Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Gardi @ 2015 04 02, 11:58)
As pomidorais labiau pasitikiu nei muitine, bijau, kad nepraleis siuntinio is Kanados su seklom. Laikykit kumscius, jei ateis ir bus skanus, paleisiu placiai smile.gif

Palade,tu laikai? aš user posted image,mažum nuskils,jei pasitvirtins ,kad skanūs rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 12:04)

Kur GONZIKAS slepiasiuser posted image...

kaip kur? unsure.gif susitysiau visus ilgakojus virtuvėn,dabar beriu kanapių sėklas keptuvėn-smilkysiu tongue.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 02, 11:53)

roooodo jau man bigsmile.gif begemocukę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 12:07)
Palade,tu laikai? aš user posted image,mažum nuskils,jei pasitvirtins ,kad skanūs  rolleyes.gif

laikau laikau, visus kumščius, kiek turiu biggrin.gif Jei šįkart muitininkai nukniauks, bandysim dar kartą kitam sezonui
Papildyta:

As ju pati irgi nebuciau atradus, FB viena moteris pasidalijo vaizdu is namu su ta pomidoru sluota kaip tik tuo metu, kai as del Long Keeperiu skonio gedejau. Turiu tris ju daigus, eis geriausiu atveju laukan, o gal isvis mesiu.

nemesk, bandyk, gal tau geriau pasiseks. geriau savo nuomonę turėt, nei nebandyt visai
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 11:12)

roooodo jau man bigsmile.gif begemocukę thumbup.gif

nu va, aš jau savaitė kaip graži, ale per tas kanapes apspangus tik dabar pamatei biggrin.gif

o maniškiai tai dalis šaltai šviesiai ganosi, dalis namie patamsyje auga ( eglutės čia, tai joms nekenkia) Dar keli per klaidą namo parkeliavo, tai reiks kadu išbogint, damų pirštukai, kosmonautai, šokolado juostikės laukia išvežimo į palocius. O tada, kai bus pagada, persodinėsiu į litrinukus ir lauksiu gegužės vidurio. Gal jau eis sodint tada. Kažkaip visai nenoriu skubintis g.gif
Atsakyti
saintlina nugi vistiek as ta sekla viena iskankinau.... ir netgi su galva islindo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aukso vertes daigas lotuliukas.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 12:12)
kaip kur? unsure.gif susitysiau visus ilgakojus virtuvėn,dabar beriu kanapių sėklas keptuvėn-smilkysiu tongue.gif  cool.gif

Nu nu user posted image .Respiratorių tik užsidėk,bo pomidorai išsivystys iš celofano ir lakstys po virtuvę tave vaikydamiesi user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 11:45)
.Respiratorių tik užsidėk,bo pomidorai išsivystys iš celofano ir lakstys po virtuvę tave vaikydamiesi user posted image

ir dar lapais užkutens pasiviję
Atsakyti
As pomidorais labiau pasitikiu nei muitine, bijau, kad nepraleis siuntinio is Kanados su seklom. Laikykit kumscius, jei ateis ir bus skanus, paleisiu placiai smile.gif

O kodel nepraleis? Jei cia is Tatjanos, tai ji siuncia paprastu laisku, jokia muitine nieko netikrina. Nebent jus praset kazkaip specialiai supakuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 02, 12:45)
Nu nu user posted image .Respiratorių tik užsidėk,bo pomidorai išsivystys iš celofano ir lakstys po virtuvę tave vaikydamiesi user posted image

tai tipo pastangos perniek? blink.gif blink.gif vakar skaitydama supratau,kad jie kaip ttik miegot turėtų po procedūros blink.gif blyn,reikia tada gryčią vėdint,nes dar ir vaikštančių bei kutenančių man tikrai neraik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 04 02, 11:42)
saintlina nugi vistiek as ta sekla viena iskankinau.... ir netgi su galva islindo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o, geras bigsmile.gif bigsmile.gif Didelis netikėtumas biggrin.gif
Sveikinu pagaliau sulaukus atlyginimo už kantrybę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 13:02)
tai tipo pastangos perniek? blink.gif  blink.gif

Ką aš žinau,neturiu kanapių.Pabandyk ir papasakosi .Gal atgal sulips ir užsikas visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 12:14)
laikau laikau, visus kumščius, kiek turiu  biggrin.gif Jei šįkart muitininkai nukniauks, bandysim dar kartą kitam sezonui
Papildyta:
nemesk, bandyk, gal tau geriau pasiseks. geriau savo nuomonę turėt, nei nebandyt visai

Bet netikėliams vietos šiltnamy irgi neturiu, geri pomidorai eilėj stovi. Darysiu agurkam tvorą darže aukštą, sukišiu galuose ir šituos. Paragavimui užteks ir iš lauko, esu linkusi tikėti jūsų receptoriais.

QUOTE(ginaja @ 2015 04 02, 13:02)
O kodel nepraleis? Jei cia is Tatjanos, tai ji siuncia paprastu laisku, jokia muitine nieko netikrina. Nebent jus praset kazkaip specialiai supakuoti smile.gif

Aha, iš jos. Nuraminai, ginaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 04 02, 13:12)
Bet netikėliams vietos šiltnamy irgi neturiu, geri pomidorai eilėj stovi. Darysiu agurkam tvorą darže aukštą, sukišiu galuose ir šituos. Paragavimui užteks ir iš lauko, esu linkusi tikėti jūsų receptoriais.

tik spėkit žalius nuimti, kol lauke ligos nebus prasidėjusios. Jie rugsėjį dar net nevalgomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 balandžio 2015 - 12:15