07 13, 15:46)
tačiau gal galima nuimti viršutinį dangtį(taip gylis taptų mažesniu) ir pastatyti platesnę?
Mano atveju,problema vonios kambario durų plotis...Ar dar yra kokių niuansų?Norėčiau džiovyklės virš 45cm gylio skalbyklės.

Niekaip nepastatysite ant savo skalbyklės tokio gylio džiovyklės...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 07 13, 16:56)
Niekaip nepastatysite ant savo skalbyklės tokio gylio džiovyklės...

Ar yra kokia išeitis?Gaminti spintą džiovyklei virš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2015 07 13, 17:16)
Ar yra kokia išeitis?Gaminti spintą džiovyklei virš? g.gif

Nežinau kaip Jūsų tą spintą padarysite virš 45 cm džiovyklės g.gif kokiu būdu prieisite prie skalbyklės g.gif 45 cm skalbyklė stovi virš jos dėti atramą kurio gylis 60 cm g.gif nelogiška...
Atsakyti
Sveiki,
pradėjau žvalgytis džiovyklės, nesigaudau visiškai į ką atkreipti dėmesį, reikalingiausios funkcijos, kurie gamintojai patikimesni - Bosh, Whirpool, Elektroliux, nes tokio daikto neturėjau.
Ir ar įmanoma kažką padoraus rasti nusimatant apie 400-500 eur.biudžeto šiam daiktui įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2015 07 14, 19:44)
Sveiki,
pradėjau žvalgytis džiovyklės, nesigaudau visiškai į ką atkreipti dėmesį, reikalingiausios funkcijos, kurie gamintojai patikimesni - Bosh, Whirpool, Elektroliux, nes tokio daikto neturėjau.
Ir ar įmanoma kažką padoraus rasti nusimatant apie 400-500 eur.biudžeto šiam daiktui įsigyti?

Sveiki,
Siūlau žiūrėti Bosch,Siemens,Electrolux,AEG......
Keleta modeliku
BOSCH WTW86268SN
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
Electrolux EDH3684PDE
http://www.electrolu...vai/edh3684pde/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 07 15, 06:40)
Sveiki,
Siūlau žiūrėti Bosch,Siemens,Electrolux,AEG......
Keleta modeliku
BOSCH WTW86268SN
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
Electrolux EDH3684PDE
http://www.electrolu...vai/edh3684pde/

Dėkui, sudomino Bosch variantas.
Sudėtinga, kai nežinai, ko tiksliai reikia iš funkcijų. Man rekalinga džiovyklė labiau kasdieniniams "buitiniams" drabužiams, rankšliosčiams bei patalynei. Neturiu šilko, kostiumų, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2015 07 15, 06:59)
Dėkui, sudomino Bosch variantas.
Sudėtinga, kai nežinai, ko tiksliai reikia iš funkcijų. Man rekalinga džiovyklė labiau kasdieniniams "buitiniams" drabužiams, rankšliosčiams bei patalynei. Neturiu šilko, kostiumų,  ir pan.

Džiovyklėje rasite tikrai visų audinių tipų džiovinimo programas...pradedant nuo kasdieninių iki šilkų mirksiukas.gif
Atsakyti