Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Goda_47 @ 2015 04 02, 14:10)

Типун - очень больной прыщ на кончике языка biggrin.gif

va kiek žmogus sužinai smile.gif labai gerai- panaudosim dar šį žodelį biggrin.gif kaip tik pusbroliukas žmonikę iš Maskvos įsitaisė, tai biski žodyną proga praplėst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:12)
o ką praradot?

Nieko mandraus:TOLSTOJU 12 vnt.(man jie patinka gausumu,aukštumu ir forma),BL.CHERY,BAJAJA,BETALIUX daugiau nepamenu,ne namuose esu.
Gražiai auga AUREA,OLIVADE,BLUE,PENIAI.

Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:12)
o ką praradot? atsėt galima, bet kam mesti paaugusius, jei geram žmogui atiduot galima

Labai ačiū 4u.gif .Tikrai kreipsiuosi,jei atsėjimas nepasitvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 15:04)
maždaug taip - netempk už liežuvio, bo išsipildys

Esmę supratau,žodžio nežinojau .Daba va ,jau žinau biggrin.gif .Neišdegs,kiemas mano,tegul kur nori,ten pats ir varo aplinkos pagal save tvarkyt ax.gif
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 15:05)
Paliejau vandeniu turbut po dvieju savaičių po persodinimo,nes atrode kad jau leipsta,po liejimo visai pradėjo vargt,kaip nuplikyti.

Nu,netikiu ,kad tik dėl paliejimo galėjo jie čia taip numirot. O kam laikyt iki nuleipimo tokius mažus g.gif Taigi,ne kaktusai.Jiems šlapios žemės nereik,bet drėgna turėtų būt.Čia mane Ex spardydama taip mokino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 13:33)

manasis jautrus pasidarė kažko tais, aš ir taip nepiktnaudžiauju, pas mus statybos- jomis jis rūpinasi.

Tikrai nuo statybų stogas čiuožia, maniškis irgi statybom rūpinosi, būdavo įsitempęs, dabar kai baigtos - ramu biggrin.gif

Šiandien persodinau vasario 28 sėjos kelis pomikus, iš grietinės indelių į dvilitrius vazonus, nes jau makalavosi lapais, stumdėsi viens su kitu dėžėj. O kovo 8 tai žymiai menkesni, laibučiai tokie....
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 14:22)
Nieko mandraus:TOLSTOJU 12 vnt.(man jie patinka gausumu,aukštumu ir forma),BL.CHERY,BAJAJA,BETALIUX daugiau nepamenu,ne namuose esu.

Papildyta:

Gal kokių įdomių rūšių atliekamų turėsit,apie kuriuos tik pagalvodavau ir nedrįsdavau prašyti mergaičių. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 02 balandžio 2015 - 14:27
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 14:25)
Tikrai nuo statybų stogas čiuožia, maniškis irgi statybom rūpinosi,  būdavo įsitempęs, dabar kai baigtos - ramu  biggrin.gif

nu nereikia lia lia- stogas mat čiuožia, o man- vaikai, namai, statybininkai ant galvos- tai čia jau normalu? plius 30 arų viena rumžiu ir dar bamba čia man- bijūnas vat prie šulinio nebus ( medėjantis!!!!!naujas, tik kelių metų, dar nežydėjęs netgi)o aš tai ką- trimerį, kurio anksčiau nepakėliau įsisavinau, patiekalus, kurių nevalgau- gaminu, ir dar čia man prieštarauja!!! jau ir taip nusileidau, vat popai kalną randonų pomikų auginsiu, nes spalvoti ponui nepatinka- blin- visi mėlyni bus kitais metais jei taip!!!
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 15:22)

Papildyta:

galit nebesikreipt, žinau, kur nuvežt, prie durų paliksiu smile.gif
o jei rimtai, tai nebesuksiu galvos dėl pertekliaus, atiduosiu jums, bet tegu dar pabūna pas mane, praeina visą grūdinimo procesą. Dabar tikrai žinau, kad po vieną turėtų likti Гусиное яйцо , Пузата хата, Omar‘s Lebanese, Vintage wine, Chocolate stripes, Самоцвет изумрудный F1, o Black chery keli, gal dar kažkas, bet vėliau bus aiškiau
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 15:31)
visi mėlyni bus kitais metais jei taip!!!

Va šitaip va jam user posted image.Sakiau,drauge,kad iš tokio materiolo sulipdytų klientų pas mumis nebus,nesulauksi schmoll.gif

Aš tai visom mėgėjom perlaistyt vis tik rekomenduočiau permatomus vazonus,bokalus.Kol įsicinkins.Tada gerai matosi.A tai viršuj labai greit išdžiūna,o apačia drėgnų drėgniausia. Pakeli,pamatai,kad ten dar krūva lašiukų yr ir jokių pylimų ar purškaliojimų nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:36)
Гусиное яйцо ,

gal kokis sėkliukas kitam sezonui dėl manes kur nutūptų? slapta auginčiau tarp mėlynkiaušių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 14:36)
galit nebesikreipt, žinau, kur nuvežt, prie durų paliksiu smile.gif
o jei rimtai, tai nebesuksiu galvos dėl pertekliaus, atiduosiu jums,  bet tegu dar pabūna pas mane, praeina visą grūdinimo procesą. Dabar tikrai žinau, kad po vieną turėtų likti Гусиное яйцо , Пузата хата, Omar‘s Lebanese, Vintage wine, Chocolate stripes, Самоцвет изумрудный F1, o Black chery keli, gal dar kažkas, bet vėliau bus aiškiau

4u.gif 4u.gif 4u.gif o perteklius pas jus superinis.šiltnamyje auginti moku,ligu anksti labai neprisigaudau blush2.gif Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
man regis tokius maziukus tik persodintus baugiau yra perlaistyt nei nedaliet g.gif
pati persodinau paliejau, o paskui jau bijot pradejau, kad gal padauginau, gal vandenukas per saltas buo. ko neauga. ir zeme papurenau virbalu biggrin.gif dabar jau pradejo lapukais mojuot , tai gal gyvens . pakaitintu saulute labiau, tai pradziutu greiciau, o dabar salta ir dregna.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 14:40)

Aš tai visom mėgėjom perlaistyt vis tik rekomenduočiau permatomus vazonus,bokalus.Kol įsicinkins.

nu tai sodinu, sodinu į tokius, ir į skaidrius kibiriukus nuo silkių ( vyrą ja šeriu kartais, tai tara atlieka- nors kokia iš jo nauda lotuliukas.gif )
Atsakyti