Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

marmeladai nu kur toki dideli vazonika ir skalbiniu segtuka radai g.gif tiesiog guliveris milzinu salyje biggrin.gif
ugiu kai kurie aukstaugiai, seti kovo 9 baigia pralenkti vasario 15 d setus, bet sitie zemaugiai ankstukai, tai kresni toki, storais kotukais jau . vazoninukai vasario 15 dar mazesni uz ankstukus biggrin.gif
bet tas venukas tai dar mazesnis blush2.gif
Atsakyti
Nu gerai, esu durna. Bet pasakykit, iš kokių vamzdžių tuneliukus darot? Senukuose vakar maišiausi, tai yra visokių: Baltų vandeniui, pilkų kabeliams, juodų su dryžiai kanalizacijai ar vandeniui. Kurie geriau laiko? Ir kiek vienam lankui jo reik? 2,5m? Noriu dar vieno tunelio. Ale vyro nėr, nėr kam patrepsėt. O pati tai blondinė. ax.gif Tarybinis mano tai iš elektros kabelio kažkokio, šiais laikais tokių nėr. doh.gif tai va ir pasimetė boba. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2015 04 09, 22:56)
Kokie mazuciai.

čia vienas ir tas pats pritrauktas biggrin.gif taigi rašo- kompaktiškas thumbup.gif

QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 23:08)
Imk, kad ir visus. 30 virš visokio gėrio. .  doh.gif

Kažkokia agresyvi pasidariau šiandien. Matyt bobo lėlės eksperimentas ir mane paveikė. Biheviorizmą eilinį kartą dėsčiau šiandien.  doh.gif

manai pagązdintum biggrin.gif

ale iš kur tokių žodžių ir išsireiškimų prisirankiojai?
baiką prieš naktį papasakosiu ( ne į temą, ale nepykit)- ateina darbe šiandien tokia lengvai pavargusi motera, intelekto per daug nesužalota, vingių per daug smegenys nenuvarginti, sako- noriu parduot savo gaminius, vat išmokau naujos technikos- kunilingas vadinasi .... nu patikėkit, man kaip žirafai kaklas tik ištįso...nei ką sakyt, nei bėgt, nei rėkt, o ten biski kitoks žodis turėjo būt pavartotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 23:24)
papajos judvi, negaluojančios... viena šaukia- gelbėkit- lenda lauk urmu, kita- vieną turėjau, ale - trenkiau žemėn ir kojom traiškiau- mažu neskanus būt buvęs- suprasi čia jumi g.gif

Nu,kad ir iš biski pedagogo vis tiek norėtųsi,kad balkoninis Venus pomidoras nebūtų naudojamas kaip vaizdinė priemonė papajų ar bananų daigams pavaizduot .A kitaip neprisijungsiu prie jūsų streikų,kurie man visada atrodė teisingi . Bo,taip išmokinsit su tokiom vaizduotėm,kad ant buroko žirniai augs doh.gif
Marmeladai,žinai,kad čia bus pomidoras g.gif ?Ne papaja ir ne braškė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 balandžio 2015 - 23:23
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 09, 23:12)
marmeladai nu kur toki dideli vazonika ir skalbiniu segtuka radai 

norėjau pirštuką prikišt, ale paskui atrodysiu kaip nutukusi žiauriai- realiai iki pirmo sąnario mažojo pirštelio tas guliveris lotuliukas.gif eilinis skalbinių segtukas, pasimatuokit trumpąją dalį iki to geležiuko- tai vat koks gigantas augaliukas. Bet gražutis jau darosi wub.gif

QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 23:16)
Nu gerai, esu durna. Bet pasakykit, iš kokių vamzdžių tuneliukus darot?

nu gerai, kaip labai protinga tai pasigirsiu- iš kaiminkos paėmiau kelis lankus- toki tvirti metaliniai virbai, ilgis apie 2m tikrai- sukišu į žemę dabar daug, o paskui vis pakeliu pagal poreikį. Tėtis mamai kažkokius plastikinius nupirkęs santechninius, ale anuos neina žemėn giliai sukišt lengvai, man šie virbai labiau patinka, tik vaizdas tai neočen
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas ti per bordelis pas tavy su tokiom "Prekem" ar paslaugom lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kokia ten ta kita technika turejo but g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 00:18)
ale iš kur tokių žodžių ir išsireiškimų prisirankiojai?
baiką prieš naktį papasakosiu ( ne į temą, ale nepykit)- ateina darbe šiandien tokia lengvai pavargusi motera, intelekto per daug nesužalota, vingių per daug smegenys nenuvarginti, sako- noriu parduot savo gaminius, vat išmokau naujos technikos- kunilingas vadinasi .... nu patikėkit, man kaip žirafai kaklas tik ištįso...nei ką sakyt, nei bėgt, nei rėkt, o ten biski kitoks žodis turėjo būt pavartotas  lotuliukas.gif

Ale matai, dar biški krūta aš, moku ir tokių žodžių. Ir kaip darbe tai moterai nenutiktų tiek penių prisisėjus. Jau kunilingo nesupainiočiau su jokia kita technika. thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 00:24)
norėjau pirštuką prikišt, ale paskui atrodysiu kaip nutukusi žiauriai- realiai iki pirmo sąnario mažojo pirštelio tas guliveris  lotuliukas.gif eilinis skalbinių segtukas, pasimatuokit trumpąją dalį iki to geležiuko- tai vat koks gigantas augaliukas. Bet gražutis jau darosi  wub.gif
nu gerai, kaip labai protinga tai pasigirsiu- iš kaiminkos paėmiau kelis lankus- toki tvirti metaliniai virbai, ilgis apie 2m tikrai- sukišu į žemę dabar daug, o paskui vis pakeliu pagal poreikį. Tėtis mamai kažkokius plastikinius nupirkęs santechninius, ale anuos neina žemėn giliai sukišt lengvai, man šie virbai labiau patinka, tik vaizdas tai neočen

lotuliukas.gif Tai biški nutukusi, kad pabijojai pasirodyt prie tokio pomidoro? lotuliukas.gif
Mano žigolo irgi kažkoks liliputas. Pomiui pusantro mėnesio, bet visi balkoniniai seniai jį pralenkė. Kaip pas kitas jis auga? Snaige, ne tu sėjaisi? g.gif

Aš tai lankus mausiu ant srmatūros. Tas nusipirkau, ale dėl lankų skersmens, ilgio ir paskirties neapsisprendžiu. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 23:23)
Marmeladai,žinai,kad čia bus pomidoras  g.gif ?Ne papaja ir ne braškė  schmoll.gif

žinau, mama sakė, mama sėjo, mama augina, aš čia tik sėklas daviau ir nupaveikslavau pribėgus. Jis pas mamą ir bujoja, ne pas mane.
Mano datulė tai dar nei pusės tiek neužaugus- pimpis kažkoks baltas žemėn įsmigo išlindęs ir tiek to vaizdo- nėr ką rodyt ( ale tikras iš emiratų vaisius buvo-pati suvalgiau biggrin.gif )

lotuliukas.gif slėpkit penius, traukit žirkles- kvilingas ta technika vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 09 balandžio 2015 - 23:38
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 00:08)
Nu nea, nebūtum mano žemietė ir draugė biški, šiandien prikalčiau už tokius žodžius.  doh.gif

Varyk,kiek pajėgi biggrin.gif Dėk iš sveikatos,kad išsilietum.A tai jūs ten taupot,skreginat,paskui Alzhaimeriai,infarktai,burbulus paskui pučiat iš didelio susikaupimo ir susilaikymo ax.gif
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 10, 00:25)
o kokia ten ta kita technika turejo but  g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Nu jau man kaip cekava biggrin.gif Gal koks kvilingas .Nugi nukrisčiau iš juoko,jau dabar kvykiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 10, 00:32)
žinau, mama sakė, mama sėjo, mama augina, aš čia tik sėklas daviau ir  nupaveikslavau  pribėgus. Jis pas mamą ir bujoja, ne pas mane.
  Mano datulė tai dar nei pusės tiek neužaugus- pimpis kažkoks baltas žemėn įsmigo išlindęs ir tiek to vaizdo- nėr ką rodyt ( ale tikras iš emiratų vaisius buvo-pati suvalgiau  biggrin.gif )

A mano datulė šiemet žada būtk blizgančiu pomidoru. Va. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 10, 00:34)
Varyk,kiek pajėgi  biggrin.gif Dėk iš sveikatos,kad išsilietum.A tai jūs ten taupot,skreginat,paskui Alzhaimeriai,infarktai,burbulus paskui  pučiat iš didelio susikaupimo ir susilaikymo  ax.gif 

Ai, susilaikymas irgi dorybė. Su kuo paskui pasilazdavot eitų. doh.gif pomikais pasimėtyt. doh.gif nu nea, neskriausiu tavi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 23:32)

lotuliukas.gif Tai biški nutukusi,

biski biski ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 23:34)
Nugi nukrisčiau iš juoko,

o man tai rimtu veidu reikėjo bindraut su ja doh.gif ir dar žmonių kaip tik aplink buvo- nu nei juoktis, nei verkt, nei sakyt ką
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 10, 00:38)
Ai, susilaikymas irgi dorybė.

Prisigalvojat visokių nesąmonių,prisikuriat taisyklių,priimtinų normų,visuomenės požiūrio,etiketo,moralių,dievo ir bažnyčios įsakymų... irnesakyk.gif Kaip jūs tuos pomidorus spėjat augint tokioj aplinkoj,jei net gyvent nėr kada,kažko nepažeidžiant,neįžeidžiant,a mažu kažką ne taip pagalvos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 balandžio 2015 - 23:53