Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 13:52)
Ko ko,naują šeimininkę ant kiemo parvest nori,užtai ir pievutės prireikė.Ir bijūnas pamaišė ,bo išraus seną gaspadinę su visom šaknim iš kiemo  ax.gif Pas bebrus  biggrin.gif

klausyk, drauge, tu pati skaitai, ką bliuzniji? Nu su tokiu aiškinimu tai mūsų salionas tikrai populiarumo neturės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 14:35)
Eiliniai metai,eiliniai sugebejimai numarinti didžiąją dali pomidorų doh.gif Didelė dalis po persodinimo nyko,vyto,sulindo beveik i žemę.

Kaip čia taip? unsure.gif Mažiukai daigeliai sunyko? Kokiose durpėse sėjai, kokiose pikiavai juos? Gal kokiu netinkamu čmoru palaistei, persistengei gal.. Turi būti priežastis, kad nunyko daigiukai g.gif
Atsakyti
Nu nemoku aš jų auginti,esu retų sugebėjimų doh.gif

Taip nebūna schmoll.gif Kokius tokius,bet tikrai gali išaugint kiekvienas.Gal perlieji,gal per šalta,dar kas nors.Nu vis tiek turi būt kažkokia priežastis,o ne kad nemoku ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 14:52)
Ko ko,naują šeimininkę ant kiemo parvest nori,užtai ir pievutės prireikė.Ir bijūnas pamaišė ,bo išraus seną gaspadinę su visom šaknim iš kiemo  ax.gif Pas bebrus  biggrin.gif

nors aš ne Marmeladas, bet «типун тебе на язык» nono.gif
už tiokias kalabas
Atsakyti
Gėda ir nebenoriu nei pasakoti.Eiliniai metai,eiliniai sugebejimai numarinti didžiąją dali pomidorų doh.gif Didelė dalis,ne visi(prie kurių jau bijau ir prieiti)po persodinimo nyko,vyto,sulindo beveik i žemę.Nu nemoku aš jų auginti,esu retų sugebėjimų doh.gif Atrodo darau viską ,kaip mergytės moko,o gaunasi kaip visada.Duočiau sesei kad paaugintų jei dar spės aišku.

Aš turėsiu kažkiek pertekliaus, kokius mėgstat?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 02, 14:56)
klausyk, drauge, tu pati skaitai, ką bliuzniji? Nu su tokiu aiškinimu tai mūsų salionas tikrai populiarumo neturės  blink.gif

Ai,tai nei jinai pas mus važiuos,nei mum babkes bašliuos irnesakyk.gif O už dyką tik tokie aiškinimai pas mani ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Goda_47 @ 2015 04 02, 14:58)
типун

Nežinau ką reiškia,bet skamba gražiai biggrin.gif

Ir iš viso,ko čia puolat daba visos blink.gif Aš perspėju,kad per vėlu nebūtų ,tegul daro rodą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 02 balandžio 2015 - 14:06
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:03)

Nežinau ką reiškia,bet skamba gražiai  biggrin.gif

maždaug taip - netempk už liežuvio, bo išsipildys
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 02, 13:57)
Kaip čia taip? unsure.gif Mažiukai daigeliai sunyko? Kokiose durpėse sėjai, kokiose pikiavai juos? Gal kokiu netinkamu čmoru palaistei, persistengei gal.. Turi būti priežastis, kad nunyko daigiukai g.gif

Sėjau i specialia pomidorams,sudygo gerai.Pikiavau su antrais lapeliais i savo slieku humusa maišyta su pomidorams skirtu subtratu.Sodinu i lovelius po 10 vnt.Paliejau vandeniu turbut po dvieju savaičių po persodinimo,nes atrode kad jau leipsta,po liejimo visai pradėjo vargt,kaip nuplikyti.Sakyčiau žemė,bet dviejuose loveliuose gražiai auga,o trys loveliai baiginejasi,gaivint nebegaivinsiu,velnias žino kas čia darosi.Pasėsiu ir išvešiu sesei augint.Matyt ne iš ten man rankos išdygusios.Kiekvienais metais tas pats.Reiks peržegnot matyt,ir mesti tą kad ir kaip įdomų darbą.
Atsakyti
a tai nejaugi manot jog esu tyli plekšnė, kuri su jokiu bebru negali susikukuot ir jau tos naujos radastos nuo kiemo pastumt nesugebėsiu g.gif tegul nei nesvajoja, pareisiu aš jam, erelis mat, namie persimiegojo ir primąstė mat- pievutės jam reik..vat išeisiu ant dietos, ir šeimyna kartu turės kentėt- žinos kas do pievos ir pumpurėliai laukia, o ne berais gąsdina mane. Nu bet kur už mane gražesnę gaus? kas jį, tikį išpuoselėtą ims?teks mudviem stumdytis ir toliau... ( ten jei ką- ne mane pas bebrus, o bijūną ir lysvukes 2x2 kelias nori ištremt)

ačiū , kas suprantat 4u.gif tikros driaugės wub.gif

apie gabumus- gal per daug liejat? jau pastypę gi gali ir sausesniu režimu gyvent, nereikia ištisai liet, nes jei dar vėsiau- tai nedyvai, kad jie sukasi, keipsta, kojom gi šalta, susna pjauna iškart. Aš jau kai šalčiau būna, tiksliau vėsiau- labai normuoju vandenį, vat kai jau saulė plieskia ir kaitina- nu tai tada jau negailiu, bet dabar toks laikotarpis, kai pagailiu bet nesigailiu, nenupūdau bent ir neprigirdau ( o anksčiau ir aš tam labai gabi buvau, dabar jau padariau išvadas kur klydau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 02 balandžio 2015 - 14:10
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 13:59)
Aš turėsiu kažkiek pertekliaus, kokius mėgstat?

Bandysiu dar atsėti,o skonio mes nesam perdaug išlepinto.Kitas pasakytų,kad tik pomidoras.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 15:03)

Nežinau ką reiškia,bet skamba gražiai  biggrin.gif

skamba gal ir neblogai, bet skausmingas reikalas ax.gif

Типун - очень больной прыщ на кончике языка biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 15:09)
Bandysiu dar atsėti,o skonio mes nesam perdaug išlepinto.Kitas pasakytų,kad tik pomidoras.

o ką praradot? atsėt galima, bet kam mesti paaugusius, jei geram žmogui atiduot galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 balandžio 2015 - 14:13