Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 02, 10:18)
Churma persimon ir man silpnai dygo, dar kažkokie oranžiniai dideli, vokiška braškė iš dviejų viena. Kosmonavt Volkov kokio lėtumo, per du kartus sėjau, tai pirmojo karto išdygo vėliau, bet jau tokie nabagai, gal čia veislei būdinga (pernai nebepamenu, tik vėlyvi jie?)

Na, manes bent nenuvyle kito oranziniai skanukai - MedovijSpas, Bolzano ir Sungoldai. Pirmieji savo rinkimo, kiti brangus, tai gal ir dygo kaip uz pinigus, ne taip, kaip mainu programos dalyviai smile.gif
Su Volkovu bedos neturejau, dygo leciau nei kiti, bet islindo tvarkingi daigiukai. As pirma karta auginu, labai daug is ju tikiuos.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 04 02, 11:35)
O kažin,jei dabar pasėčiau pomidorus,ar dar spėtų užaugt,turint mintį,kad i šiltnami persikeltu tik gegužės viduriui.

ar tai būtų vieninteliai jūsų pomidorai?
Atsakyti
O kažin,jei dabar pasėčiau pomidorus,ar dar spėtų užaugt,turint mintį,kad i šiltnami persikeltu tik gegužės viduriui.

jeigu skaičiuot ,kad 55dienų išsodinam,tai gali sėt mirksiukas.gif podumaješ,porą savaičių vėliau valgysi,bet užtat savo bigsmile.gif pas mane dar yra keletas tik noses bandančių kišt ax.gif
Atsakyti

As laukiu parkeliaujant velyvu zieminiu pomidoru, turetu uz savaiteles but, tai tuos tikrai pasesiu. Nusirinksiu kad ir zalius.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 04 02, 11:42)
As laukiu parkeliaujant velyvu zieminiu pomidoru

kas tokie?
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 11:43)
kas tokie?

o Chocolate stripes skonį apibūdins kas nors, ar niekas neragavot?
Atsakyti
Palade, isgirdus, kad Long Keeper verti konteinerio, laukiu ir sesiu Piennolo del Vesuvio. Man reikia ziemai kazko gero.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 10:46)

o Chocolate stripes skonį apibūdins kas nors, ar niekas neragavot?

aš šiemet žadu ragaut, mačiau auga daigas
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 04 02, 11:49)
Palade, isgirdus, kad Long Keeper verti konteinerio, laukiu ir sesiu Piennolo del Vesuvio. Man reikia ziemai kazko gero.

bus labai įdomu išgirsti jūsų nuomonę, tokio net negirdėjau. Pagooglinus atrodo gerai thumbup.gif Jei skonis bus kaip Italijoj augusių, tai tikrai bus jėga.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 04 02, 11:49)

geeeeras bigsmile.gif kekės surištos gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 02, 11:54)
geeeeras bigsmile.gif kekės surištos gražiai atrodo wub.gif

nu jo, superiniai vaizdai blink.gif thumbup.gif
Papildyta:

o pomidorų visai neturit, ar jau paskutinius ketinat sėt? Aš turėsiu kažkiek pertekliaus, kokius mėgstat?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 02, 11:53)
bus labai įdomu išgirsti jūsų nuomonę, tokio net negirdėjau. Pagooglinus atrodo gerai  thumbup.gif Jei skonis bus kaip Italijoj augusių, tai tikrai bus jėga.

As pomidorais labiau pasitikiu nei muitine, bijau, kad nepraleis siuntinio is Kanados su seklom. Laikykit kumscius, jei ateis ir bus skanus, paleisiu placiai smile.gif
As ju pati irgi nebuciau atradus, FB viena moteris pasidalijo vaizdu is namu su ta pomidoru sluota kaip tik tuo metu, kai as del Long Keeperiu skonio gedejau. Turiu tris ju daigus, eis geriausiu atveju laukan, o gal isvis mesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 02 balandžio 2015 - 11:00
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 02, 09:17)
gavo viena karta razormino, bet jau senai, jau reiktu gal kuom palieti, nu nepatinka siu metu daigai  unsure.gif

Ir man nepatinka biggrin.gif Palyginus su pernykščiai,tai ypač nepatinka.Jei pernai buvo stori drūti,pusantro sprindžio jau į šiltnamį sukišau,tai šiemet berželiai svyruonėliai.Lempų tokiai rujai neturiu.
Mano tik Seasolio gavo,bet kol kas nieko ir neduosiu daugiau schmoll.gif Kas iš to,jei dar labiau augimą paskatinsiu,o saulės negaus.
QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 02, 10:18)
Dabar žiauriai maži, iš nešiau į balkoną, kad nematyčiau.

O tai kiek balkone šilumos ?Pas mani ryte buvo +4 . Kažkaip mažoka g.gif .

Nors aišku,tuoj išlys Ex ir trinktels,ko nenešam į šiltnamiu,bo pas ją + 27 biggrin.gif
Kur GONZIKAS slepiasiuser posted image...
Atsakyti