Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 09, 18:23)
bet kaip lankiniam stoglangiu padaryt - baisiai įdomu.

Lankiniam šiltnamy turiu automatinį stoglangį ax.gif Dešinėj pusėj viršuj truputį matosi, jei eina ką įžlibint.

user posted image

Tarp lankų yra padarytas ir pritvirtintas medinis rėmas. Jame kitas medinis rėmas, su pirmuoju viršuje sujungtas vyriais. Apačioje - atidarymo mechanizmas. Aiškesnės nuotraukos nėr ax.gif
Atsakyti
https://m.youtube.co...h?v=8x6kAGRZRyI
Akiu pamalonijimui
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2015 04 09, 21:09)
Akiu pamalonijimui

nu ir ar būtina buvo kelt,ar prašė kas? g.gif ir dar prieš naktį... žiūrėjau žiūrėjau- nu nemokėčiau taip palaidų augint nors tu ką...vaizdas- pavydėtinas, sutikit. Pas ją net marmande auga- man tas nepasisekė nei šiltnamyje, nors kiti puikiai augina doh.gif nu bet nei skabyti, nei ką- ir auga, ir gražūs, kaži kas pas mumis kitaip kad turim depiliacijom užsijamt?
Atsakyti
Gelbėkit, samocviet izumrudny puola. doh.gif 2 sėjau, o turiu 6. unsure.gif Vienas sėtas vasario 26 išlindo šiandien. Jo bendravazonis jau su 7 lapais. doh.gif nežinau ar nugnybt, ar mėgint operuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 22:39)
nu ir ar būtina buvo kelt,ar prašė kas? g.gif ir dar prieš naktį... 

Tai dar pažiūrėk kur įlindus,kaip bananai,apelsinai,papajos kitur auga.Palaidi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 21:47)
Gelbėkit, samocviet izumrudny puola.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ujei- nu tai tik dalinkis nerėkavus- pajamsiu- mestelk per ekraną porą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 21:49)
Tai dar pažiūrėk kur įlindus,

podumaješ- papajos, o čia gi- POMIDORAI!!! ( o pas mane datulė dygsta tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 09, 22:47)
Gelbėkit, samocviet izumrudny puola.  doh.gif

Ne,nu blink.gif Ir ką gali žmogus normalus,ne pedagogas,gali patart.Kviesk išminuotojus,Arą ir būtinai greitukę.Greičiau durnynan papulsi išsikvietus,be jokių eilių, su šitokiais klausimais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 22:54)
o pas mane datulė dygsta  tongue.gif )

Nufotkink derlių,nepasididžiuok ax.gif Vo taip jos auga.Laisvai biggrin.gif
http://lh6.ggpht.com...apajaDrzewo.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 balandžio 2015 - 22:14
papajos judvi, negaluojančios... viena šaukia- gelbėkit- lenda lauk urmu, kita- vieną turėjau, ale - trenkiau žemėn ir kojom traiškiau- mažu neskanus būt buvęs- suprasi čia jumi g.gif
aš kaip biski buvęs pedagogas, bet tik biski,laikinai, tai ką galiu patart- draugai tau padės, patikėk 4u.gif

pamaloninsiu ir aš jūsų pavargusias akeles vaizdu iš mamos balkono, sėta vasario mėn pradžioj tas stebuklas, tereikia sulaukti kol mano lėtaeigis kontuperis foto apvirškins ir įmesiu. okuliorius pasipucykit

sėkliukės pagal mainų programą, etiketė orginali, augalas- toks kaip matosi, lygiai to dydžio- šalia dėl vaizdo pridėjau priemonę palyginimui- nu labai balkoninis, kompaktiškas augalas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 09 balandžio 2015 - 22:37
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 23:24)
papajos judvi, negaluojančios... viena šaukia- gelbėkit- lenda lauk urmu, kita- vieną turėjau, ale - trenkiau žemėn ir kojom traiškiau- mažu neskanus būt buvęs- suprasi čia jumi g.gif
aš kaip biski buvęs pedagogas, bet tik biski,laikinai, tai ką galiu patart- draugai tau padės, patikėk  4u.gif

pamaloninsiu ir aš jūsų pavargusias akeles vaizdu iš mamos balkono, sėta vasario mėn pradžioj tas stebuklas, tereikia sulaukti kol mano lėtaeigis kontuperis foto apvirškins ir įmesiu. okuliorius pasipucykit

Tikrai letaeigis, as jau du kartus okuliorius prasicystijau
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2015 04 09, 22:34)

tigi abu stiklus reik blizgyt- pirma pagal laikrodžio rodyklę, o paskui- prieš
Atsakyti

Kokie mazuciai.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 09, 22:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ujei- nu tai tik dalinkis nerėkavus- pajamsiu- mestelk per ekraną porą  4u.gif

Imk, kad ir visus. 30 virš visokio gėrio. Tiek nuo darbo nusikaliau paskutiniu metu, kad šiandien nei vieno negaila, net tlacolula atiduodu. tongue.gif išmesčiau šiltnamin visus, o tai namuose jau man vietos nėr. Gerai, kad šiltnamis toli. doh.gif tai kai depresija praei, gal mažiau praradimų bus. Jei šiaip neišdalinsiu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 09, 23:10)
Ne,nu  blink.gif Ir ką gali žmogus normalus,ne pedagogas,gali patart.Kviesk išminuotojus,Arą ir būtinai greitukę.Greičiau durnynan papulsi išsikvietus,be jokių eilių,  su šitokiais klausimais  ax.gif

Nu nea, nebūtum mano žemietė ir draugė biški, šiandien prikalčiau už tokius žodžius. doh.gif
Kažkokia agresyvi pasidariau šiandien. Matyt bobo lėlės eksperimentas ir mane paveikė. Biheviorizmą eilinį kartą dėsčiau šiandien. doh.gif
Atsakyti