Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 00:45)
biski biski ax.gif
Papildyta:
o man tai rimtu veidu reikėjo bindraut su ja  doh.gif ir dar žmonių kaip tik aplink buvo- nu nei juoktis, nei verkt, nei sakyt ką

lotuliukas.gif O gal žmogus būtenk kunilingo naują techniką išrado ir norėjo verslą pradėt. Aleiškarto sužlugdyt norite. doh.gif gal žmigutis mūsų teman įlindo ir pagal visas rekomendacijas dirbt pradėjo, a jūs žvengiat. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 00:50)
Prisigalvojat visokių nesąmonių,prisikuriat taisyklių,priimtinų normų,visuomenės požiūrio,etiketo,moralių,dievo ir bažnyčios įsakymų...  irnesakyk.gif Kaip jūs tuos pomidorus spėjat augint tokioj aplinkoj,jei net gyvent nėr kada,kažko nepažeidžiant,neįžeidžiant,a mažu kažką ne taip pagalvos  blink.gif

Šiandien laimėk tu. Neturiu jėgų ginčytis. Beje, turbūt nesigyriau. ax.gif Šiemet pomikus valgysiu tik aš. ax.gif Tvorą radau kas tvers. ax.gif Nai nai nai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 23:52)
lotuliukas.gif O gal žmogus būtenk kunilingo naują techniką išrado

aš ir nesityčioju, jei jau sako kad kunilingas- reiškia taip ir yra, ant popieriaus.aš labai rimta fiziomordija išklausiau, pritariamai linkčiojau, nuoširdžiai nusistebėjau ir visaip kitaip grynai žmogiškai reagavau. Ne taip kaip jūs į mano venusiuką- guliveris mat ir panašiai- tyčiojatėš, ir ne kitaip unsure.gif

kas dar do tvoros? gaila pasidalint ar kaip? vat Lusasita dalinasi ir nesiskundžia, ir kitos, manau dalinasi, o tau ką- gaila? Gyvenkime draugiškai- reikia dalintis cool.gif

vsio, damušam temą ir kraustomės rimtais veidais į naujus namus, kol nepradėjau dar kokių rimtų atsitikimų pasakot iš savo rimtai nusiteikusios aplinkos.

tiesa, į temą- shokolad stripes ( nu kažkaip tai taip vadinasi)- bulbialapis? tikrai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 10 balandžio 2015 - 00:06
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 01:01)
aš ir nesityčioju, jei jau sako kad kunilingas- reiškia taip ir yra, ant popieriaus.aš labai rimta fiziomordija išklausiau, pritariamai linkčiojau, nuoširdžiai nusistebėjau ir visaip kitaip grynai žmogiškai reagavau. Ne taip kaip jūs į mano venusiuką- guliveris mat ir panašiai- tyčiojatėš, ir ne kitaip  unsure.gif

Matai kokia tu šaunuolė. mirksiukas.gif O man tai sunku būna, kai skyriui staiga 10 breivikų ar leninų ar putinų atsiranda. Iš pradžių reaguoji ramiai. Paskui rimtai. Paskui reaguot negali. O norėtum. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 00:16)
Nu gerai, esu durna. Bet pasakykit, iš kokių vamzdžių tuneliukus darot?

Žinok,ne durna.Aš kažkada irgi klausiau ,bet figuški gavau atsakymą.Visos aptakiai atsakė, tipo,prie ūkio rado.Tuo metu aš buvau gyvanašlė porą mėnesių kaip visada metuose,bet taip atsakymo konkretaus ir negavau schmoll.gif .Koks storis,kaip vadinasi,nu nieko nepešiau schmoll.gif Paskui MB grįžo.... rado prie ūkio ir sukonstravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 01:01)
kas dar do tvoros? gaila pasidalint ar kaip? vat Lusasita dalinasi  ir nesiskundžia, ir kitos, manau dalinasi, o tau ką- gaila? Gyvenkime draugiškai- reikia dalintis  cool.gif

O man užkniso dalintis. Augini 150 pomių, kad 5žmonės pavalgytų. Nugi nenormalu. doh.gif o kai kėsintis ėmė ir į gyvenamą plotą, tai einajie visi ... Nu nesidalinsiu. Psio. Sienos užsidaro, sprogsiu i niekam neduosiu. Va. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 00:05)
O man tai sunku būna, kai skyriui staiga

ta prasme be taves dar ten tiek viskokio plauko naujų apsišaukėlių atsiranda ar tu- šešelė skyriuje, ne pacientė?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 01:09)
Žinok,ne durna.Aš kažkada irgi klausiau ,bet figuški gavau atsakymą.Visos aptakiai atsakė, tipo,prie ūkio rado.Tuo metu aš buvau gyvanašlė porą  mėnesių kaip visada metuose,bet taip atsakymo konkretaus ir negavau  schmoll.gif .Koks storis,kaip vadinasi,nu nieko nepešiau  schmoll.gif Paskui MB grįžo.... rado prie ūkio ir sukonstravo biggrin.gif

Nu ku dabar man tą MB gauti, kad jie tokie geri? A? Mažu ir man ką iš ūkil rastų sukonstruot. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 01:10)
ta prasme be taves dar ten tiek viskokio plauko  naujų apsišaukėlių atsiranda ar tu- šešelė skyriuje, ne pacientė?

Aš tik tarp tokių su baltu chalatu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mičiko, sveikatos tau, ir vitaminų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 01:16)
Mičiko, sveikatos tau, ir vitaminų  4u.gif

Tokių tik daugėja šiais laikais. O mums darbo yra. cool.gif o dirbant naktį ir apie pomidorus laiko pasvajot lieka.

Negi temos neužmušim šianakt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 10 balandžio 2015 - 00:25
kaip suprantu- Mičiko tvorą nuo pacientų tvers, o tai patenkinti gydymu vis užsuka ir užsuka, o ji kai nemandra- tai ir pomidorais pavaišina... joooo. saugiau jiems bus už tvoros...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti