6 tema.
Hello,
Iskilo toks klausymas, yra dziovykle bosch WTW86298SN ir yra skalbimo masina ELECTROLUX EWF1487HDW, kokio sujungimo remelio reikia, boschinio ar electroluxinio?
QUOTE(trystrys @ 2015 04 02, 09:58)
yra dziovykle bosch WTW86298SN ir yra skalbimo masina ELECTROLUX EWF1487HDW, kokio sujungimo remelio reikia, boschinio ar electroluxinio?
Kokios firmos džiovyklė tos firmos ir rėmelis
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 09, 11:01)
niekaip neapsisprendžiu dėl džiovyklės. Perskaitęs forumą, pasilikau prie 3 "kandidačių":
Electrolux EDH3897SDE
Electrolux EDH3498RDE
BOSCH WTW855R9SN
Kurią rinktumėtės? Ar dar alternatyvų siūlytumėte?
Electrolux EDH3897SDE
Electrolux EDH3498RDE
BOSCH WTW855R9SN
Tai aišku kad Electrolux EDH3897SDE
EDH3498RDE - taip pat superinė, bet kainuoja panašiai ir neturi garų.
Bosch tame sąraše "trečias brolis".
QUOTE(sauliejus @ 2015 04 09, 09:01)
Sveiki,
niekaip neapsisprendžiu dėl džiovyklės. Perskaitęs forumą, pasilikau prie 3 "kandidačių":
Electrolux EDH3897SDE
Electrolux EDH3498RDE
BOSCH WTW855R9SN
Electrolux EDH3897SDE
Electrolux EDH3498RDE
BOSCH WTW855R9SN
Visos šaunios džiovyklės bet pasilikčiau prie BOSCH WTW855R9SN (jai yra poreikis turėti garų programas)
QUOTE(speedy @ 2015 04 09, 10:00)
Gal kokiam kitam sąraše tas Bosch ir geras būtų, bet turint "perkančiųjų" Electrolux'sui, klausimų nekyla
P.S. priminkite, kaip veikia Bosch'e vilnos džiovinimo programa
P.S. priminkite, kaip veikia Bosch'e vilnos džiovinimo programa
Viskas ten gerai veikia...tiek vilnos programa tiek sintetikos....Jus jis trečiame saraše man pirmame....
QUOTE(Kikker @ 2015 04 09, 12:01)
Viskas ten gerai veikia...tiek vilnos programa tiek sintetikos....
Taip ėmė per tris mėnesius ir pagerėjo:
QUOTE(Noiraa @ 2015 01 19, 16:56)
Sveiki, turiu džiovyklę Bosch WTW855R9SN. Esu patenkinta, viskas su ja geriai, skalbiniai išdžiovinami super ir keliauja tiesiai į spintą, išskyrus marškinius, kuriuos kaip bedžiovintum lyginti vis tiek reikia ax.gif Bet aš kitaip ir nesitikėjau.
Tačiau iškilo vienas rimtas klausimas, nesuprantu kaip džiovinti vilnonius drabužius: nustatau programą "Wool Finish"(Audiniai iš vilnos arba vilnos mišinio) ir ji rodo, kad džiovinimas vyks 6 min. g.gif Sudėjau skalbinius, galvojau gal ji "persigalvos", tačiau lygiai po 6 min. ji baigė džiovinti ir skalbiniai aišku buvo tokie pat šlapi kaip ir ką tik įdėti. Jokių papildomų nustatymų šiai programai daryti neleidžia. Kame galėtų būti bėda? Nes kitu atveju su kokia programa džiovinti vilną? g.gif
Ir kam reikalingas džiovinimas, kuris užtrunka 6min?
Tačiau iškilo vienas rimtas klausimas, nesuprantu kaip džiovinti vilnonius drabužius: nustatau programą "Wool Finish"(Audiniai iš vilnos arba vilnos mišinio) ir ji rodo, kad džiovinimas vyks 6 min. g.gif Sudėjau skalbinius, galvojau gal ji "persigalvos", tačiau lygiai po 6 min. ji baigė džiovinti ir skalbiniai aišku buvo tokie pat šlapi kaip ir ką tik įdėti. Jokių papildomų nustatymų šiai programai daryti neleidžia. Kame galėtų būti bėda? Nes kitu atveju su kokia programa džiovinti vilną? g.gif
Ir kam reikalingas džiovinimas, kuris užtrunka 6min?
... kai reikia įsiūlyti tai "viskas veikia"
QUOTE(speedy @ 2015 04 09, 10:17)
Taip ėmė per tris mėnesius ir pagerėjo:
Siūlau pradžiai pasiskaityti instrukcija kaip teisingai naudotis džiovinimo programomis...
QUOTE(Kikker @ 2015 04 09, 12:31)
Siūlau pradžiai pasiskaityti instrukcija kaip teisingai naudotis džiovinimo programomis...
Jei pasakėte "A", tai pasakykite ir "B": šūdas ten, o ne vilnos džiovinimo programa
P.S. tik nesuprantu, kam tie "išsivartymai". Ponia būsite pagalbininkė besidomintiems ar Bosch fabrikas?
QUOTE(speedy @ 2015 04 09, 12:06)
Jei pasakėte "A", tai pasakykite ir "B": šūdas ten, o ne vilnos džiovinimo programa
P.S. tik nesuprantu, kam tie "išsivartymai". Ponia būsite pagalbininkė besidomintiems ar Bosch fabrikas?
Reikės pasakysiu ir C.....Na Jums šudas kitiems grūdas...kiti naudojasi ir vargo nemato tik Jums ta programa netinkama
Kaip Leopoldas multike sakydavo: "Vaikai, gyvenkime draugiškai" ČIa Speedy ir Kikker skirta jei ką...
Dėl BOSH mane tikrai suneramino keletoje pranešimų esantys nusiskundimai dėl džiovinimo kokybės. Žinant mano antrosios pusės "pomėgį skaityti instrukcijas", bijau , kad gali būti prastai....
Gal yra forume besinaudojančių ELECTROLUX EDH3897SDE? Ir galėtų pasidalinti įspūdžiais iš praktikos?
Dėl BOSH mane tikrai suneramino keletoje pranešimų esantys nusiskundimai dėl džiovinimo kokybės. Žinant mano antrosios pusės "pomėgį skaityti instrukcijas", bijau , kad gali būti prastai....
Gal yra forume besinaudojančių ELECTROLUX EDH3897SDE? Ir galėtų pasidalinti įspūdžiais iš praktikos?