Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 01, 22:43)
maniškiai tįsta,bet su temperatūra nebežaisiu,vos aparpalio negavau savaitgalį ružavom kojom pamačius  doh.gif

Pas mane indigo rose stybso violetine koja, bet čia tikriausiai toks jau anas turi būt iš prigimimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 13:44)
Pas mane indigo rose stybso violetine koja, bet čia tikriausiai toks jau anas turi būt iš prigimimo  g.gif

aha, ružavakojai biggrin.gif, net ir dygstant ružava kilpa lenda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 balandžio 2015 - 12:49
na o aš tai dabar susinervinau- mb-mano briedis pareiškė, kad namie mažinsim augalų kiekį- jau ir taip jų ten nelabai yra, ir dar mažinsim doh.gif doh.gif doh.gif sklype, ta prasme. na tipo mums jų nereik. Ir lauke lysvių nebus, tipo nešikiosim su lysvukėm tai šen taiten, sakau- o tavo supuvę mylimos obelys tai gali mėtytis tai šen tai ten- mano daržui tai mat vietos nėr- nu susiparinau negyvai. net bijūną prie šulinio liepė išsikast- o jau čia jo mylimiausia gėlė, blin doh.gif atseit- pievutė turi būt ( lyg jis ir ją pjautų, kas pikčiausia) pilnatis ar kas čia taip veikia? sensta gal, marazmai prasideda? dar tegu padejuoja man vasarą kad savų daržovių nėr valgyt ką tai žolės aš jam pakišiu!!!!kas ten kanapiŲ turit- help- mišrainėm sunaudočiau mielai, ir dar kokios ricinos nebūna augančios!
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 12:48)
aha, ružavakojabiggrin.gif, net ir dygstant ružava kilpa lenda

Aiškiukas 4u.gif , įtarimas patvirtintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 13:44)
Pas mane indigo rose stybso violetine koja, bet čia tikriausiai toks jau anas turi būt iš prigimimo  g.gif

TAI JAU TAIP-nesuprasi,kada jiems šalta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 13:59)
turi būt ( lyg jis ir ją pjautų, kas pikčiausia) pilnatis ar kas čia taip veikia? sensta gal, marazmai prasideda? dar tegu padejuoja man vasarą kad savų daržovių nėr valgyt ką tai žolės aš jam pakišiu!!!!kas ten kanapiŲ turit- help- mišrainėm sunaudočiau mielai, ir dar kokios ricinos nebūna augančios!

nieko tokio-ant žolės citrinytės su aliejum,ir tegu kemša ax.gif kanapių sėklytės per didelis gėris,ir jas skaniau skrudytas su česnaku ir druska prie virtų su lpenom bulviųgaila tokiam g.gif būna ,ir dar labai gražios -pažiūrėk gūgely mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 13:59)
kas ten kanapiŲ turit- help- mišrainėm sunaudočiau mielai, ir dar kokios ricinos nebūna augančios!

Nu,neblūdyk jau iki tiek blink.gif Užmigs ir apsiš... doh.gif Išsidošys ir praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 12:59)
na o aš tai dabar susinervinau- mb-mano briedis pareiškė, kad namie mažinsim augalų kiekį- jau  ir taip jų ten nelabai yra, ir dar mažinsim doh.gif  doh.gif  doh.gif sklype, ta prasme.

Maniškis tai pakantus visiems mano ligų protrūkiams: dėl dekoratyvinių augalų (jau persirgau biggrin.gif ), dėl pomidorų.... cool.gif Kartais palazdavoja, bet viskas juokų forma. Vis daržiuką praplečiu - paprašau suregzti vieną kitą lysvę iš lentų - viską padaro, kad tik žmonelė davolna būtų lotuliukas.gif Užsisakiau vynuogę - pažadėjo atramas sumontuoti thumbup.gif Kažkada papriekaištavo atsargiai dėl dekoratyvinių augalų kiekio kieme, bet aš ir pati žinau, kad vietomis jų perdaug, nes dar vyksta kūrybiniai darbai, tai tie augalai keliauja vis iš vienos vietos į kitą biggrin.gif
Atsakyti
nu bet jau nervas sujamė tai juodai

vat specialai lysves aš jam aplink šulinį sukasiu, blin, bus jam mane į sklypo užkaborius ištremt pas bebrus- tipo tem pas babrus sodink ir augink ką nori doh.gif

į temą, nagi dabar nusiorinsiu- mano eglutės sėtos nesenai, kovą, o mamos- geru mėnesiu anksčiau, bet tajana- nu niekuo nesiskiria vaizdu, dydžiu ir pan.
Papildyta:
QUOTE(R&B @ 2015 04 02, 13:29)
Maniškis tai pakantus visiems mano ligų protrūkiams

manasis jautrus pasidarė kažko tais, aš ir taip nepiktnaudžiauju, pas mus statybos- jomis jis rūpinasi, o visa kita man lieka- tai ko čia jam reikšt savo nuomonę jei nugaros nelenkia tuo klausimu. pamanyk- šiltnamio duris sutvarkė- rankos tiesiog nukrito- ir pati mokėjau, jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 10:40)
ar tai būtų vieninteliai jūsų pomidorai?

Gėda ir nebenoriu nei pasakoti.Eiliniai metai,eiliniai sugebejimai numarinti didžiąją dali pomidorų doh.gif Didelė dalis,ne visi(prie kurių jau bijau ir prieiti)po persodinimo nyko,vyto,sulindo beveik i žemę.Nu nemoku aš jų auginti,esu retų sugebėjimų doh.gif Atrodo darau viską ,kaip mergytės moko,o gaunasi kaip visada.Duočiau sesei kad paaugintų jei dar spės aišku.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 12:04)

Nors aišku,tuoj išlys Ex ir trinktels

Išlindau ir tyliu user posted image nes mano pačios pomidorai šiandien namie kiurkso. Ryte neturėjau laiko išnešt, vėliau tingėjau, o dabar jau neverta lakstyt su jais dėl poros valandų.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 13:35)
Gėda ir nebenoriu nei pasakoti.Eiliniai metai,eiliniai sugebejimai numarinti didžiąją dali pomidorų doh.gif Didelė dalis,ne visi(prie kurių jau bijau ir prieiti)po persodinimo nyko,vyto,sulindo beveik i žemę.Nu nemoku aš jų auginti,esu retų sugebėjimų doh.gif Atrodo darau viską ,kaip mergytės moko,o gaunasi kaip visada.Duočiau sesei kad paaugintų jei dar spės aišku.

nu bet tikrai unsure.gif Nesenai gi dziugetes, kad pagaliau graziai auga, tai kas vel nutiko? Tista, negrazus, bet gyvi pas mane, nera tie pomidorai ant tiek lepus, kad taip miriotu. Symet uztat baklazanai grazus auga pas mane, stebuklu stebuklai biggrin.gif Bet dziaugtis dar anksti, tfu tfu tfu per kairi peti
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 14:33)
manasis jautrus pasidarė kažko tais

Ko ko,naują šeimininkę ant kiemo parvest nori,užtai ir pievutės prireikė.Ir bijūnas pamaišė ,bo išraus seną gaspadinę su visom šaknim iš kiemo ax.gif Pas bebrus biggrin.gif
Atsakyti