Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 7

QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 19, 13:55)
o kaip jus skalbiate batus? irgi dedate i kažkokį krepšį?

Skalbiant ikisu i maiseli ir tada kartu su neprabangiais skalbiniais smile.gif
O dziovinant nenoreciau mesti kartu su skalbiniais
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2015 05 19, 15:45)
Skalbiant ikisu i maiseli ir tada kartu su neprabangiais skalbiniais smile.gif
O dziovinant nenoreciau mesti kartu su skalbiniais

š tai skalbyklėje batus plaunu vienus pačius ir be jokio maišelio g.gif
iš tikrųjų esu pasidėjusi žieminius batus plauti, ir vat galvoju kaip daryti su tuo džiovinimu g.gif
gal atsiras kas yra džiovinęs batus džiovyklėje , ar būtinai reikalingas tas krepšuys ar ne, reik pasieiškoti kaip jis dar atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2015 05 19, 13:43)
Speedy, gal galėtumėt Jūs atsakyti, bučiau dėkinga 4u.gif

Visada sakiau, kad nebūna prietaisų, kurie turėtų programą kiekvienam atvejui. Ir nereikia tokių. Naudoju namie Electrolux, ten yra normali "vilnos" programa. Nėra "pūkinių rūbų" programos, bet puikiai tinka "sintetikos" - išbandyta.
Nemėgstu kalbėti apie tai, ko tiksliai nežinau. Bosch džiovyklės nenaudoju. Principas lieka bendras - naudokite pačią švelniausią iš esančių programų. Jei yra galimybė, papildomai sumažinkite temperatūrą ir džiovinkite pagal likutinę drėgmę.
Atsakyti
Aš vilną džiovinau su delikačių rūbų programa. Viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 05 20, 07:16)
Visada sakiau, kad nebūna prietaisų, kurie turėtų programą kiekvienam atvejui. Ir nereikia tokių. Naudoju namie Electrolux, ten yra normali "vilnos" programa. Nėra "pūkinių rūbų" programos, bet puikiai tinka "sintetikos" - išbandyta.
Nemėgstu kalbėti apie tai, ko tiksliai nežinau. Bosch džiovyklės nenaudoju. Principas lieka bendras - naudokite pačią švelniausią iš esančių programų. Jei yra galimybė, papildomai sumažinkite temperatūrą ir džiovinkite pagal likutinę drėgmę.

Ačiū už nuomonę
QUOTE(Thea! @ 2015 05 20, 08:14)
Aš vilną džiovinau su delikačių rūbų programa. Viskas gerai  4u.gif

Dėkui, išbandysiu ir aš.

Tikiu tuo, kad kiekviena mašina turi savo subtilumų, galimybių ir pan. Todėl reikia tik susigyventi su ja ir išmokti panaudoti jos galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 05 20, 09:14)
Aš vilną džiovinau su delikačių rūbų programa. Viskas gerai  4u.gif

reiks pažiūrėti ar pas mane tokia yra smile.gif o tamsta spaudžiate tas saulytes ar ne? ir spinta reiškia kad rūbai tinkami dėti į spintą? ir dar klausimas, bet turbūt čia daugiau mano asmeninė problema ar jūs išdžiovintus rūbus dar lyginate? nes pvz man tai norisi bent vieno lygintuvo brūkštelėjimo kai kuriuose rūbuose blush2.gif

QUOTE(Marsiole @ 2015 05 20, 14:06)
Ačiū už nuomonę

Dėkui, išbandysiu ir aš.

Tikiu tuo, kad kiekviena mašina turi savo subtilumų, galimybių ir pan. Todėl reikia tik susigyventi su ja ir išmokti panaudoti jos galimybes  mirksiukas.gif

tikrai taip, kai pagalvoju kiek daug reiks visko dar išmokti kiekvieno mygtuko reikšmingumą išsiaiškinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 20, 16:13)
reiks pažiūrėti ar pas mane tokia yra smile.gif o tamsta spaudžiate tas saulytes ar ne? ir spinta reiškia kad rūbai tinkami dėti į spintą? ir dar klausimas, bet turbūt čia daugiau mano asmeninė problema ar jūs išdžiovintus rūbus dar lyginate? nes pvz man tai norisi bent vieno lygintuvo brūkštelėjimo kai kuriuose rūbuose blush2.gif

aš žinokit irgi dar giliam pažinime biggrin.gif džiovyklę turiu tik apie mėnesį. Saulyčių šiaip spaudžiu dvi visada ir net kartais reikia papildomai džiovinti, jei didesnis daiktas. Nes tikra teisybė, kad kuo mažiau būgne skalbinių tuo kokybiškiau džiovyklė išdžiovina. Spintos tiksliai nepamenu ką reiškia,bet man rodos irgi išdžiovinimo lygį? Pas mane ta vidurinioji visada. Gerai,kai džiovyklė įsimena ką nustatinėju biggrin.gif o dėl lyginimo, tai man šito darbo niekada nesinorėjo ir nesinori cool.gif aš vos išdžiovinus iš karto rūbus gražiai sulankstau ir vėliau jei rūbas nekaprizingas,tai labai normaliai atrodo. Na tik marškinius vyras visą laiką lygina,nes kažkaip rankovės būna labai susuktos ir suglamžytos g.gif
Mano pats blogiausias eksperimentas buvo su plunksninėm pagalvėm doh.gif dabar miegam ant senų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 05 20, 21:25)
Mano pats blogiausias eksperimentas buvo su plunksninėm pagalvėm doh.gif  dabar miegam ant senų lotuliukas.gif

O kas su jomis nutiko? Kaip tik mąstau praskalbti senąsias pūkines pagalves, o po to dėt į pūkinių drabužių džiovinimą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 19, 13:55)
o kaip jus skalbiate batus? irgi dedate i kažkokį krepšį?

Dedu į tinklinį maišelį ir su neprabangiais drabužiais kartu skalbiu
Atsakyti
Įdomumo dėlei, ką manote apie tokią džiovyklę Siemens WT46W281 http://www.siemens-h...b=heatpumpdryer
Atsakyti
QUOTE(sauliejus @ 2015 05 21, 18:21)
Įdomumo dėlei, ką manote apie tokią džiovyklę Siemens WT46W281 http://www.siemens-h...b=heatpumpdryer

Šaunus labai modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 05 20, 22:25)
aš žinokit irgi dar giliam pažinime  biggrin.gif  džiovyklę turiu tik apie mėnesį. Saulyčių šiaip spaudžiu dvi visada ir net kartais reikia papildomai džiovinti, jei didesnis daiktas. Nes tikra teisybė, kad kuo mažiau būgne skalbinių tuo kokybiškiau džiovyklė išdžiovina. Spintos tiksliai nepamenu ką reiškia,bet man rodos irgi išdžiovinimo lygį? Pas mane ta vidurinioji visada. Gerai,kai džiovyklė įsimena ką nustatinėju biggrin.gif  o dėl lyginimo, tai man šito darbo niekada nesinorėjo ir nesinori cool.gif  aš vos išdžiovinus iš karto rūbus gražiai sulankstau ir vėliau jei rūbas nekaprizingas,tai labai normaliai atrodo. Na tik marškinius vyras visą laiką lygina,nes kažkaip rankovės būna labai susuktos ir suglamžytos g.gif
Mano pats blogiausias eksperimentas buvo su plunksninėm pagalvėm doh.gif  dabar miegam ant senų lotuliukas.gif

tai panašiu metu abi ir nusipirkom biggrin.gif, nes aš irgi tik apie mėn teturiu lotuliukas.gif pirkau tą kaip speedy sako išgirtą Bosch biggrin.gif
pas mane siauroji skalbyklė, tai man ir vienu dėjimu neprisideda daug džiovinimui, tai tikrai ilgai nedžiovina schmoll.gif pajungus rodo, kad džiovins 4 val, bet išdžiovina max per 1 val.

o kas nutiko su pagalvėm?

aš kolkas nesugadinau nei vieno daikto lotuliukas.gif nei susitraukė, nei ištyso, o ir kaldras džiovinau, tai labaai patenkinta esu, nu gėrių gėris ta džiovyklė thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 22, 10:28)
tai panašiu metu abi ir nusipirkom biggrin.gif, nes aš irgi tik apie mėn teturiu  lotuliukas.gif pirkau tą kaip speedy sako išgirtą  Bosch  biggrin.gif
pas mane siauroji skalbyklė, tai man ir vienu dėjimu neprisideda daug džiovinimui, tai tikrai ilgai nedžiovina schmoll.gif pajungus rodo, kad džiovins 4 val, bet išdžiovina max per 1 val.

o kas nutiko su pagalvėm?

aš kolkas nesugadinau nei vieno daikto  lotuliukas.gif nei susitraukė, nei ištyso, o ir kaldras džiovinau, tai labaai patenkinta esu, nu gėrių gėris ta džiovyklė thumbup.gif

QUOTE(Marsiole @ 2015 05 21, 13:42)
O kas su jomis nutiko? Kaip tik mąstau praskalbti senąsias pūkines pagalves, o po to dėt į pūkinių drabužių džiovinimą g.gif

aš skalbimo mašiną pirkau didelę, 9kg, vien kad didelius skalbinius išskalbti galėčiau,tai įprastai irgi neprikraunu pilnos. Jei paprasti rūbukai,tai tikrai daug greičiau išdžiovina,va jei vientisas koks pledas tada jam jau sunkiau, esu kelis kartus net į balkoną išnešus dėl visa ko.
Aš šiaip irgi nesugadinau,tik vienas megztukas truputį susitraukė,bet pratampiau ir vėl vietoj. O su pagalvėm tai linksma buvo biggrin.gif išskalbiau su patalynės programa, ten mažai apsukų,tai galima sakyti dar tokią varvančią ištraukiau. Sudėjau į džiovyklę irgi į patalynės programą. Tai gerai pagalvojus turbūt 6 valandas džiovino drąsiai g.gif atėjo laikas miegoti tai apsivilkom ir ėjom gult. Kvapas toks įdomus atsirado, sakau vištos gal atgijo biggrin.gif mano pagalvė smulkesnė tai viskas pakenčiama. O nuo kitos dienos vyras sako gal pabezdėjai? biggrin.gif sakau neee, čia pagalvės truputį kvapą atgavo pirminį biggrin.gif ir taip kelias dienas, kol skaitymui nepasiskolinau jo pagalvės. OMG kokia smarvė lotuliukas.gif tai skalbiau per naują ant kažkokios kitokios programos su skalbimo milteliais ir actu, o džiovinau ant delikačių programos daug trumpiau nei pirmą kartą. Dėl visa ko visdar laikau balkone kad tikrai gerai išsigaruotų biggrin.gif
Atsakyti